Wil je voor je hele familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren?

Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden!

Eindhoven
Familie-uitje
Reset

Familie uitje Eindhoven

Ontdek een scala aan spannende en leuke familie-uitjes in Eindhoven, zowel binnen als buiten, bij Doe-Eindhoven. Voor avontuurlijke families bieden we escape rooms, citygames, en steptochten, terwijl rustige opties zoals dinner games en pubquizzen perfect zijn om samen te ontspannen. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, met arrangementen om het uitje compleet te maken. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

85 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Onze familie uitjes in Eindhoven

Wij bieden een scala aan spannende en leuke activiteiten voor het hele gezin, waaronder escape rooms, VR-games, speurtochten (fietsen, wandelen, steppen), een step kroegentocht en dinner games zoals het oplossen van een moord. Hou rekening met de groep, het weer en budget bij het organiseren van een familie dag.


Kinderuitjes in Eindhoven

Voor de kinderen is een citygame een erg leuke activiteit. Ze kunnen hun energie kwijt op de step of fiets, terwijl ze raadsels oplossen. Een escape room of dinner game is geschikt voor oudere kinderen.

Type familie uitjes Eindhoven

Ontdek onze diverse familie-uitjes in Eindhoven, zowel binnen als buiten. Binnen hebben we escape rooms, moord mysteriediners, VR-ervaringen en quizzen. Buiten bieden we speurtochten per step, wandelend of fietsend door de stad. Voor avontuurlijke families zijn er actieve opties zoals ganzenborden, citygames en steptochten, terwijl rustige activiteiten zoals 'Ik hou van Holland', dinner games en pubquizzen perfect zijn om samen te ontspannen. Maak je uitje compleet met een arrangement.

Indoor/outdoor

Ontdek onze diverse familie uitjes in Eindhoven, waarbij zowel binnen als buiten avonturen wachten. Binnen kun je jezelf onderdompelen in spannende escape rooms, mysterieuze moord mysteriediners, meeslepende VR-ervaringen en uitdagende quizzen.


Buiten bieden we speurtochten per step, wandelend of fietsend door de prachtige stad, stadsspellen, solex rijden en gezellige step kroegentochten.

Sportief of rustig

Voor de avontuurlijke families die graag actief bezig zijn, hebben we spannende activiteiten zoals ganzenborden in de stad, uitdagende citygames, steptochten (met een speurtocht of een kroegentocht als optie), en ontspannende fietsspeurtochten door het bruisende Eindhoven.


Liever een wat rustiger tempo? Dan zijn onze rustige opties zoals het 'Ik hou van Holland' spel vol gezelligheid, een Diner game waarbij je tijdens een heerlijk diner een moord oplost, of een gezellige pubquiz perfect geschikt om samen te genieten van een ontspannen en plezierige tijd.

Arrangement

We bieden arrangementen aan om het uitje compleet te maken. Begin de dag met een heerlijke lunch om de energie op te laden voor de avonturen die komen gaan. Geniet vervolgens van verfrissende drankjes en lekker eten tijdens de activiteiten.


Na een spannende middag is het tijd om te ontspannen met een uitgebreid diner, waarbij je samen herinneringen kunt delen. Bekijk de mogelijkheden op onze site, of neem contact op.

Hunted Citygame Eindhoven
Escape room Eindhoven
Stepspeurtocht Eindhoven

Groot of klein familie uitje

Of je nu met een klein gezelschap van 6 personen bent of een grote familiebijeenkomst organiseert voor wel 500 mensen, bij Doe-Eindhoven hebben we voor elk formaat gezelschap een passend familie uitje. Onze activiteiten zijn ontworpen om gezelligheid en plezier te bieden, of je nu met je directe gezin op pad gaat of de hele familie uitnodigt.


Voor de kleine groepen zijn de dinner games, escape rooms en vr games geschikt. Voor de grote groepen raden we de speurtochten, pubquiz, solex rijden en ganzenborden aan.

Familiedag organiseren

Om een familiedag te organiseren, kies eerst een geschikte datum en locatie, plan gevarieerde activiteiten voor alle leeftijden zoals spelletjes en een speurtocht, verstuur tijdig uitnodigingen met alle details, zorg voor benodigde materialen en eten en drinken, waarborg veiligheid met toezicht en EHBO-voorzieningen, overweeg entertainment zoals live muziek, communiceer duidelijk met alle familieleden en geniet op de dag zelf van het samenzijn en de geplande activiteiten.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Step-kroegentocht
"We hebben het super leuk gehad in de escape room drugslab in Eindhoven. Mochten zelfs iets langer. We werden ontvangen door Dennis. Super vriendelijk👍 Echt een aanrader😄"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes