Escape Online: The Pegasus Project Escape Online: The Pegasus Project
Programma
Prijzen
Reviews (8)
Veelgestelde vragen

Doe-Eindhoven presenteert met trots onze remote game “The Pegasus Project”, een online escape room dat speciaal ontwikkeld is door experts in deze coronacrisis. Dit spel is op afstand te spelen en voor het spelen is het niet vereist om bij elkaar te zijn in dezelfde ruimte.


Online Escape room

Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E. beschermt de wereld tegen grote gevaren.

Project Pegasus is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Daarvan zijn onlangs 3 wetenschappers levensloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen. Echter, SPIDER staat bekend als dubieus bedrijf en een van jouw collega's, Agent Spike, werkte daar al undercover. Hij heeft ons een paar dagen geleden een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen...

Gelukkig heeft hij nog net een plattegrond en de versleutelde plannen kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Pegasus Project aan het licht in deze super toffe online escape room.


Het spel is te spelen vanaf 2 t/m max 5 personen per team. 
Communicatie en samenwerken zijn een vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen. Online communicatieplatformen zoals Skype, Zoom of Teams zijn handige tools om te gebruiken hiervoor. De speelduur van dit spel bedraagt 90 minuten.


Bedrijven

Wil je de online escape room spelen als bedrijfsuitje? Dat kan! Wij kunnen het uitje ook begeleiden zodat we de organisatie uit handen nemen tegen een kleine meerprijs. Wij zullen dan een introductie geven over het spel en uitleg geven hoe het in zijn werk gaat. En wij breken weer in als de 90minuten voorbij zijn en daarin geven wij een digitale prijsuitreiking.


Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen op de website.


Bekijk hier de trailer

Per team rekenen wij een vast bedrag van 45 euro. In een team kunnen maximaal 5 personen. 


1 team:          45 euro

2 teams:        90 euro

3 teams:        135 euro

4 teams:        180 euro

5 teams:        225 euro

6 teams:        270 euro

7 teams:        315 euro

8 teams:        360 euro

9 teams:        405 euro

10 teams:      450 euro

Gemiddelde beoordeling
9.3
8 reviews
Uitje: 9.5
Service: 9.8
Horeca: 8.0
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.2
Personeel: 9.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: PDC
Datum: 25-02-2021
Locatie: Eindhoven
Het uitje zat goed in elkaar, er werden vooraf duidelijke instructies gegeven en de puzzels waren uitdagend maar niet onoplosbaar. Ondanks dat het uitje online wordt gespeeld was er toch het gevoel van contact en sociale interactie.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Koninklijke Gazelle
Datum: 16-12-2020
Locatie: Eindhoven
Prima online uitje, het beginnen van het spel was een beetje onduidelijk, maar toen iedereen eenmaal in de online omgeving was ging het wel goed. Je moest wel echt even goed zoeken hoe te beginnen. Misschien duidelijker maken dat veel in de app gebeurd ipv in de online omgeving.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Oud stam Scouting Doornakkers.
Datum: 18-10-2021
Locatie: Eindhoven
We hebben een gezellig en uitdagende avond gehad, de presentatrice was erg gezellig en wist zich goed te verplaatsen in onze stemming.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Leap. The Innovation Agency
Datum: 18-12-2020
Locatie: Eindhoven
Ik vond het voorafgaande wel spannend of het allemaal ging werken met alle codes, teams , apparatuur etc etc. op wat haperende telefoons na (app bleef hangen / werkte niet) was het een top middag. onze hersenen hebben heel hard moeten kraken! de goede uitleg vooraf was prettig en fijn dat we gedurende het spel konden terug vallen op externe hulp.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Escaping diaper duty
Datum: 27-11-2020
Locatie: Eindhoven
Ik ben zeer correct en vooral zeer snel verder geholpen. Ik wou dezelfde avond nog een escape room kunnen spelen en vreesde dat dit wel heel kort was om alles nog te kunnen regelen. Dankzij de vlotte website, mail en telefoontje werd alles binnen de kortste keren geregeld voor mij. Top!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Complete organisatie van het uitje
  • Inlogcode voor ieder team
  • Duidelijke uitleg van te voren per email
  • 90 minuten spanning en teamwork

Bijzonderheden

  • Dit spel kan ook geboekt worden met begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke