Eindhoven
Sportief
Reset

Actief uitje Eindhoven

Ben je op zoek naar sportieve activiteiten voor een groepsuitje, teamuitje of familiedag? Dan biedt een actief uitje Eindhoven uitkomst. Ga bijvoorbeeld voor een sportief uitje en maak een leuke tour op de step of tandem. Is de ene sportiever dan de ander? Zorg dan voor afwisseling. Combineer een actief uitje Eindhoven met een pubquiz of een rondleiding door de historische wijk Strijp-S. Sluit je teamuitje sportief af met een wandeling naar het restaurant waar het buffet of driegangendiner plaatsvindt.

18 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Teamuitje sportief: mogelijkheden genoeg

Zoek je een teamuitje? Sportief en je hersens kraken combineer je eenvoudig met een actief uitje Eindhoven. Wat dacht je van het arrangement Wandelspeurtocht - De Grote Spelshow of Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner Game? Tijdens de 2 uur durende wandelspeurtocht gaan jullie in groepjes op pad met een kaart en vragen voor onderweg. Beantwoorden jullie de vragen juist, dan kom je langs de mooiste plekjes van Eindhoven. 


Daarna is het tijd voor de Minute to Win it! Dinner Game. Onder het genot van een driegangendiner spelen jullie in teams de meest hilarische spellen, die worden geleid door onze eigen Gordon. Als dit geen actief uitje Eindhoven is?


Sportieve uitjes Eindhoven: fietsen, wandelen, steppen en solex rijden

Voor een sportief uitje ben je bij Doe-Eindhoven aan het juiste adres. Een actief uitje Eindhoven waarbij sportiviteit centraal staat, is onder andere de Fietsspeurtocht in Eindhoven. In groepjes van 5 tot 6 personen gaan jullie op pad met de fiets en een kaart met vragen. Geven jullie de juiste antwoorden, dan worden jullie beloond met een prachtige route. Voor het team dat de meeste vragen juist heeft hebben wij tijdens de prijsuitreiking een mooie verrassing! 


Is een fietstocht nog niet sportief genoeg, kijk dan ook naar de mogelijkheden voor Solex rijden. Dit is een actief uitje Eindhoven waarbij jullie op een solex in de richting van het dorp Nuenen rijden. Tijdens de tocht komen jullie langs het dorpje Nederwetten, de Karpendonkse Plas en het terrein van de Technische Universiteit en natuurlijk een prachtige natuur.


Sportieve familie uitjes Eindhoven

Behalve voor collega’s en groepen vrienden vind je bij Doe-Eindhoven ook genoeg mogelijkheden voor sportieve familie uitjes. Ontdek bijvoorbeeld de geheimen tijdens de rondleiding in het arrangement Stadswandeling met professionele gids - Team Challenge en maak jullie daarna klaar voor de Team Challenge: In 2 teams die bestaan uit 2 groepen voeren jullie opdrachten uit die verspreid liggen door de hele binnenstad. Houd wel contact met de andere groep uit je team, want zo kunnen jullie elkaar helpen. Als dat geen familiegevoel tijdens een actief uitje Eindhoven is?


Zoals je ziet zijn er volop mogelijkheden voor een actief uitje Eindhoven op DoeEindhoven.nl! Of je nu wilt steppen, wandelen, fietsen of solex rijden, je vindt altijd een actief uitje Eindhoven dat geheel past in de groep waarmee je op pad bent.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenbord in Eindhoven
"Marissa was onze host. Ze was prima op tijd en geduldig met de groep. Ze had de uitleg in het engels gedaan. We werden ingedeeld in groepen en konden gaan lopen. Er waren Eindhovenaren bij die ook leuk vonden om op andere plekken te komen dan gebruikelijk. Het weer hielp ook mee dus zeker een geslaagde dag!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes