Actief uitje in Eindhoven op de step
Eindhoven
Sportief
Reset

Sportief uitje Eindhoven

In Eindhoven vind je populaire sportieve uitjes voor elk gezelschap. Ontdek de stad met een citygame of escape room, ga op speurtocht of steptocht, en geniet van een VR-game. Deze activiteiten zijn geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten. Voor liefhebbers van outdoor activiteiten biedt Eindhoven ook sportieve uitjes in de buitenlucht, zoals citygames en steptochten.

20 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Populaire sportieve uitjes in Eindhoven

In Eindhoven zijn er diverse populaire sportieve uitjes die garant staan voor plezier en avontuur. Neem deel aan een citygame en verken de stad terwijl je spannende opdrachten uitvoert en mysteries ontrafelt. Voor een uitdaging van een ander niveau kun je een escape room proberen, waar je samen met je team puzzels moet oplossen om te ontsnappen.


Of ga op ontdekkingstocht met een speurtocht door de straten van Eindhoven. Voor een actieve en leuke ervaring kun je ook gaan steppen door de stad of deelnemen aan een VR-game. En voor wie van gezelligheid houdt, is een step-kroegentocht een perfecte optie om de stad te verkennen terwijl je stopt bij verschillende cafés voor een drankje. 

Sportief uitje voor elk gezelschap

Een sportief uitje in Eindhoven is geschikt voor elk gezelschap, of het nu gaat om een familie-uitje, bedrijfsuitje, vriendengroep of vrijgezellenfeest. Met activiteiten zoals een citygame, escape room, speurtocht, steppen, VR-games of een step kroegentocht, is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, avontuur of gewoon een gezellige tijd samen.

Outdoor sportieve uitjes

Voor liefhebbers van outdoor activiteiten biedt Eindhoven een scala aan sportieve uitjes in de buitenlucht. Verken de stad met een citygame waarbij je langs de mooiste plekjes komt, terwijl je opdrachten uitvoert en raadsels oplost. Voor een avontuurlijke uitdaging kun je kiezen voor een speurtocht door de stad of een steptocht langs historische bezienswaardigheden.

Outdoor activiteit Eindhoven
Sherlock Citygame Eindhoven
Sportief uitje Eindhoven

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Den Bosch
"Heel erg leuk! om dit te doen in plaats van een eetfestijn met Kerst!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes