Eindhoven
Dinner games
Reset

Boek een dinner game in de Lichtstad 

Van een heerlijk diner genieten en ondertussen een spel spelen? Dat kan met onze dinner games! Met een drankje in de hand begint de eerste spelronde. Daarna wordt de honger gestild met het voorgerecht om vervolgens de strijd weer voort te zetten met de volgende spelronden. We werken samen met verschillende horecagelegenheden in Eindhoven, die voor je voor een heerlijk driegangendiner zorgen. Weet jij te ontrafelen wie de moord gepleegd heeft of kies je voor een van onze quiz spellen. Samenwerking is belangrijk om het spel tot een goed einde te brengen. Kort gezegd een dinner game van Doe-Eindhoven zorgt gegarandeerd voor een avond die je niet snel vergeet. 

17 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Speel een spel tijdens een heerlijk driegangendiner

Wil je eens op een andere manier een heerlijke maaltijd nuttigen? Dan kan dat tijdens een van onze dinerspellen. Je kan er zelf voor kiezen of je het spel voorafgaand of na het diner wilt of juist écht in combinatie met het diner. 


Tijdens een combinatie (diner + spel) speel je over het algemeen na elke gang een ronde van het spel. We hebben verschillende spellen die hier goed mee te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de altijd gezellige Ik Hou van Holland Dinner Game of rank je collega's of vrienden tijdens Ranking your Stars Dinner Game. Ook hebben we hele spannende spellen die gespeeld kunnen worden, zoals het Moorddiner of de Escape Dinner Game. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke