Eindhoven
Binnen
Reset

Indoor activiteiten Eindhoven

Geniet van overdekte uitjes in Eindhoven, geschikt voor iedereen, met keuzes zoals escape rooms, VR-games, diner quizzen, pubquizzen en het "Ik hou van Holland" spel, die ook gecombineerd kunnen worden. Deze binnenactiviteiten zijn geschikt voor families, hoewel escape rooms actieve deelname vereisen. Voor buitenavonturen bieden we citygames, speurtochten en solex tochten aan. Ontdek meer op onze website.

35 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Overdekte uitjes in Eindhoven voor iedereen

Als het regent is het fijn om warm binnen te zitten. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan binnen. Kies uit een escape room, vr game, dinner game, pubquiz of ik hou van Holland spel. Het is ook mogelijk om deze uitjes te combineren.


Indoor uitjes voor het gezin

De indoor uitjes zijn ook geschikt voor een familie. Hou er wel rekening mee dat een escape room leuker is als iedereen actief mee kan doen. Een moordspel is minder geschikt voor kleine kinderen, kies dan eerder voor een leuk spel zoals ''ik hou van Holland''.


Outdoor uitjes

Naast indoor activiteiten bieden we ook outdoor uitjes aan zoals een citygame, speurtochten of solex rijden. Bekijk onze outdoor pagina voor meer informatie.

Indoor activiteiten Eindhoven

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Ongeacht de benevelde staat van ons gezelschap was onze activiteit begeleidster An heel respectvol en gemotiveerd. Dikke pluim voor haar! De activiteit zit goed in elkaar en is heel erg verzorgd. Ook al hebben wij het einde nooit gehaald en hebben we nooit de dader ontdekt. Geef ik deze activiteit een een 10/10. In het juiste gezelschap en de juiste staat van bewustzijn, ben ik ervan overtuigd dat dit een leuke activiteit is."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes