Eindhoven
Teamuitje
Reset

Plan je ideale teamuitje in Eindhoven

Teamuitje organiseren in Eindhoven? Doe-Eindhoven heeft een diversiteit aan activiteiten om te ondernemen in het bruisende Eindhoven. Jij bepaalt wat jullie gaan doen, maak een selectie en kies hieronder je favoriete activiteiten. Ga bijvoorbeeld Party & Co spelen en sluit af met een Escape Dinner Game. Doe-Eindhoven regelt alles voor jou en jouw team. Kies, boek en geniet van jouw activiteiten in Eindhoven.

Plan je ideale uitje
99 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Teamuitje in Eindhoven

Je teamuitje wordt volledig verzorgd door Doe-Eindhoven. Wij zijn dé specialist in het organiseren van teamuitjes in de regio Eindhoven. Jullie kunnen kiezen uit meer dan 60 originele teamuitjes. Van een spannende Da Vinci Code speurtocht door de stad tot aan solex rijden.


Of zijn jullie een sportief team? Kies dan bijvoorbeeld voor een speurtocht per step. Of houden jullie wel van een beetje spanning? Dan is The Phone echt wat voor jullie. Een spannende citygame waarbij je op jacht gaat naar Mister X. Heb je het perfecte uitje gekozen? Vraag dan een offerte bij Doe-Eindhoven aan. Binnen 24 uur ontvang je een offerte voor een gezellig dagje. Bij ons boek je een uitje voor elk budget!

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Driegangendiner
"We hebben een erg leuk uitje gehad, heel tevreden!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke