Escape City - Wie is de ...? Dinner Game Escape City - Wie is de ...? Dinner Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Speel deze geweldige citygame. De stad is het speelveld........  Daarna Wie is de ...? Dinner Game. Wie kun jij nog vertrouwen?


Escape in the City (2,5 uur)

Escape City is een geweldige citygame. Voorafgaand aan de activiteit wordt u ontvangen met een consumptie. Na de consumptie en gezellig bijkletsen zal het spel van start gaan. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang. 

Het komt op jullie aan!

Aan de teams de taak om cryptische raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Deze zijn verspreid door de hele stad. Door middel van een plattegrond en de escape-app op een smartphone die jullie meekrijgen zullen jullie ze vinden. Om de opdrachten goed uit te voeren krijgen jullie een koffer mee met handige hulpmiddelen en materialen. Een verrekijker, meetlint… maar waar heb je deze materialen voor nodig? Voer de opdrachten goed uit en vind de juiste codes. In de app kunnen jullie de tussenstand zien. Je weet dus precies hoe jullie team ervoor staat. Terwijl de klok doortikt!


Escape in the City prijsuitreiking (30 min.)

Zorg dat je met je team op tijd terug bent voor de finale. Hierin wordt gestreden om de verlossende eindcode. De enige code waarmee je de stad kunt redden.

Kortom, geen seconde te verliezen!


Wie is de ...? Dinner Game (3 uur)

Een spel vol intriges, sabotage en bedrog dat is 'Wie is de ...?' Dinner Game.

In een sfeervol restaurant wacht er een smakelijk driegangendiner dat tijdens het spel zal worden geserveerd. Onder het genot van een hapje blijven de speculaties, betreft de ..., over tafel vliegen. Dat is echter niet het enige wat de tafel passeert. Naast de heerlijke gerechten dien je ook op je hoede te zijn voor streken, bedrog en de geslepenheid van je medekandidaten.


De groep wordt door onze presentator opgesplitst in teams en in ieder team bevindt zich een .... Aan jou de taak om de ... te ontmaskeren en zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen. Dit doe je door interactieve opdrachten correct uit te voeren.

Met jouw team ga je de strijd aan tegen de andere teams voor de dag overwinning! Het team met het meeste geld wint een leuke prijs.


Er wordt misleidt waar je bij staat. Houd de medekandidaten goed in de gaten en onthul de listen van de .... De ... zal er alles aan doen om de opdrachten te saboteren en daarbij niet ontmaskert te worden. Er ligt immers een mooie prijs klaar voor de winnende ... 

Heb jij de ... door en krijg jij het groene scherm te zien of ga je tocht met een rood scherm naar huis?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 88,68
€ 103,25
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 85,37
€ 99,25
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 82,07
€ 95,25
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 80,41
€ 93,25
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding 
  • Smartphone en Escape-App 
  • Opdrachten, clues, raadsels en puzzels
  • Consumptie tijdens het finale-spel 
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team
  • Begeleiding van onze presentator
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking voor het winnende team
  • Prijsuitreiking voor de beste ...

Voorbeeld dagindeling

16.00 - 16.15 uur Uitleg Escape City
16.15 - 18.30 uur Spel Escape City
18.30 - 19.00 uur Prijsuitreiking incl. consumptie
19.15 - 22.15 uur Wie is de ...? incl. diner
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? Eindhoven
"Het wie is de mol spel was op een professionele wijze georganiseerd. Het spel werd boven verwachting door alle personenen als leuk en uitdagend beleefd. Ook de leiding van het spel was bijzonder enthousiast. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes