Vrijgezellenfeest

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren?

Doe-Eindhoven denkt graag met jou mee!

Eindhoven
Vrijgezellenuitje
Reset

Vrijgezellenfeest Eindhoven

Is het aan jou de eer om een vrijgezellenfeest Eindhoven te organiseren? Dan heb je ons gelukkig gevonden! Voor de beste vrijgezellen dag moet je namelijk bij Doe-Eindhoven zijn.


Als je graag een tof uitje wilt organiseren voor het vrijgezellenfeest Eindhoven, dan vind je bij ons talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan met de step op kroegentocht of een pubquiz met extra vragen over de bruid of bruidegom. Beleef spannende tijden in een Escape room of kies voor een volledig verzorgde dag met een borrel en diner(quiz) met live begeleiding van onze enthousiaste quizmasters.

92 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Vrijgezellenfeest Eindhoven organiseren

Ga je een vrijgezellenfeest Eindhoven organiseren en houd je van gemak? Kijk dan bij onze compleet verzorgde arrangementen. Kiezen, boeken en wij regelen de rest. Altijd leuke activiteiten en lekker eten.


Helemaal zelf kiezen wat je gaat doen? Dat kan natuurlijk ook. Kies je favoriete activiteiten en combineer ze met een lunch, borrel en/of diner. En bereid je maar vast voor op een onvergetelijk vrijgezellenfeest Eindhoven! We helpen je ook alvast op weg met onze handige tips.

De leukste uitjes vrijgezellenfeest Eindhoven

De mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest Eindhoven zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van het arrangement Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow? Dit uitje is mogelijk vanaf 10 personen, start in de namiddag en sluit je af met een gezellig spel in de avond. 


Eerst gaan jullie met de step op pad van café naar café. Jullie verdelen je in teams en in elk café spelen jullie een spel tegen elkaar. Daarna is het tijd voor een heerlijk driegangendiner en aansluitend spelen we De Grote Spelshow. Wij hebben de leukste en grappigste spellen verwerkt en zijn gekomen tot een interactieve spelshow, die wordt begeleid door onze enthousiaste quizmaster. Als dat geen leuk vrijgezellenfeest Eindhoven is, dan weten we het ook niet meer!


Een van de andere activiteiten Eindhoven vrijgezellenfeest is het spel Wie is de…? in Eindhoven. Deze activiteit is gebaseerd op het welbekende televisieprogramma Wie is de mol? Jullie verdelen je in teams, maar let op: iedereen kan de Mol zijn. Probeer samen te werken, maar let goed op met wie…

Aansluitend raden we je aan om een lekkere borrel te drinken of een driegangendiner te boeken.

Tips vrijgezellenfeest Eindhoven

Doe-Eindhoven heeft al jarenlang ervaring en beschikt over een ruim aanbod in vrijgezellenuitjes in Eindhoven. Ga jij een vrijgezellenfeest Eindhoven organiseren, dan denken wij graag met je mee. Of je nu op zoek bent naar een vrijgezellenfeest alleen voor mannen zoals Men Only! of een vrijgezellenfeest vrouwen Eindhoven, alles is mogelijk. Voor een vrijgezellenfeest vrouwen Eindhoven is bijvoorbeeld het arrangement Drankje - Appelgebak - Escape room een aanrader.


Eerst even lekker ontspannen met een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk appeltaart. En daarna is het tijd voor de escape room! Voor het vrijgezellenfeest Eindhoven heb je de keuze uit drie spannende kamers: Crime Lab, Adventure Camper of Disco Inferno. Bij alle escape rooms is het natuurlijk de bedoeling dat jullie in teamverband zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. 


Zijn jullie met veel mensen tijdens het vrijgezellenfeest Eindhoven? Dan is het ook leuk om te battelen. In twee teams doen jullie dezelfde escape room en moeten jullie zorgen dat jullie als team als snelste ontsnappen. Hierbij kun je gebruik maken van “pestkoppen” naar het andere team, maar pas op: het andere team kan dit ook bij jullie doen. Spanning en hilariteit gegarandeerd!


Lekker borrelen en quizzen tijdens jullie vrijgezellenfeest Eindhoven? Kies dan voor een arrangement zoals Step-kroegentocht - DinerQuiz of Borrelen - Party & Co. Ben je fan van Party & Co, dan raden wij ook het complete dagarrangement Steppen - Lunch - Party & Co aan, waarbij jullie eerst gaan steppen, lekker lunchen en daarna in de stad partypunten gaan verzamelen tijdens het zinderende spel Party & Co.


Enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest Eindhoven? Neem dan contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een uitgewerkt voorstel.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Erg leuke escaperooms. We zijn goed geïnstrueerd. Genoeg uitdaging."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke