• Meer dan 270 uitjes
 • Uitjes voor elk budget
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Klantenbeoordeling 8.7
De Grote Spelshow - Borrel - VR Escape Dinner De Grote Spelshow - Borrel - VR Escape Dinner
Programma
Prijzen
Reviews (0)

15.00 - 17.00 uur    De Grote Spelshow

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow! Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen twee uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende tv programma’s, zoals uit ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’, ‘Het Beste Brein’ en ‘Jongens tegen de Meisjes’. 

Elk team beschikt over een eigen quizknop. Drukt jouw team het snelste met de juiste antwoorden op de quiz- en fotovragen? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! Hoe staat het met jouw vermogen om songteksten zo uit te beelden, zodat anderen ze kunnen raden? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk woorden uit te beelden met de letters die op je lichaam hangen? Probeer in een karikatuur zo snel mogelijk de BN-er te herkennen, puzzel binnen de tijd en natuurlijk willen we ook weten hoe volgens jullie de getoonde filmpjes aflopen!


Deze sensationele spelshow vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Natuurlijk hebben we een prijs voor het winnende team!

17.00 - 18.00 uur    Borrelen

Nog even heerlijk na-lachen en bijkomen van De Grote Spelshow met een lekkere borrel in een van de gezelligste borrelgelegenheden in Eindhoven.

18.00 - 21.00 uur    VR Escape Dinner

Iedereen fantaseert er wel eens over…

Hoe zou het zijn om een bank te beroven en miljoenen in handen te hebben?

Samen met je vrienden, collega’s of familie kan je tijdens dit spel ervaren hoe het voelt om voor even een bankrover te zijn! De VR Escape Game is gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie Casa de Papel. Je hoeft de serie niet gezien te hebben om deze game tot een succesvol einde te brengen. Beschikken jullie samen over de juiste bankroverskwaliteiten om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven van vele miljoenen euro’s?

Plannen om de bank te beroven

El Professor daagt jullie uit om in teams zo snel mogelijk puzzels en raadsels op te lossen om jullie doel te bereiken. Deze uitdagingen bevinden zich in de virtual reality, maar ook in real life. Pas wel op voor de andere teams, want zij hebben hetzelfde doel en willen ook zo snel mogelijk de bank beroven! Je hebt elkaar hard nodig, want soms kan de oplossing juist in ‘de andere wereld’ liggen. Snelheid, creativiteit en bovenal een goede samenwerking zijn belangrijk factoren om tot een goed plan voor de overval te komen.

Beroven jullie als eerste de bank en krijgen jullie de miljoenen in handen? Dan maken dat je wegkomt! Vergeet tijdens de strijd daarom ook vooral niet om een ontsnappingsplan te bedenken. Als jullie de miljoenen eenmaal in handen hebben, willen jullie natuurlijk niet door de politie gepakt worden…

Combinatie van Escape Room en een VR game

Dit spannende en uitdagende spel speelt zich af in de virtuele wereld en in de ruimte om jullie heen, een combinatie tussen een Escape Room en een VR game. Per team heeft telkens één deelnemer een VR bril op, terwijl de rest van de deelnemers in real life helpt bij het kraken van de codes.

3-gangendiner

Tijdens dit VR Escape Dinner hebben we een 3-gangendiner voor jullie geregeld. De verschillende gangen van het Virtual Reality diner worden afgewisseld met de speelrondes. Uiteraard stap je tijdens het eten even uit de Virtual Reality, terug naar de werkelijkheid!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 84,78
€ 99,00
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 81,46
€ 95,00
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 78,16
€ 91,00
10
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

 • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster
 • Alle materialen en benodigdheden voor De Grote Spelshow
 • Prijs voor het winnende team van De Grote Spelshow
 • 3x consumptie tijdens de borrel
 • Enthousiaste begeleiding tijdens de VR Escape Dinner
 • VR-Brillen
 • Overige benodigdheden voor de VR Escape Dinner
 • Prijs voor het winnende team van de VR Escape Dinner
 • 3-gangendiner

Bijzonderheden

 • De Grote Spelshow: Nu met échte quizknoppen, waardoor de strijd nog spannender wordt!
 • De VR Escape Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Koe schilderen
"Het was een uitje met kinderen en kleinkinderen en iedereen heeft genoten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke