Eindhoven
Avond
Reset

Avondje uit in Eindhoven? Boek een leuke activiteit

Plan je ideale uitje
60 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Avondje uit in Eindhoven?

Stel je voor, je gaat met vrienden, collega’s of familie een avond uit in Eindhoven. En jij mag het regelen. Jullie prikken een datum en dan komt het: wat gaan we doen? Ergens wat drinken, hapje eten. En dan? 


Activiteiten in Eindhoven

Bij Doe-Eindhoven regel je eenvoudig een compleet verzorgde avond uit. Je hoeft alleen een arrangement te kiezen en te reserveren. Wij regelen de rest! Handig, want zo kom je altijd uit met het budget. Geen gedoe achteraf dus.


Stel zelf je dag uit in Eindhoven samen

Wil je nog meer keuze, stel dan je uitje zelf samen. Er is genoeg keuze in activiteiten en we hebben diverse diner mogelijkheden. Zelfs een combinatie van een activiteit en eten is mogelijk. Denk eens aan een gezellige DinerQuiz of speel Ik Hou van Holland Dinner Game. Gespreksstof genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Driegangendiner
"Ontzettend leuke escape room! Vriendelijk personeel. Drie gangen diner was heerlijk! Genoeg keuze en een keer wat anders dan anders. Jammer dat onze betaling nog niet doorgekomen was bij de escape room. Enige kleine minpuntje was dat je in de kou moest beginnen en eindigen tijdens de escape room. Verder alles helemaal super! We hebben genoten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke