• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Eindhoven
Teamuitje
Reset

PLAN JE IDEALE TEAMUITJE IN EINDHOVEN

Teamuitje organiseren in Eindhoven? Doe-Eindhoven heeft een diversiteit aan activiteiten om te ondernemen in het bruisende Eindhoven. Jij bepaalt wat jullie gaan doen, maak een selectie en kies hieronder je favoriete activiteiten. Ga bijvoorbeeld lekker Bubble Voetbal doen en sluit af met een Escape Dinner Game. Doe-Eindhoven regelt alles voor jou en jouw team. Kies, boek en geniet van jouw activiteiten in Eindhoven.

Plan je ideale uitje
136 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Teamuitje Eindhoven

Teamuitje Eindhoven wordt volledig verzorgd door DoeEindhoven. Wij zijn dé specialist in het organiseren van teamuitjes in de regio Eindhoven. Jullie kunnen kiezen uit ruim 135 originele teamuitjes Eindhoven. Van een spannende Da Vinci Code speurtocht door de stad tot Solex rijden door Eindhoven.


Een origineel teamuitje in Eindhoven

Het jaarlijkse teamuitje stem je bij DoeEindhoven perfect af op het doel van jullie uitje. En natuurlijk op de samenstelling van de groep. Kies een leuk stadsspel of een sportieve activiteit. En wacht dacht je van een verrassende combinatie?


Een paar ideeën:

  • Speuren en schilderen: laat je van je creatieve kant zien
  • Escape room en Pubquiz: samenwerken en je kennis testen 
  • Ganzenbord en tapasdiner: ouderwets gezellig

Alle activiteiten kun je los boeken of in combinatie met een andere activiteit!


Teamuitje omgeving Eindhoven

Ben je op zoek naar een teamuitje omgeving Eindhoven? Dan ben je bij DoeEindhoven aan het juiste adres. Wij organiseren originele teamuitjes in de stad zelf, maar ook in de regio Eindhoven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Boerengolf net buiten de stad? Je kan hierbij je collega’s uitdagen en proberen ze te verslaan met een potje golf.


Originele teamuitjes Eindhoven

Een teamuitje Eindhoven mag natuurlijk niet elk jaar hetzelfde zijn. Je bent juist op zoek naar originele teamuitjes Eindhoven. Dingen die je niet bij elke organisatie tegenkomt. Je zit bij DoeEindhoven helemaal goed voor de complete organisatie van een origineel teamuitje Eindhoven.


Boek een teamuitje Stijp S

Ben je op zoek naar een origineel teamuitje? Een teamuitje Stijp S is zeker weten een aanrader. Dit is de verboden stad in Eindhoven. Dit gebied was vroeger alleen toegankelijk voor personeel van Philips. Dit keer ga jij de verboden stad ontdekken tijdens een teamuitje Eindhoven.


Vraag een offerte aan voor een teamuitje Eindhoven

Kies voor professionele begeleiding tijdens een teamuitje Eindhoven en vraag een offerte aan bij DoeEindhoven. Binnen 24 uur ontvang je een offerte voor een gezellig dagje in de regio Eindhoven. Boek bij ons een uitje binnen elk budget!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Room
"We waren zeer tevreden over de activiteit, de begeleiding en de locatie. Het is een aanrader. Wij hebben geen gebruik gemaakt van horeca van jullie organisatie, daarom hebben we deze gewaardeerd met 3 sterren (n.v.t. ontbreekt)."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke