Eindhoven
Teambuilding
Reset

Teambuilding Eindhoven

Vaste patronen doorbreken? Elkaar beter leren kennen? Met onze activiteiten voor teambuilding in Eindhoven bevorder je absoluut de teamspirit. Al onze teambuilding activiteiten Eindhoven zijn namelijk gericht op een ander aspect van het werken in een team.


Zo leer je elkaar bijvoorbeeld in Ranking your Stars! pas echt kennen. Bij het Moordspel zoek je samen naar de oplossing. Zo krijg je alle neuzen dezelfde kant op en komt creatief talent naar boven. In de Escape rooms draait het juist om slim samenwerken.


Sluit je teambuilding Eindhoven activiteit af met een buffet of verzorgd diner. Gezellig napraten en genieten van lekker eten. Een mooi eind voor een geslaagde dag!

82 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Teambuilding uitje organiseren

Heb jij het op je genomen om het leuke teambuilding uitje van jullie bedrijf te organiseren? Dan helpt Doe-Eindhoven je hier graag bij. Of je nu op zoek bent naar teambuilding activiteiten Eindhoven waar je een complete dag mee vult of juist één losse activiteit, alles is mogelijk bij Doe-Eindhoven. 


Ook heb je de keuze om de begeleiding van jullie teambuilding Eindhoven uitje zelf te doen of gebruik te maken van onze professionele begeleiders. Met deze laatste optie hoef je op de dag zelf nergens aan te denken en kun je gewoon meedoen, omdat wij de gehele dag begeleiden. 


Bovendien hebben wij alle activiteiten voor teambuilding Eindhoven in eigen beheer. Zo zijn wij zeer flexibel en leveren wij snel maatwerk. Neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een gepaste offerte in je mailbox.


Teambuilding activiteiten Eindhoven

Een echte activiteit voor teambuilding Eindhoven is de Da Vinci Code in Eindhoven. Jullie verdelen je in teams en vertrekken naar de binnenstad van Eindhoven. Jullie krijgen constant locaties door en moeten vragen juist beantwoorden en cryptische aanwijzingen kunnen ontcijferen. Klopt jullie code? Ren dan naar de kluis om deze te kraken! Zoals je ziet: een echte teambuilding activiteit, waarbij samenwerking van cruciaal belang is.


Willen jullie het iets rustiger aan doen? Kies dan voor het arrangement Wandelspeurtocht - Ik hou van Holland. In groepjes gaan jullie op pad en jullie krijgen een kaart mee voor onderweg. Door de vragen juist te beantwoorden, word je beloond met een prachtige route door Eindhoven. Aansluitend vindt het spel Ik hou van Holland plaats. Tijdens dit hilarische spel dat bekend is van televisie, komen de gekste en leukste vragen aan bod. En natuurlijk moeten er opdrachten worden uitgevoerd. Als dit geen leuke dag voor teambuilding Eindhoven is?


Wij raden je aan om jullie teambuilding activiteiten Eindhoven af te sluiten met een heerlijk driegangendiner of lekkere borrel. Mogelijkheden genoeg!


Onze favoriete teambuilding uitjes Eindhoven

Al jaren verzorgen wij teambuilding Eindhoven voor de meest uiteenlopende bedrijven. Als je ons vraagt naar onze favoriete teambuilding uitjes Eindhoven, kunnen wij ook bijna niet kiezen. Maar wij lichten er graag nog een paar voor je uit.


Zo is een Escape room natuurlijk een ideale teambuilding activiteit. Want samen moet je uit een bepaalde kamer zien te komen. Het echte gevoel van teambuilding Eindhoven krijg je met het arrangement Escape room - Uurtje borrelen. Voor de escape room heb je de keuze uit 3 spannende kamers: Crime Lab, Adventure Camper en Disco Inferno. Bovendien kunnen jullie in teams ook nog tegen elkaar battelen: zorg dat je sneller uit dezelfde kamer ontsnapt dan je tegenstanders! Na de escape room is het tijd voor een borreluurtje, zodat je met je team nog even na kunt praten.


Gewoon gezellig als team een leuke dag beleven? Kijk dan naar Steppen - Lunch - Pubquiz. Eerst steppen jullie langs alle highlights van Eindhoven en daarna is het tijd om even uit te rusten met een lekkere lunch. Ook doe je hier nieuwe energie op voor de pubquiz. Tijdens deze pubquiz komen vragen in allerlei categorieën aan bod: een perfecte combinatie van gezelligheid en teambuilding.


Benieuwd naar alle mogelijkheden voor teambuilding Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Hartstikke leuk. Alleen het was veel lawaai om ons heen. En de we moeste een paar keer vragen naar eten. Omdat ze iemand waren vergeten. Eten smaakte wel goed. Spelbegeleidster was top. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes