Sportief uitje Eindhoven
Eindhoven
Sportief
Reset

Sportieve uitjes in Eindhoven

Bij Doe Eindhoven, gelegen in de regio Eindhoven in Noord-Brabant, bieden we een scala aan leuke sportieve activiteiten aan. Neem deel aan spannende citygames waarbij je de stad verkent en opdrachten uitvoert. Daag jezelf uit in onze escape rooms of verken de stad op een steptocht. Voor elk gezelschap is er iets passends: bedrijfsuitjes, teambuilding, scholen, vrijgezellenfeesten, collega's, gezinnen en familie-uitjes. Maak je dag compleet met onze arrangementen, inclusief lunch, diner of andere activiteiten.

20 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

De leukste sportieve activiteiten bij Doe Eindhoven

Bij Doe Eindhoven kun je genieten van een scala aan leuke sportieve activiteiten. Neem deel aan spannende citygames waarbij je de stad verkent, terwijl je opdrachten uitvoert en puzzels oplost. Of daag jezelf uit in een van onze uitdagende escape rooms, waar je als team moet samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen een bepaalde tijdslimiet.


Liever de stad op een andere manier verkennen? Kies dan voor een steptocht door de straten van Eindhoven. En voor de avontuurlijke zielen bieden we speurtochten aan waarbij je op zoek gaat naar verborgen schatten en geheimen in de stad.

Een actief uitje voor iedere groep

Bij Doe Eindhoven hebben we voor elke groep een actiev uitje. Bedrijfsuitjes en teambuilding worden versterkt door onze spannende citygames die teamwork en strategie bevorderen. Scholen vinden educatieve en boeiende speurtochten die zowel leerzaam als plezierig zijn.


Vrijgezellenfeesten worden onvergetelijk met onze uitdagende escape rooms, terwijl collega's kunnen genieten van informele steptochten door de stad. Gezinnen en familie-uitjes worden verlevendigd door diverse citygames die een unieke en avontuurlijke manier bieden om samen tijd door te brengen en de stad te verkennen.

Arrangementen voor een actieve dag

Maak je actieve dag compleet met onze arrangementen, waarbij je een spannende citygame of een uitdagende escape room kunt combineren met een heerlijke lunch, diner of een andere leuke activiteit.

Outdoor activiteit Eindhoven
Sherlock Citygame Eindhoven
Sportief uitje Eindhoven

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Hunted Citygame
"Een super gave dag. De activiteit draagt echt bij aan teambuilding, maar ook aan de vitaliteit. Iedereen heeft enorm gelachen en plezier gehad. Een topmiddag."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes