Schooluitje Eindhoven
Eindhoven
Schooluitje
Reset

Schooluitjes in Eindhoven

We bieden in Eindhoven twee leuke schooluitjes aan. The Ultimate School battle en de Introduction game. Beide passen we aan, zodat hij aansluit bij jullie groep en doel. Je kunt het uitje ook op locatie doen. 

Onze schooluitjes in Eindhoven

The Ultimate School Battle in Eindhoven en de Introduction Game in Eindhoven zijn interactieve schooluitjes die teamwork, creativiteit en leren stimuleren. Beide nodigen leerlingen uit in teams met tablets om diverse opdrachten te voltooien, gericht op zowel plezier als educatie. Geschikt voor grote en kleine groepen, beloven deze spellen een unieke ervaring met directe feedback van begeleiders en eindigen met een prijsuitreiking waar het winnende team een grote beker ontvangt.

7 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

The Ultimate School Battle

Dit schooluitje in Eindhoven daagt leerlingen uit in groepjes van zes met een tablet diverse opdrachten te voltooien, variërend van educatief tot vermakelijk. Begeleiders beoordelen de opdrachten live en bieden directe feedback, wat zorgt voor constante interactie. Geschikt voor klassen vanaf 50 personen, belooft dit uitje een onvergetelijk avontuur.


Opdrachten mixen educatie met plezier, zoals ludieke video- en foto-uitdagingen die creativiteit en lachbuien stimuleren, waaronder een bottle flip of een TikTok-imitatie.


Prijsuitreiking: Foto's en video's worden gedeeld met de school, en tijdens een spannende ceremonie wordt het winnende team bekendgemaakt, dat de Grote Beker ontvangt. 

Introduction Game

De Introduction Game in Eindhoven, geschikt voor groepen vanaf 30 personen en duurt 2 uur en 15 minuten, biedt een interactieve en op maat gemaakte ervaring om de start van het schooljaar te vieren. Dit spel versterkt de banden tussen studenten en biedt zowel plezier als educatieve waarde door studenten meer te leren over de school of stad. Teams van ongeveer 6 leden gebruiken een tablet en app om hun eigen pad te kiezen, vragen te beantwoorden en creatieve opdrachten uit te voeren, wat zorgt voor een dynamische en boeiende ervaring.


Prijsuitreiking: Het spel eindigt met een spannende prijsuitreiking, waarbij het winnende team de grote beker ontvangt.

The Ultimate School Battle Eindhoven
Schooluitje bij DoeNederland.nl
Schooluitje Eindhoven

Schooluitje op maat in Eindhoven

Bij ons kunnen we het schooluitje volledig op maat maken voor Eindhoven. We stemmen de activiteiten af op het niveau van de leerlingen en de grootte van de groep, en bieden verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan het integreren van vragen over de school zelf of het implementeren van een specifiek thema dat past bij de interesses van de leerlingen.

Schooluitje op locatie

Ontdek een unieke locatie voor jouw schooluitje op onze vestigingen, zowel binnen als buiten Eindhoven, zoals in 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Met onze speciale arrangementen en terreinen bieden we een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Laat je inspireren door de mogelijkheden en beleef een dag vol avontuur en plezier met jouw schoolgroep.

Voor wie is dit schooluitje geschikt?

Dit jaarlijkse schoolreisje is geschikt voor kinderen op de lagere school, tieners op de middelbare school, en zelfs studenten op de hogeschool, inclusief deelnemers aan introductieweken. Met uitdagende activiteiten en een gezellige sfeer biedt dit uitje een ideale gelegenheid voor leerlingen van verschillende leeftijden en onderwijsniveaus om samen plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren. Het programma kan worden aangepast aan ieder niveau.

Waarom een schooluitje organiseren?

Een schooluitje organiseren biedt diverse voordelen. Het bevordert de teamgeest, versterkt de band tussen leerlingen en leraren, en zorgt voor een welkome afwisseling van de dagelijkse schoolroutine. Bovendien stimuleert het de sociale interactie, bevordert het de persoonlijke ontwikkeling en biedt het leerlingen de kans om nieuwe ervaringen op te doen buiten het klaslokaal.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
90's Quiz @Home
"Wat opstart problemen met zoom en de technische kennis van ons als team. Genoten van de beelden van de andere hoe dit er thuis bij zaten. Ella is een super leuke meid, die geduldig was met ons als team. Duidelijke uitleg en echt heel leuk gedaan !! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes