Stepspeurtocht in Eindhoven Stepspeurtocht in Eindhoven
Stepspeurtocht in Eindhoven Stepspeurtocht in Eindhoven
Stepspeurtocht in Eindhoven Stepspeurtocht in Eindhoven
Programma
Prijzen
Reviews (6)
Veelgestelde vragen

Steppen Eindhoven

Bij Steppen Eindhoven maak je een stepspeurtocht met instructies en een routekaart. Geschikt voor grote en kleine groepen, ideaal voor bedrijfs- en familie-uitjes. Combineer het met andere activiteiten zoals een pubquiz, escape room of diner. Beschikbaar in andere steden en op locatie. Een leuke en actieve manier om de stad te ontdekken.


Dit kun je verwachten van het uitje steppen Eindhoven

Tijdens dit uitje maak je een 2.15 uur step speurtocht door Eindhoven. Van tevoren krijg je een goede en uitgebreide uitleg met de routekaart. Wil je liever wat korter steppen? Dan hebben we ook een route van 1 uur, vraag naar de mogelijkheden. Aan het einde is er nog een prijsuitreiking voor de winnaars van de speurtocht.


De stepspeurtocht is geschikt voor grote en kleine groepen, voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje met je collega's, of een familie-uitje.


Steppen combineren met een ander uitje

Je kunt het uitje ook combineren met een van onze andere activiteiten. Zo maak je er makkelijk een gehele dag van. Combineer bijvoorbeeld met een pubquiz, een escape room of een diner. Bekijk de mogelijkheden online, of neem contact op. We helpen je graag verder.


Steppen in een andere stad of op locatie

Liever steppen in een andere stad? Dan is dat ook geen probleem, we organiseren dit uitje ook in Nijmegen, Den Bosch en op je eigen locatie. Alle steden hebben een mooie route en krijg je uitgebreide uitleg.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 16,12
€ 19,50
6
Gemiddelde beoordeling
8.5
6 reviews
Uitje: 8.3
Service: 9.0
Horeca: 8.2
Locatie: 9.3
Prijs/kwaliteit: 7.7
Personeel: 8.3
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Technische Universiteit Eindhoven, ST/SMR group
Datum: 08-09-2023
Locatie: Eindhoven
geweldig leuke step-speurtocht door Eindhoven, hoewel we vanwege de extreme warmte een stukje hadden overgeslagen. Personeel was erg aardig, we mochten van tevoren binnen in de koelte wachten en gebruik maken van kraan en toilet. de gewonnen groep ontving een fles bubbels! :) Aan te bevelen!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Familie
Datum: 13-08-2023
Locatie: Eindhoven
Leuke dag en erg gezellig geweest! Steppen was de moeite waard om de stad eens te bekijken.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.4
Bedrijf / gezelschap: Volleybal team DS1 VC SEC
Datum: 13-11-2022
Locatie: Eindhoven
Stepspeurtocht was super leuk! We hadden midden november bijzonder mooi weer hetgeen natuurlijk ook meewerkt. Leuke vragen, mooie route door het prachtige Eindhoven. Daarna hadden we een moord dinner in een restaurant in het centrum. Door de drukte in het restaurant was het te rumoerig om echt in de beleving van het spel te komen…., als je daarbij dan met 12 pers aan een lange tafel zit kun je elkaar bijna niet verstaan. Als advies zou ik willen geven; zitten in een afzonderlijke ruimte is een pré en aan een ronde tafel zou ook veel fijner zijn. Verder werd het spel goed begeleid en hebben we een leuke avond beleefd. Beide activiteiten zijn door de groep als zeer leuk ervaren.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.4
Bedrijf / gezelschap: Nvt
Datum: 30-07-2022
Locatie: Eindhoven
Het was heel leuk. Wel echt een veel te lange tocht voor mensen die Eindhoven niet kennen. Wij hadden een extra half uur gehad en nog niet alle vragen kunnen beantwoorden, maar het was zeker mooi en gezellig!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.4
Bedrijf / gezelschap: De vlammetjes on tour
Datum: 06-10-2021
Locatie: Eindhoven
We hebben met z'n 6en een leuke en gezellige dag gehad. Je moet wel echt de 2 uur aan het steppen blijven wil je de route kunnen afmaken, even een biertje drinken op het terras wordt krap. De steps waren prima, maar wel erg laag, wat voor vier van de zes niet ideaal was. Achteraf hebben we nog gelachen om de spierpijn van dit actieve uitje. We kijken terug op een geslaagde dag.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Goede en uitgebreide uitleg
  • Huur van de step
  • Routekaart met vragen
  • Prijsuitreiking voor het beste team

Bijzonderheden

  • We hebben ook een route van 1 uur, vraag naar de mogelijkheden.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Consumptie - Pubquiz (versie 2024)
"Zeer leuke ontzorgde dag. Is ons erg goed bevallen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes