Escape room Eindhoven
Eindhoven
Escape room + VR
Reset

Escape room Eindhoven

Ontsnap uit de dagelijkse sleur met diverse escape rooms in Eindhoven, waaronder reizen in een avontuurlijke camper, ontsnappen uit een crime lab, dansen in een disco kamer, of strijden in The Battle. Voor grote groepen zijn er speciale escape rooms beschikbaar, zoals de Escape Battle voor 18-24 personen en VR-games voor groepen tot 100. Combineer een escape room met een ander uitje, zoals borrelen, dineren of actieve activiteiten zoals steppen of solex rijden.

30 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Type escape rooms in Eindhoven

Ontsnap uit de dagelijkse sleur met 4 diverse escape rooms in Eindhoven. Reis de wereld rond in een avontuurlijke camper, ontsnap uit een crime lab voordat de bende terugkomt, dans je weg naar vrijheid in een disco kamer, of strijd tegen andere groepen in The Battle. Voor een unieke ervaring bieden we ook het VR-spel Casa de Papel aan. Ontdek ook Escape City, waar je in teams de stad moet redden door raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren.

Escape rooms

Je kunt kiezen uit 4 verschillende escape rooms in Eindhoven. Allemaal met een eigen verhaal.


Adventure Camper: min 2 max 6

Stap in de knalgele camper op Strijp-S in Eindhoven en reis in 60 minuten de wereld rond. Ontdek exotische bestemmingen zoals Australië, het Verre Oosten en Route 66. Zorg dat je op tijd terug bent in Eindhoven, anders blijft de deur gesloten. Pak je paspoort en beleef dit waanzinnige avontuur.


Crime Lab: min 2, max 8

Jullie team wordt door CSI naar een crime lab op Strijp-S in Eindhoven gestuurd. Zodra jullie binnen zijn, wordt de buitendeur afgesloten door de bende die jullie verwacht. Jullie hebben precies 60 minuten voordat de bende terugkomt. Durven jullie deze uitdaging aan?


Disco Inferno: min 2, max 6

Dans en puzzel samen in deze kleurrijke kamer. Los cryptische raadsels, cijfercombinaties en symbolen op. De speciale software houdt jullie puzzelvoortgang bij. Hoe minder hints je nodig hebt, hoe meer geld je verdient. Blijf gefocust, maar geniet ook van de muziek. Vergeet niet regelmatig naar de klok te kijken, want je hebt maar 60 minuten om zoveel mogelijk puzzels op te lossen.


Eindhoven The Battle: min 18, max 24

Bij The Battle strijd je in twee, drie of vier identieke escape rooms met het thema 'disco classics'. Houd via een scherm de voortgang van andere kamers in de gaten. Als zij voorlopen, stuur dan snel een pestkop om hen te hinderen. Koop hints om sneller je eigen puzzels op te lossen. Focus op puzzelen, beheer je geld en let op de voortgang van tegenstanders. Ontsnap sneller dan zij en houd geld over om The Battle te winnen.

Escape room Adventure Camper
Escape room Disco Inferno
Escape room Crime Lab
Escape room The Battle

VR Escape Game

In elk team draagt één persoon een VR-bril, terwijl de anderen in het echte leven helpen bij het kraken van codes. Samenwerking is cruciaal, aangezien oplossingen soms in beide werelden te vinden zijn. Deze unieke samenwerkingsvorm vereist een sterke teamgeest.


Wij bieden het VR Escape spel aan genaamd: Casa de Papel (min 12, max 100).

City Escape Game

Escape City is als een grootschalige versie van een Escape Room, maar nu speel je in de hele binnenstad van Eindhoven. In teams heb je drie uur om de stad te redden. Los cryptische raadsels op en voer opdrachten uit die verspreid zijn over de stad.


Kies uit drie varianten: Escape City (min 10, max 100), Da Vinci Code (min 10, max 200) en The Escape Games El Dorado en Save The World (min 12, max 125).

Escape City Eindhoven
VR Escape Game: Casa de Papel

Escape rooms voor grote groepen in Eindhoven

De meeste escape rooms zijn gemaakt voor groepen van 2 tot 6, maar wij bieden ook escape rooms aan voor grote groepen. Kies bijvoorbeeld voor de escape battle, geschikt voor groepen van 18 t/m 24 personen. Ben je met nog meer, dan is een VR game beter geschikt. Dan kan je met een groep van 12 tot 100 man.


Ook de city escape spellen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 100 of zelf 200 man. Zodat je voor elke groep een geschikt uitje kunt kiezen.

Escape room combineren met een ander uitje

Combineer een escape room met een ander uitje voor een complete en avontuurlijke dag! Begin bijvoorbeeld met een spannende escape room-ervaring in Eindhoven en ga daarna borrelen, dineren of lunchen in een gezellig restaurant in de stad. Voor een actieve twist kun je ook kiezen voor een van de andere activiteiten, zoals steppen of solex rijden door de prachtige omgeving van Eindhoven.

Escape room in een andere stad?

Naast Eindhoven hebben we ook escape rooms in Den Bosch en Nijmegen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, schooluitje of familie uitje. In de andere steden bieden we weer andere kamers aan. Kijk welke stad het beste past bij jullie groep, of doe ze allemaal.

Wat is een escape room?

Een escape room is een interactief spel waarbij spelers worden opgesloten in een kamer en moeten samenwerken om puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en verborgen objecten te ontdekken om te kunnen ontsnappen binnen een bepaalde tijdslimiet, meestal één uur.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? Eindhoven
"Perfecte activiteit, waarbij wandelen, bijkletsen en een spelelement worden gecombineerd. De spelleider (Floor) deed het heel leuk en goed tijdens de bijzondere opdrachten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes