Schooluitje Eindhoven
Eindhoven
Schooluitje
Reset

Schooluitje Eindhoven. The Ultimate School Battle.

Het schooluitje in Den Bosch biedt leerlingen een dag vol plezier en activiteiten, waarbij ze elkaar beter leren kennen. In groepjes van 6 gaan ze op pad met een tablet voor diverse opdrachten, variërend van educatief tot leuk en uitdagend. Geschikt voor grote groepen, vanaf 50 personen, kan het op maat worden gemaakt en op verschillende locaties worden gehouden, zoals in Eindhoven en Nijmegen. Met ludieke opdrachten zoals de bottle flip op video en een spannende prijsuitreiking, is dit uitje geschikt voor jonge kinderen op de lagere school tot studenten op de hogeschool, inclusief introductieweken.

2 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat kun je verwachten van het schooluitje in Eindhoven?

Tijdens dit actieve schooluitje worden de kids uitgedaagd om elkaar beter te leren kennen, terwijl ze genieten van een dag vol plezier en activiteiten. Na een duidelijke uitleg verdelen de leerlingen zich in groepjes van 6 en gaan ze op pad met een tablet. Op deze tablet ontvangen ze diverse opdrachten, van educatief tot leuk en uitdagend. De begeleiders beoordelen live alle opdrachten en geven direct feedback, waardoor de interactie constant is. Dit schooluitje is geschikt voor grote klassen vanaf 50 personen en belooft een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur in Den Bosch.

De opdrachten

De opdrachten omvatten zowel educatieve als leuke elementen. De video- en foto-opdrachten zijn vaak ludiek en stimuleren de creativiteit van de leerlingen, wat zorgt voor gegarandeerd hilarische momenten. Enkele voorbeelden van opdrachten zijn: voer een bottle flip uit op video, imiteer een bekend TikTok-filmpje, of maak een foto die de vreugde laat zien wanneer de laatste twee lesuren uitvallen.

Prijsuitreiking

Uiteraard zenden wij alle foto's en video's door naar de school, zodat de leerlingen ze nog eens kunnen bekijken en erom kunnen lachen! Daarnaast wordt er na The Ultimate School Battle een opwindende prijsuitreiking gehouden, waarbij wij onthullen welk team de Grote Beker heeft veroverd. 

Schooluitje op maat in Eindhoven

Bij ons kunnen we het schooluitje volledig op maat maken voor Den Bosch! We stemmen de activiteiten af op het niveau van de leerlingen en de grootte van de groep, en bieden verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan het integreren van vragen over de school zelf of het implementeren van een specifiek thema dat past bij de interesses van de leerlingen.

Schooluitje op locatie

Ontdek een unieke locatie voor jouw schooluitje op onze vestigingen, zowel binnen als buiten 's-Hertogenbosch, zoals in Eindhoven en Nijmegen. Met onze speciale arrangementen en terreinen bieden we een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Laat je inspireren door de mogelijkheden en beleef een dag vol avontuur en plezier met jouw schoolgroep.

The Ultimate School Battle Eindhoven
Schooluitje bij DoeNederland.nl
Schooluitje Eindhoven

Voor wie is dit schooluitje geschikt?

Dit jaarlijkse schoolreisje is geschikt voor kinderen op de lagere school, tieners op de middelbare school, en zelfs studenten op de hogeschool, inclusief deelnemers aan introductieweken. Met uitdagende activiteiten en een gezellige sfeer biedt dit uitje een ideale gelegenheid voor leerlingen van verschillende leeftijden en onderwijsniveaus om samen plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren. Het programma kan worden aangepast aan ieder niveau.

Waarom een schooluitje organiseren?

Een schooluitje organiseren biedt diverse voordelen. Het bevordert de teamgeest, versterkt de band tussen leerlingen en leraren, en zorgt voor een welkome afwisseling van de dagelijkse schoolroutine. Bovendien stimuleert het de sociale interactie, bevordert het de persoonlijke ontwikkeling en biedt het leerlingen de kans om nieuwe ervaringen op te doen buiten het klaslokaal.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Stepspeurtocht in Eindhoven
"Het was heel leuk. Wel echt een veel te lange tocht voor mensen die Eindhoven niet kennen. Wij hadden een extra half uur gehad en nog niet alle vragen kunnen beantwoorden, maar het was zeker mooi en gezellig!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes