Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. Wij van Doe-Eindhoven kunnen het wel van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn, maar we vinden het ook fijn als andere dit voor ons doen. 


Ben je tevreden over ons? Zeg het voort! 

Heb je een klacht? Vertel het ons!


Hieronder enkele recensies van klanten die wij afgelopen jaar hebben mogen vermaken:

ASML

“Wij komen regelmatig terug bij Doe-Eindhoven. Wij hebben verschillende internationale medewerkers en wij merken dat ze bij Doe-Eindhoven mee denken. Veel spellen zijn in het Engels te spelen en worden begeleidt door goed Engels sprekende begeleiders. Wij komen ook graag terug omdat wij vaak pas op korte termijn weten of het uitje kan doorgaan. Hierin zijn ze heel flexibel en weten altijd weer alles in orde te hebben binnen een korte tijdsbestek. Top bedrijf om mee samen te werken.


Jumbo Supermarkten

“Met een gedeelte van ons bedrijf (70 personen) hebben wij een dagvullend programma gedaan. Mensen konden zelf kiezen aan welke activiteit ze zouden gaan deelnemen. Jolein heeft ons uitstekend geholpen om al onze wensen op papier te zetten. Hierdoor was het een geslaagde dag voor alle medewerkers. Complimenten voor de organisatie en de begeleiding op de dag zelf.


Philips

“Doe-Eindhoven heeft ons enorm geholpen. Al 3 jaar op rij organiseren wij via hen ons uitje voor de BHV vrijwilligers. Vooraf is het contact heel fijn en ze geven snel antwoord op je vragen. Wij kiezen altijd voor 2 activiteiten die gespeeld worden door de gehele groep op ons eigen terrein. En als afsluiter hebben ze verschillende dingen geregeld zoals een BBQ en frietwagen. Doe-Eindhoven neemt het werk uit handen en komt zijn afspraken na. Ook wil ik nog zeggen dat de verschillende begeleiders altijd vrolijk en beleefd zijn.


Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Step-kroegentocht
"We hebben een kroegentocht per step gedaan voor een vrijgezellenfeest. Het was een erg leuke middag, met fijne begeleiding. We hebben veel plezier gehad, het zat goed in elkaar. "

Zo beoordelen klanten ons

9.0
That's so 90's Quiz
"goed georganiseerd, duidelijke instructie. Wat het nog prettiger zou hebben gemaakt is als we vooraf geweten zouden hebben dat er een extra mobiel apparaat nodig was voor het invullen van de vragenlijsten enz. Verder top!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke