Ik hou van Holland (versie 2023) Ik hou van Holland (versie 2023)
Ik hou van Holland (versie 2023) Ik hou van Holland (versie 2023)
Programma
Prijzen
Reviews (4)
Veelgestelde vragen

Ik hou van Holland Eindhoven

''Ik hou van Hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee.” Komt deze tekst je bekend voor? Dan zit of zat je vast elke zaterdagavond tijdens dit hilarisch spektakel aan de buis gekluisterd! 


Eerst op RTL4 en nu op SBS6 bieden Linda de Mol en haar vaste teamcaptains een avond vol Hollandse humor met de grappigste spellen en feiten over ons eigen kikkerlandje. Zou je zelf ook wel eens mee willen doen aan Ik hou van Holland? Speel dan onze eigen versie: Ik hou van Holland Eindhoven. Leuk om met je vrienden te doen, als vrijgezellenfeest of als familie-uitje!


Ik hou van Holland spelen Eindhoven

Wil je Ik hou van Holland Eindhoven spelen, lees dan snel verder over alle mogelijkheden. 


In Eindhoven wacht een Oer-Hollandse quizmaster op jullie die van het Ik hou van Holland-uitje een hilarisch spektakel maakt! De gekste en leukste vragen komen in deze “Holland Quiz” aan de orde. Denk onder andere aan “Raad een lied of niet” en (moeilijke) woorden spellen. Onze enthousiaste quizmaster stelt de meest grappige vragen en natuurlijk moeten er ook opdrachten worden uitgevoerd. Neem je Hollandse humor mee en het wordt een avond om nooit te vergeten!


Uiteraard is Ik hou van Holland Eindhoven ook te combineren met andere activiteiten of als Dinner Game te spelen. Met de Ik hou van Holland Dinner Game doen jullie bijvoorbeeld het spel onder het genot van een culinair driegangendiner. 


Of kies voor het combi-arrangement Party & Co - Lunch - Ik hou van Holland voor een hele dag vol vermaak. De stad in voordat jullie Ik hou van Holland Eindhoven spelen? Dan is het arrangement Ganzenborden - Ik hou van Holland Dinner Game een aanrader.


Waar je ook naar op zoek bent, er zit altijd een activiteit of combi-arrangement om Ik hou van Holland Eindhoven te spelen die aan al jullie wensen voldoet. Neem contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je van ons een passende offerte op maat voor deze geweldige Holland Quiz.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 23,14
€ 28,00
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 21,49
€ 26,00
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 19,83
€ 24,00
10
Gemiddelde beoordeling
8.9
4 reviews
Uitje: 9.0
Service: 9.0
Horeca: 9.5
Locatie: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Personeelsvereniging Kempengemeenten
Datum: 08-10-2021
Locatie: Eindhoven
We hebben het erg gezellig gehad! Leuke vragen. De algemene kennis wordt goed getest.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.0
Bedrijf / gezelschap: Afdelingsuitje de Landrijt/Archipel
Datum: 24-05-2017
Locatie: Eindhoven
Lekker gegeten bij Barney's in Eindhoven. Aansluitend de quiz in club Storm wat daaronder lag! Dit vond ik wat minder sfeervol. Heel donker en een plakkerige vloer. De quiz zelf was erg leuk. Ik had het leuk gevonden als de quizmasters bv een glitterjasje hadden gedragen :] iets meer show erom heen! Verder was alles goed geregeld
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Philips
Datum: 02-09-2016
Locatie: Eindhoven
Ik hou van holland quiz was erg leuk! We hebben echt gelachen. Daarna hebben we een escape room gedaan en gedineerd bij caffee allee. Het was een geweldige dag. Dank jullie wel.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: avondje met onze afdeling
Datum: 17-01-2015
Locatie: Eindhoven
superleuke quiz met veel verschillende opdrachten. Veel meegezongen en gelachen
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster 
  • Alle materialen en benodigdheden 
  • Hoofdprijs voor het winnende team
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke