Eindhoven
Binnen
Reset

Indoor activiteiten Eindhoven

Op zoek naar indoor activiteiten Eindhoven om te doen met je familie, vrienden of collega’s? Bij Doe-Eindhoven heb je de keuze uit zowel sportieve-, culturele- als culinaire activiteiten. Nederland kent natuurlijk een aantal “slechtweerdagen” en winterse dagen, dus een van onze indoor activiteiten Eindhoven bieden dan absoluut uitkomst. 


Wij bieden de leukste spellen die je binnen kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van VR Escape Game: Casa de Papel? Doen jullie liever een spel? Kies dan voor een van onze escape rooms, spelshows of pubquiz. Al deze binnenactiviteiten omgeving Eindhoven zijn bovendien ook te organiseren op eigen locatie.

35 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Stel bij Doe-Eindhoven zelf je perfecte groepsuitje samen. Je vindt bij ons ook kant-en-klare arrangementen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we combinaties van indoor activiteiten Eindhoven alvast voor je samengevoegd.


Indoor activiteiten met de collega's, vrienden of familie

Ken je Doe-Eindhoven misschien al, dan komen bij indoor activiteiten Eindhoven waarschijnlijk onze escape rooms als eerste in je op. Niet verwonderlijk, want we hebben hier veel aanbod in. Zo is de VR Escape Game: Casa de Papel een van onze populairste indoor activiteiten Eindhoven. Tijdens dit spel ervaren jullie namelijk even hoe het is om een echte bankrover te zijn. 


In teams moet je met je vrienden, collega’s of familie zo snel mogelijk alle puzzels en raadsels oplossen. Alleen op die manier kun je ontsnappen. Het unieke van dit spel is dat het een combinatie is van zowel virtual reality als real life.


Nog even gezellig napraten over jullie escape room? Kies dan voor het combi-arrangement Escape room - Uurtje borrelen. In de escape room Strijp-S heb je de keuze uit 3 spannende kamers: Crime Lab, Adventure Camper of Disco Inferno. Daarna is het tijd voor het borreluurtje: nog even napraten onder het genot van een lekker drankje.


De leukste binnenactiviteiten Eindhoven

De leukste binnenactiviteiten Eindhoven vind je op Doe-Eindhoven.nl! Zo staat de That’s so 90’s Quiz garant voor een gezellige avond in de vorm van opdrachten, muziekrondes, kennisrondes en fragmenten van jaren ‘90 muziekclips- en films. Of kies voor de Ik hou van Holland Dinner Game. Hierbij worden jullie verwend met een heerlijk driegangendiner en tijdens het diner begeleidt een Oer-Hollandse quizmaster op hilarische wijze het welbekende Ik hou van Holland-spel. Ook De Grote Spelshow, de Pubquiz en het Moorddiner zijn aanraders voor indoor activiteiten Eindhoven.


Indoor activiteiten combineren

Natuurlijk zijn de verschillende indoor activiteiten Eindhoven prima te combineren. Je kunt bijvoorbeeld losse activiteiten zoals VR Game: Casa de Papel combineren met een borreluurtje of meteen kiezen voor een arrangement waar verschillende activiteiten al in zijn gecombineerd. Mooie voorbeelden hiervan zijn Escape room - Ranking your Stars!, De Grote Spelshow - Borrelen en Drankje - Appelgebak - Escape room.


Wil je graag advies over al onze indoor activiteiten Eindhoven? Of stel je graag samen met ons een programma samen? Alles is mogelijk! Of je nu een losse activiteit wilt boeken of juist meerdere: wij stellen graag een offerte op maat voor je op. Neem contact met ons op en je ontvangt deze offerte binnen 24 uur.


Weet je zelf al welke activiteiten je precies wilt gaan doen van onze indoor activiteiten Eindhoven, volg dan deze stappen:

  1. Kies je favoriete activiteit(en) of arrangement
  2. Maak je uitje compleet met lunch, diner of borrelarrangement
  3. Plaats je boeking
  4. Wij regelen de rest.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Het duurde een uurtje, maar het was wel een leuk uurtje"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke