MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
10.0
Escape Room
"We hebben een hele leuke avond gehad met een grote groep."
UITGEROEPEN TOT EINDHOVEN’S BESTE

Familiedag organiseren? 

Wij helpen je graag op weg!


Of je nu de verjaardag van je oma viert of het gewoon gezellig vindt om eindelijk een keer echt met z’n allen bij elkaar te zijn. Wij maken van je familiedag een dag om nooit te vergeten. Wie weet zet je met deze dag wel een traditie!  


Tips voor het organiseren van een familiedag


1. Datum prikken

Organiseren jullie elk jaar een familiedag op dezelfde datum? Dan heb je het gemakkelijk. Die datum staat natuurlijk bij iedereen op de kalender. Heb je deze luxe niet, begin dan op tijd met het plannen van een datum. Hoe groter de groep, hoe lastiger het is om een datum te prikken. Voorkom dat je mailbox of WhatsApp overspoeld wordt door berichten over datums en stuur bijvoorbeeld datumprikker.nl rond.


2. Het budget

Als je al weet wat je gaat doen, kun je vrij eenvoudig uitrekenen wat het familieuitje gaat kosten. Betaalt ieder voor zich, dan kun je ook even rondvragen wat iedereen wil uitgeven. Zijn er veel gezinnen met kinderen in de familie? Hou er dan rekening mee dat de kosten voor een gezin snel op lopen. Misschien kun je voor de kinderen een lager budget hanteren.


3. Wat ga je doen

Een van de leuke dingen op een familiedag is natuurlijk bijpraten met familieleden die je niet vaak ziet. Zorg dus dat het programma niet te vol zit. Zo hou je genoeg tijd over om gezellig wat te drinken en herinneringen op te halen. Bij een familiedag heb je vaak te maken met allerlei leeftijden. De favoriete activiteiten van de jongste generatie zijn meestal ook niet dezelfde als die van oude garde. Dit los je makkelijk op door twee verschillende activiteiten op dezelfde tijd te boeken. Daarna kun je de familiedag met een gezamenlijk etentje afsluiten. Natuurlijk zijn er ook uitjes die voor alle leeftijden leuk zijn, zoals een speurtocht of


4. De locatie

Woont je familie verspreid door het hele land. Dan is het wel zo handig als iedereen ongeveer even ver moet reizen. Wonen jullie bij elkaar in de buurt, dan is het misschien wel leuk om juist een keer naar een andere regio te gaan.


5. Eten en drinken

Bij een familiedag hoort goed eten. Begin je familiedag daarom met een lekkere lunch of sluit hem af met een diner. Met bijvoorbeeld een dinerquiz maak je hier een echt feestje van.

REVIEW EN WIN

Schrijf nu een review en maak ieder kwartaal kans op € 200,- aan cadeaubonnen. 

Review schrijven

GEEF EEN UITJE CADEAU

Met een cadeaubon van DoeNederland scoor je altijd raak. Bestel

MINDER BELASTING BETALEN?

Organiseer je bedrijfsuitje op je eigen werkplek en betaal geen WKR. 

Lees meer

Onze favoriete familie-uitjes

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte