Après-ski kroegentocht Après-ski kroegentocht
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

♫ Jetzt geht's los. Jetzt geht's los. Wir singen immer wieder: Jetzt geht's los ♫

Zing jij alle après-ski hits mee? Houd jij van de winterse sferen?

Of ben jij de doorgewinterde wintersporter die in de vakantiestemming wil komen?

Dan heeft DoeNederland de perfecte Winter Special om de koude winterdagen door te komen, namelijk de après-ski kroegentocht!
Geniet samen met je familie, vrienden of collega's van een leuk en gezellig uitje.

De kroegentocht

Onder leiding van onze enthousiaste begeleider ga je met de gehele groep op pad van cafeetje naar cafeetje. Jullie gaan 4 kroegen ontdekken in het centrum!
In de cafés wordt de groep opgedeeld in teams. In elk café spelen de teams een ludiek spel tegen elkaar. Dit verhoogt de gezelligheid omdat de spellen hilarisch zijn om te doen en om naar te kijken.
Met de spellen zijn punten te verdienen. Het team met de meeste punten wint aan het eind van de kroegentocht een passende prijs.

Op de winnaar van de kroegentocht moet natuurlijk ook gedronken worden! 

In elke kroeg ontvang je één consumptie, en aangezien het een Winterse kroegentocht betreft zijn deze drankjes ook zéér winters! 
Je krijgt de volgende vier drankjes voorgeschoteld tijdens de kroegentocht:

- glühwein

- Jagermeister

- Schnaps

- Drankje naar keuze 

Een lekker biertje of fris is uiteraard ook gewoon mogelijk! Geef dit aan bij je boeking.

Prosit!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 21,66
€ 25,50
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

• Begeleiding naar de cafés en tijdens de spellen

• Bezoek aan 4 cafés

• 4 Winterse drankjes p.p.

• Verschillende spelletjes

• Hoofdprijs voor het winnende team

Bijzonderheden

• Wil je de kroegentocht liever niet lopend afleggen? Geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om de kroegentocht per step af te leggen! Zie hiervoor ons arrangement.

• De Kroegentocht is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Stadswandeling Strijp-S
"Maximum aan sterren voor de vlekkeloze organisatie en het enthousiasme van de quizmaster en vriendelijke bediening van het restaurant POP-EI. Niet altijd evident met een groep voor een vrijgezellenavond."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke