• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Schaduw portret schilderen - VR Experience Schaduw portret schilderen - VR Experience
Programma
Prijzen
Reviews (0)

13.00 uur - 15.30 uur Schaduw Portret schilderen

Deze dag begint met onze nieuwste workshop, schaduw portret tekenen. Heb je altijd al op een originele manier een foto van je partner, familie, vriend(in), huisdier of favoriete artiest aan de muur willen hangen? Dit kan nu door een schaduw portret te schilderen van je favoriete foto van hen!


Bij deze workshop schaduw portret schilderen begin je met het overtrekken van de door jou ingezonden foto op een canvasdoek van 30 x 30 cm. Deze foto hebben wij op voorhand voor je vergroot en met schaduw bewerkt. Nadat je foto op canvas ingetekend staat, kun je beginnen met het echte schilderwerk. De verf ligt al klaar om alle vlakken van een grijstint te voorzien. Lukt het om je foto te vertalen naar een prachtig schaduw portret?

Het geschilderde portret mag je uiteraard na deze workshop mee naar huis nemen.


15.30 uur - 16.00 uur Pauze met consumptie

Na deze activiteit is het tijd voor een drankje voordat jullie de wereld van de Virtual Reality instappen. 


16.00 uur - 17.30 uur VR Experience

De VR Experience is dé mogelijkheid om Virtual Reality samen met je vrienden, collega’s of familie te beleven. In het op dit moment grootste VR-center van Europa vind je maar liefst liefst negen VR-rooms uitgerust met de laatste technische snufjes. Je maakt er VR-ervaringen gefocussed op teamwork, competitie én samenwerking. Bijna alle ervaringen kan je samen spelen: dat is wel zo gezellig! Je kunt hier terecht met groepen van 2 tot 75 personen.


Boogschieten, hamburgers bakken of zombies knallen: zodra je de VR-bril opzet wordt je omgeving omgetoverd tot een compleet andere wereld. Of je nu rent, springt of kruipt; het systeem zal al je bewegingen perfect kunnen volgen.


We gaan uit van ongeveer 6 personen per VR-Room. Dat is een half open ruimte van 36 m2 met loungebank, salontafel en VR-brillen waarmee twee personen tegelijk in Virtual Reality kunnen verblijven. Middels een rotatiesysteem komt iedereen aan de beurt en er kan op grote schermen meegekeken worden naar de spelervaringen in VR. Hierdoor ontstaat er een leuke interactie tussen de actieve spelers en de personen op de bank.


De VR-ervaringen zijn gemaakt voor de échte actie-liefhebbers, avonturiers, maar ook de minder geoefende spelers. Nog niet helemaal zeker over wat je wilt beleven? Geen zorgen, de VR-begeleiders kunnen jullie ter plekke adviseren welke VR-ervaringen het beste bij jullie passen.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Canvasdoek
  • Alle benodigdheden
  • Toegang tot VR Experience

Bijzonderheden

  • Schaduw portret schilderen is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Lunch - Ganzenborden
"We vonden het personeel top en de dag was heel goed gelukt en top."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke