The Phone - Ranking your Stars! The Phone - Ranking your Stars!
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Begin de dag super spannende citygame The Phone! Wees op alles voorbereid en beleef een geweldig avontuur! Daarna speel je de hilarische spelshow Ranking your Stars!


13.00 – 13.30 Ontvangst met consumptie

In een gezellig café in het centrum van Eindhoven wordt je ontvangen met een consumptie. Na deze consumptie zal je het spel The Phone gaan spelen.


13.30 – 16.30 The Phone

Stel je voor: jullie doen mee aan een leuke Citygame in Eindhoven. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Maar de jouwe blijft gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?

Zodra je de telefoon beantwoordt start de klok. Mister X heeft jullie gevonden en hij zal jullie uitdagen om hem op te sporen. Bereid je voor op een meeslepende race tegen de klok, waarin niets lijkt wat het is. De jacht op Mister X kan beginnen!


Waar is Mister X?

Om Mister X te vinden, gaan jullie opdrachten uitvoeren. Om geen sporen na te laten geeft hij jullie de opdrachten uiteraard via de telefoon door. Bij elke juist uitgevoerde opdracht verdien je tijd en krijg je een hint over de schuilplaats van Mister X. Vinden jullie hem op tijd, dan spelen jullie de laatste ronde voor de ultieme winst. Zorg dus dat je genoeg seconden verdient voor deze laatste zinderende slotronde.


Citygame The Phone is een super spannend spel waarin van alles kan gebeuren. Wees op alles voorbereid en beleef een geweldig avontuur!

Als je wilt winnen vergeet dan niet je Smartphone en zorg voor een volle batterij!


17.00 – 19.00 Ranking your Stars!

Ranking your Stars is een hilarische spelshow in Eindhoven! Er zullen allerlei geheimen op tafel komen, waardoor je je collega's of vriendengroep (nog) beter leert kennen.


Hoe wordt Ranking your Stars gespeeld?

Voordat je het spel komt spelen krijgen alle deelnemers een korte vragenlijst. In deze vragenlijst staan vragen die je over jezelf gaat beantwoorden en je gaat deze lijst voor je collega's of vrienden 'ranken'. Het invullen van deze vragenlijst zorgt al voor veel voorpret onder alle deelnemers! De ingevulde lijsten worden door ons verwerkt en de antwoorden zullen zorgen voor een hilarische en unieke spelshow.


Onder leiding van onze spelbegeleider gaan jullie in teams van twee à drie personen de strijd met elkaar aan. Wie vind jij de meest ideale schoonzoon of -dochter? En wie werd er volgens jou vroeger het vaakst uit de klas gestuurd? Weet jullie team, gedurende de verschillende spelrondes, het beste in te schatten wat de overige deelnemers bij deze vragen gerankt hebben? Per ronde zal één team zijn/haar top 3 ranking gaan motiveren. Maar zal iedereen dit nog wel oprecht durven toe te lichten..?


Wie is de winnaar?

Aan het einde van Ranking your Stars worden alle punten bij elkaar opgeteld en worden de winnaars bekend gemaakt. Sleept jouw team de meeste punten binnen en weet jij de meeste vragen goed te ranken? Dan win je zowel individueel als met je team een leuke prijs!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 47,01
€ 56,50
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 42,87
€ 51,50
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 38,75
€ 46,50
10
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Consumptie bij ontvangst
  • Professionele begeleiding
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Hilarische vragenlijst
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijs voor de beste ‘ranker’

Bijzonderheden

  • Je kunt uiteraard ook zelf vragen aan de spelshow toevoegen. Wil je hier meer informatie over neem dan contact met ons op.
  • Ranking your Stars is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
  • Als je The Phone wilt winnen, vergeet dan je smartphone niet en zorg voor een volle batterij!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Room
"Ons kantoor zit op Strijp-S en we zijn als bedrijfsuitje jullie escape rooms ingegaan. Iedereen vond het erg leuk, ondanks dat we er niet uit kwamen :-) We zullen er nog regelmatig over napraten en van nagenieten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke