Banner teamuitje.jpg

Wil je een teamuitje organiseren? 

Bij Doe-Eindhoven vind je altijd een teamuitje dat geschikt is voor jouw werknemers of collega’s.

Eindhoven
Teamuitje
Reset

Teamuitje Eindhoven

Een dag op pad of avond uit met je team? Doe-Eindhoven heeft verschillende activiteiten voor een origineel teamuitje Eindhoven voor alle leeftijden. Werk samen met je team in een Escape room, beleef hilarische momenten tijdens de Ik hou van Holland Dinner Game, daag je collega’s uit tijdens de Sherlock Citygame of kies één van de andere leuke teamuitjes Eindhoven. Met de begeleiding van onze enthousiaste spelleiders en quizmasters wordt jullie uitje zeker een succes. Neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

88 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Teamuitje organiseren Eindhoven via Doe-Eindhoven

Eindhoven staat sinds jaar en dag bekend als innovatieve stad en zijn creativiteit op het gebied van design en technologie. Philips is dan ook onlosmakelijk verbonden aan Eindhoven. En trekpleisters als de Dutch Design Week, Carnaval in Lampegat en het lichtfestival Glow zijn mooie voorbeelden van jaarlijks terugkerende evenementen. Maar ontdek Eindhoven ook eens in de vorm van een teamuitje Eindhoven op maat! Dus geen standaard teamuitjes Eindhoven programma, maar een teamuitje dat geheel aansluit en past bij jouw team en collega’s. 


Wij luisteren graag eerst naar jullie wensen en budget en gaan vervolgens samen met jou aan de slag om het perfecte teamuitje Eindhoven te organiseren. Natuurlijk kun je ook de gehele organisatie aan ons overlaten. Jij geeft de wensen op en wij stellen een uitje op maat op. Bovendien zijn wij zeer flexibel doordat we alle activiteiten in eigen beheer hebben.

Teamuitje Eindhoven tips

Jouw teamuitje Eindhoven kan volledig worden verzorgd door Doe-Eindhoven. Wij zijn dé specialist in het organiseren van teamuitjes in de regio Eindhoven. Jullie hebben de keuze uit meer dan 50 originele teamuitjes. Van een spannende Da Vinci Code speurtocht door de stad tot aan solex rijden.


Zijn jullie een sportief team? Dan is een speurtocht op de step een absolute aanrader. En houden jullie van spanning, kijk dan naar The Phone als teamuitje Eindhoven: een spannende citygame waarbij je op jacht gaat naar Mister X. Heb je het perfecte teamuitje Eindhoven gekozen? Vraag dan een offerte bij Doe-Eindhoven aan. Binnen 24 uur ontvang je een offerte voor een gezellig dagje voor elk budget!

Onze favoriete teamuitjes Eindhoven

Dankzij ons grote aanbod van teamuitjes Eindhoven, hebben wij natuurlijk veel favorieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Hunted Citygame? Tijdens dit teamuitje Eindhoven verdelen jullie je in twee teams: de criminelen en de premiejagers. Zorg er als crimineel voor dat je uit handen blijft van de premiejagers, maar probeer als premiejager juist de criminelen te vinden. Een tactisch spel met je team is dus absoluut nodig! Bovendien wisselen jullie later van rol, zodat iedereen de kans krijgt om zowel crimineel als premiejager te zijn. Dit is nog eens spannende teambuilding!


Wil je het wat rustiger aan doen tijdens jullie teamuitje Eindhoven, kies dan voor het arrangement Drankje - Appelgebak - Escape room. Dit is een van de teamuitjes Eindhoven waar jullie eerst even lekker ontspannen met een kopje koffie of thee alvorens jullie een van de spannende escape rooms betreden.


Zijn jullie benieuwd naar Eindhoven en omgeving? Dan is een teamuitje Eindhoven zoals een stadswandeling, wandelspeurtocht, fietstocht of solex rijden absolute aanraders. Bij Doe-Eindhoven vinden jullie altijd teamuitjes Eindhoven die aan al jullie wensen voldoen!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Eindhoven
"Het was een leuk uitstapje, in het begin even opstarten maar personeel hielp goed. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes