Eindhoven
Teamuitje
Reset

Plan je ideale teamuitje in Eindhoven

Een dag op pad of avond uit met je team? Doe-Eindhoven heeft verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Leer je team echt kennen in een escape room, beleef hilarische momenten tijdens de Ik hou van Holland Dinner Game, daag je collega’s uit tijdens Cluedo City Game of kies één van de andere leuke activiteiten. Met de begeleiding van onze enthousiaste spelleiders en quizmasters wordt jullie uitje zeker een succes. Neem contact met ons op en dan ontvang je binnen 24 uur een offerte voorstel.

103 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Teamuitje in Eindhoven

Je teamuitje wordt volledig verzorgd door Doe-Eindhoven. Wij zijn dé specialist in het organiseren van teamuitjes in de regio Eindhoven. Jullie kunnen kiezen uit meer dan 60 originele teamuitjes. Van een spannende Da Vinci Code speurtocht door de stad tot aan solex rijden.


Of zijn jullie een sportief team? Kies dan bijvoorbeeld voor een speurtocht per step. Of houden jullie wel van een beetje spanning? Dan is The Phone echt wat voor jullie. Een spannende citygame waarbij je op jacht gaat naar Mister X. Heb je het perfecte uitje gekozen? Vraag dan een offerte bij Doe-Eindhoven aan. Binnen 24 uur ontvang je een offerte voor een gezellig dagje. Bij ons boek je een uitje voor elk budget!
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke