SCHRIJF EEN REVIEW

Zo beoordelen klanten ons

9.0
392 reviews
Uitje: 9.4
Service: 9.2
Horeca: 8.5
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.2
Dhr. Filip Van Der Cleyen beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
20-06-2024
Bedrijf / gezelschap:
ASML
We hebben een leuk uitje gehad met ongeveer 100 ASML collega's in Loods 61 in Einhoven. Leuke pubquiz goed begeleid door 2 dames. De locatie Loods 61 is heel leuk. In het arrangement waren ook snacks en drinks inbegrepen. Alles bij mekaar leuk uitje.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Wim Meuter beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
18-06-2024
Bedrijf / gezelschap:
bestuursbureau SALTO Eindhoven
We hebben met veel plezier onder deskundige begeleiding een bank beroofd (virtueel). Leuke activiteit zit goed in elkaar. Daarna een prima driegangen keuzemenu. Top.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marjolijn Slaats beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
23-05-2024
Bedrijf / gezelschap:
Montessorischool Elzeneind
We hadden met ons team van 42 personen een geweldige middag. Leuke opdrachten, andere groepen uitdagen, valstrikken leggen, competitie en ook veel gelachen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Astrid Konings beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
27-03-2024
Bedrijf / gezelschap:
VAPO Techniek BV
Het was erg gezellig, alleen jammer van de regen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Peter van Belle beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
18-03-2024
Bedrijf / gezelschap:
pokervrienden
afgelopen zaterdag de 80's, 90's en 00's Quiz gedaan met 12 personen en was helemaal top, erg gelachen , genoten met leuke en gelukkig geduldige quizmasters , ook de bediening was prima
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sharon Roijackers beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
06-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
PM Arbeid & Verzuim
Een ontzettend leuke dag met leuke spellen. Goed in elkaar gezet!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Guus Jansen beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
31-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Philips
Vanuit het werk hebben we het Casa de Papel VR escape room gedaan in de licht toren in Eindhoven. Was leuk om te doen. Een vituele escape room is weer eens een andere ervaring dan een fysieke. We zijn vriendelijk ontvangen en alles was goed geregeld. Ook het contact vooraf als achteraf mbt het reserveren en afhandelen van de factuur was heel goed.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jeannine Buurman beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
29-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Familie dag
Super dagje, leuke activiteit. Weliswaar iets aan de prijs voor wat je krijgt.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Tessa Sanders beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
13-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
ASML
Mijn collega's hebben verteld dat ze onwijs hebben genoten van deze dag. Ze hebben veel lol gehad. Ik zelf heb dit georganiseerd met jullie en ik vond de service en het contact heel prettig. Jullie hebben ons snel geholpen - aangezien we deze week pas de reservering plaatste. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. b mulder beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
03-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
asml
positief
Zou je ons aanbevelen
Ja

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Phone
"We hebben met z'n allen een hele leuke gezellige dag gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes