SCHRIJF EEN REVIEW

Zo beoordelen klanten ons

9.0
392 reviews
Uitje: 9.4
Service: 9.2
Horeca: 8.5
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.3
Mvr. Sharon Roijackers beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
06-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
PM Arbeid & Verzuim
Een ontzettend leuke dag met leuke spellen. Goed in elkaar gezet!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Guus Jansen beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
31-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Philips
Vanuit het werk hebben we het Casa de Papel VR escape room gedaan in de licht toren in Eindhoven. Was leuk om te doen. Een vituele escape room is weer eens een andere ervaring dan een fysieke. We zijn vriendelijk ontvangen en alles was goed geregeld. Ook het contact vooraf als achteraf mbt het reserveren en afhandelen van de factuur was heel goed.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jeannine Buurman beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
29-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Familie dag
Super dagje, leuke activiteit. Weliswaar iets aan de prijs voor wat je krijgt.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Tessa Sanders beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
13-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
ASML
Mijn collega's hebben verteld dat ze onwijs hebben genoten van deze dag. Ze hebben veel lol gehad. Ik zelf heb dit georganiseerd met jullie en ik vond de service en het contact heel prettig. Jullie hebben ons snel geholpen - aangezien we deze week pas de reservering plaatste. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. b mulder beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
03-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
asml
positief
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jorg Jong beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
20-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
TU Eindhoven
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Erwin Vervoort beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
18-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Super toffe dag gehad goed georganiseerd vriendelijke personeel !
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Judith Wachters beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
11-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
Technische Universiteit Eindhoven, ST/SMR group
geweldig leuke step-speurtocht door Eindhoven, hoewel we vanwege de extreme warmte een stukje hadden overgeslagen. Personeel was erg aardig, we mochten van tevoren binnen in de koelte wachten en gebruik maken van kraan en toilet. de gewonnen groep ontving een fles bubbels! :) Aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Lex Coenen beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
01-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
ASML
Leuke middag, fijn personeel tijdens de Escape Game Tijdens de Tandem Tour, het was niet in het engels waardoor een groot gedeelte van de groep het niet echt meekreeg.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marieke Gilden beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
26-08-2023
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Leuke avond gehad! Wij hadden een aparte ruimte waarin we zaten, dit was erg fijn. Zowel de jongste (13 jaar) als de oudste (76 jaar) konden het goed volgen. Vergeet vooral de leesbril niet! Leuk verhaal waarin je echt wordt meegenomen in de moordzaak en....misschien de dader wel vindt!
Zou je ons aanbevelen
Ja

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? Eindhoven
"Wij hebben een hele leuke dag gehad. De dame die alles begeleidde was erg enthousiast en duidelijk. Informatievoorziening was goed. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes