Eindhoven
Familie-uitje
Reset

Familie uitje omgeving Eindhoven

Wil je voor je familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een familie uitje omgeving Eindhoven. Wij hebben voor ieder wat wils. Van heel actieve uitjes tot Escape Rooms en quizzen, van een uurtje tot een compleet dagprogramma en voor van jong tot oud, een familiedag organiseren Eindhoven ging nog nooit zo snel. Bovendien maken onze enthousiaste spelbegeleiders jullie familie uitje omgeving Eindhoven onvergetelijk.


Het overgrote deel van onze familie uitjes Eindhoven is in eigen beheer. Op die manier zijn we erg flexibel en kunnen we voor jullie familiedag een compleet programma op maat samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag een passend voorstel.

102 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Een geslaagd familie-uitje in Eindhoven

Een familie-uitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels, wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je familie-uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten in en rond Eindhoven. Ga bijvoorbeeld steppen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


Gezellig eten tijdens jullie familie-uitje

Een familie-uitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie, thee en een lekker stuk appeltaart, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"We vonden het hartstikke leuk. We waren met 2 groepen en 1 is er uit gekomen. Leuk spontaan personeel. Het was alleen af en toe moeilijk te verstaan door de walky talky. Super goed opgezet verder."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke