• Meer dan 270 uitjes
 • Uitjes voor elk budget
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Klantenbeoordeling 8.7
Samen aan de kwast - Escape room Samen aan de kwast - Escape room
Programma
Prijzen
Reviews (3)

Schilder samen één groot kunstwerk!
Kunstwerk af? Nog genoeg energie om een spannend uur in één van onze escape rooms te beleven?


13.30 – 15.30 Samen aan de kwast

Iedereen krijgt een puzzelstuk wat samen één groot schilderij kan gaan vormen. Wat zal het eindresultaat zijn? Het is aan jullie!
Wordt het een bijzondere combinatie van aparte puzzelstukken of één geheel in een bepaald thema?

Alle materialen liggen voor je klaar, en na een korte uitleg kun je zo van start.

16.00 – 17.00 Escape room

Een ontsnapping uit een Escaperoom is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Je hebt de keuze uit 3 ontzettend spannende kamers…


Crime Lab

Stel je voor: er is een crime lab ontdekt. CSI stuurt jouw team erop af. Eenmaal binnen is er geen weg terug. Erger nog, de bende die hierachter zit, is op de hoogte van jullie komst! En het zal niet lang meer duren, voordat ze terug zijn. Zorg dat je deze gangsters te slim af bent en ontsnap uit het deze crime scene. Anders staan wij niet voor de gevolgen in…Durf jij dit avontuur aan?


Adventure Camper

Deze hippe camper heeft alle uithoeken van de wereld gezien. Wil je weten waar? Stap dan in en reis zelf de wereld rond in 60 minuten! Neem een kijkje down under, laat je meevoeren naar het Verre Oosten en cruise over Route 66. Maar zorg dat je op tijd terug bent! Alleen dan gaat de deur weer open… Stap nu in en beleef een waanzinnig avontuur!


Disco Inferno

Dansen en puzzelen gaan in deze kamer goed samen. Deze vrolijke kamer is anders dan andere. Door middel van speciale software registreert de het spel hoeveel puzzels jullie hebben opgelost. Hoe minder hints jullie nodig hebben hoe meer geld jullie overhouden. Behaal een topscore van de maand of aller tijde door de LP als snelste bij Radio 70 fm af te leveren. Kunnen jullie je blijven concentreren of gaan jullie liever los op de muziek? Let op: dit is dezelfde kamer als the battle room alleen speel je bij deze tegen niemand anders.


Escape Room the Battle

Zorg dat je sneller uit de kamer ontsnapt dan je tegenstanders en hou zoveel mogelijk geld over. Alleen op die manier win je The Battle!


Ga met je vrienden de strijd aan in twee of vier identieke escape rooms. Je start met een introductie, waarna de teams worden opgedeeld. Door middel van het scherm kun je de voortgang van de andere kamer in de gaten houden. Zie je op het scherm dat de andere kamer al meer puzzels heeft opgelost? Zet snel een pestkop in die een puzzel van de andere kamer lastiger maakt of ineens de lichten uit doet. Je kan ook een hint kopen zodat jullie sneller jullie eigen puzzel kunnen oplossen en zo een inhaalslag maken. Let wel op, de eerste twee pestkoppen gaan gratis voor je aan de slag, maar daarna willen ze geld. Net als de hints, die kosten ook geld. Focus op de puzzels, let op je geld, houd de voortgang van je tegenstanders in de gaten en kijk regelmatig op de klok. Je hebt tenslotte maar 60 minuten om te ontsnappen…

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 33,50
€ 39,00
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 31,85
€ 37,00
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 30,20
€ 35,00
8

Prijzen van de escape room verschillen per groepsgrootte.

Gemiddelde beoordeling
8.3
3 reviews
Uitje: 9.3
Service: 8.7
Horeca: 8.0
Locatie: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.3
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: Huisartsenpraktijk
Datum: 20-10-2019
Locatie: Eindhoven
Ontzettend leuke dag gehad, gezellige schilderactiviteit en een uitdagende escaperoom
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeestje
Datum: 17-08-2019
Locatie: Eindhoven
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Bedrijf / gezelschap: Kempenhaeghe
Datum: 27-11-2015
Locatie: Eindhoven
We hebben een leuke middag gehad met 12 collega's. We begonnen met de twee escaperooms (crime-lab & de gele bus) omdat de groep te groot was voor één room. Dit ging prima: de "avonturiers" verdwenen in het crime-lab, de mindere durf-als gingen de bus in. Ze hebben het zeker niet te gemakkelijk gemaakt om er uit te komen: je moet flink puzzelen, combineren en "out-of-the-box denken. Leuk! Daarna "Samen aan de Kwast". Dit was een leuke activiteit om samen met een groep een "kunstwerk" te maken. Teambuilding in optima forma! Het resultaat van dit groepsproces krijgt een ere plaatsje op onze werkplek. De ruimte waar het werd gehouden, Caffee Allee, is een prima omgeving: drankjes en hapjes bij de hand (zit niet in het arrangement). Probeer de brownie.... Onze groep had die ochtend twee afmelding (ziek). Na gebeld te hebben met DoeNederland waren ze na enig aandringen bereid om één persoon minder in rekening te brengen. Top!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bij dit uitje inbegrepen

 • Puzzelstuk
 • Begeleiding van onze expert
 • Alle benodigde materialen
 • Toegang tot de escape room en keuze uit 3 kamers

Bijzonderheden

Samen aan de kwast:

 • Samen aan de kwast is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan. 

Escape Room:

 • Vaste starttijden Escape Room: 10.00 uur - 11.30 uur - 13.00 uur - 14.30 uur - 16.00 uur - 17.30 uur - 19.00 uur - 20.30 uur - 22.00 uur - 23:30 uur.
 • Vaste starttijden Escape Room the Battle: 9.30 uur - 11.00 uur - 12.30 uur - 14.00 uur - 15.30 uur - 17.00 uur - 18.30 uur - 20.00 uur - 21.30 uur - 23.00 uur.
 • Escape Room Eindhoven bevindt zich op Strijp-S.
 • Geef bij je reservering de kamer voorkeur en starttijd aan.
 • Alle Escape Rooms zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
De Grote Spelshow
"Wij hebben dit spel tijdens kerst gespeeld met onze familie. Het was top georganiseerd. Leuke spellen (voor ieder wat wils). Onze spelleider wist onze 'team-strijd' goed in toom te houden. Wij vonden het een erg leuke middag!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke