Eindhoven
Familie-uitje
Reset

Plan een onvergetelijke familiedag in Eindhoven

Voor je familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren? Wij hebben voor ieder wat wils. Van heel actieve uitjes tot escape rooms en quizzen, van jong tot oud, van 1 uurtje tot een compleet dagprogramma. Onze enthousiaste spelbegeleiders maken jullie dag onvergetelijk. Het overgrote deel van onze uitjes is in eigen beheer, waardoor we heel flexibel zijn en voor jullie familiedag een compleet programma op maat kunnen samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag een passend voorstel.

103 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Een geslaagd familie-uitje in Eindhoven

Een familie-uitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels, wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je familie-uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten in en rond Eindhoven. Ga bijvoorbeeld steppen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


Gezellig eten tijdens jullie familie-uitje

Een familie-uitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie, thee en een lekker stuk appeltaart, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke