MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
TERUG
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
PROGRAMMA
PRIJZEN
REVIEWS (0)
VIDEO'S (0)

Deze inspiratietour brengt je naar Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven. Dit is dé plek waar dagelijks talrijke vernieuwende en spannende concepten worden bedacht. Alles kan hier en niets is te gek.


Je wordt door een gids ontvangen op een unieke locatie in de wijk Strijp en start met een uitleg over de geschiedenis van deze wijk en het voormalige Philips-terrein. Strijp-S is een wijk vol verrassingen, mits je de juiste hotspots weet te vinden. Het bruist op Strijp! Geen gebrek aan creatief talent, design, retail, innovatie, food en fun. Onderweg leer je verschillende weetjes en anekdotes over dit gebied. De gids brengt je naar plekken waar alleen insiders vanaf weten en ze laten je onder het genot van koffie, thee en huisgemaakte zoetigheden of borrelhapjes luisteren naar inspirerende verhalen van ondernemers die Strijp-S zo bijzonder maken.


Na deze inspiratietour volgt een flinke dosis spanning en sensatie tijdens een unieke Escape Room belevenis óf een Virtual Reality belevenis.


Escape Room

Speel de Escape Room op Strijp-S met een uniek concept The Battle, zodat je als teams elkaar kan uitdagen. De Escape Room is in Urban Style en past daarom perfect in het plaatje van Strijp-S. We bieden verschillende kamers aan, geef bij reservering je voorkeur door.


Crime Lab

Stel je voor: er is een crime lab ontdekt. CSI stuurt jouw team erop af. Eenmaal binnen is er geen weg terug. Erger nog, de bende die hierachter zit, is op de hoogte van jullie komst! En het zal niet lang meer duren, voordat ze terug zijn. Zorg dat je deze gangsters te slim af bent en ontsnap uit het deze crime scene. Anders staan wij niet voor de gevolgen in…Durf jij dit avontuur aan?


Adventure Camper

Deze hippe camper heeft alle uithoeken van de wereld gezien. Wil je weten waar? Stap dan in en reis zelf de wereld rond in 60 minuten! Neem een kijkje down under, laat je meevoeren naar het Verre Oosten en cruise over Route 66. Maar zorg dat je op tijd terug bent! Alleen dan gaat de deur weer open… Stap nu in en beleef een waanzinnig avontuur!


Escape Room the Battle

Zorg dat je sneller uit de kamer ontsnapt dan je tegenstanders en hou zoveel mogelijk geld over. Alleen op die manier win je The Battle!

Ga met elkaar de strijd aan in twee of vier identieke escape rooms. Je start met een introductie, waarna de teams worden opgedeeld. Door middel van het scherm kun je de voortgang van de andere kamer in de gaten houden. Zie je op het scherm dat de andere kamer al meer puzzels heeft opgelost? Zet snel een pestkop in die een puzzel van de andere kamer lastiger maakt of ineens de lichten uit doet. Je kan ook een hint kopen zodat jullie sneller jullie eigen puzzel kunnen oplossen en zo een inhaalslag maken. Let wel op, de eerste twee pestkoppen gaan gratis voor je aan de slag, maar daarna willen ze geld. Net als de hints, die kosten ook geld. Focus op de puzzels, let op je geld, houd de voortgang van je tegenstanders in de gaten en kijk regelmatig op de klok. Je hebt tenslotte maar 60 minuten om te ontsnappen…


Virtual Reality

Je kan ook kiezen voor Virtual Reality. Hierbij ga je voor een unieke VR Experience naar Europa’s grootste Virtual Reality Center. Neem plaats in de voor jullie afgehuurde VR-room en verleg je grenzen. Gezelligheid staat voorop, daarom kun je veel VR Experiences samen spelen. Van hoogtevreesbelevingen en spannende shooters tot samen hamburgers bakken. Deze ervaring is voor échte actie-liefhebbers en avonturiers, maar ook voor minder geoefende spelers.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 52,50
€ 63,53
15
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Schrijf een review

Bedankt!

Je review van ons uitje is succesvol verstuurd. Wij gaan je review controleren alvorens deze op de site geplaatst zal worden.

Schrijf een review en win!


Schrijf nu een review en maak ieder kwartaal kans op € 200,- aan cadeaubonnen.

Terug naar review overzicht
In welke stad heb je het uitje gedaan? *
Welk uitje heb je gedaan? * Of geef je uitje een eigen naam
Je reserveringsnummer: *
Wat vind je van het uitje
Wat vind je van onze service?
Wat vind je van de horeca?
N.v.t.
Wat vind je van de locatie?
Wat vind je van de prijs/kwaliteitsverhouding?
Wat vind je van ons personeel?
Wat is je algemene beleving van de dag?
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Nee
Welke tips heb je voor ons? (Tips worden niet getoond op de website)
Je gegevens:
Dhr.
Mvr.
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam / Gezelschap: *
E-mailadres: * (Je e-mailadres wordt niet getoond op de website)
Datum bezoek:
Jullie leukste foto:
Jullie leukste video: (Als een afbeelding en video wordt invuld, wordt alleen de video getoond in de review)
Hierbij meld ik mij aan voor de nieuwsbrief
Hierbij meld ik mij aan voor de nieuwsbrief
Verzenden
Heb jij ook dit uitje gefilmd?
Schrijf nu een review, voeg jullie video toe en maak kans op een gratis uitje voor 10 personen!
Schrijf een review

BIJ DIT UITJE INBEGREPEN

  • Persoonlijke host gedurende het gehele arrangement
  • Flesje water voor onderweg
  • Demonstratie op één van de hotspots
  • Koffie/thee en huisgemaakte zoetigheden tijdens het bezoek aan een creatieve ondernemen
  • Toegang tot de VR Room óf Escape Room
OOK LEUK
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten