Wat te doen in Eindhoven

1. Escape room Eindhoven

In escape room kun je jezelf opsluiten in een spannende ruimte en samenwerken met vrienden of familie om puzzels op te lossen en te ontsnappen voordat de tijd om is. Het is een geweldige activiteit om je denkvermogen en teamwork te testen.2. VR game

Virtual Reality-games bieden een meeslepende ervaring waarbij je in een virtuele wereld kunt stappen en interactie kunt hebben met objecten en omgevingen. Het is een innovatieve en opwindende manier om gaming te ervaren. In Eindhoven kunnen jullie onder andere het Casa de Papel VR game spelen.

Escape room Eindhoven
Citygame Eindhoven


3. Citygame

Een citygame is een interactieve speurtocht die je door de stad leidt, waarbij je opdrachten moet voltooien en uitdagingen moet aangaan om punten te verdienen. Het is een geweldige manier om de stad te verkennen en plezier te hebben.4. Een speurtocht

Een speurtocht is een avontuurlijke activiteit waarbij je aanwijzingen volgt om verborgen schatten of interessante locaties in de stad te ontdekken. Het is leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt bij ons kiezen tussen een stepspeurtocht, fietsspeurtocht of een wandelspeurtocht.

5. Murder Mistery game

In een Murder Mystery-game neem je de rol aan van een detective en probeer je een fictieve moord op te lossen door aanwijzingen te verzamelen en verdachten te ondervragen. Het is een boeiend en intrigerend spel.


6. Een pubquiz

Een pubquiz is een sociale activiteit waarbij teams trivia-vragen beantwoorden in een ontspannen sfeer van een café of pub. Het is leuk om je algemene kennis te testen en te genieten van een gezellige avond. Onze pubquiz zit vol leuke vragen over films, muziek, geschiedenis en meer. Laat je verrassen door onze leuke geluids-, beeld- en filmfragmenten die de vragen tot leven brengen.

Pubquiz Eindhoven
Solex rijden Eindhoven

7. Solex rijden

Stap op je solex en ontdek Eindhoven op een nieuwe manier. Je komt langs bijzondere plaatsen in en rondom de binnenstad. Dit uitje kan je makkelijk combineren, met een van de andere activiteiten.


8. Prehistorisch dorp bezoeken

Het prehistorische dorp in Eindhoven is een educatieve attractie waar je kunt ervaren hoe mensen in de prehistorie leefden. Het omvat authentieke reconstructies, demonstraties van prehistorische ambachten en interactieve ervaringen om je mee terug in de tijd te nemen.


9. Philips-museum bezoeken

Het Philips-museum in Eindhoven vertelt de geschiedenis van het wereldberoemde elektronicabedrijf Philips. Het biedt historische tentoonstellingen, innovatieve ontwikkelingen en interactieve displays om de impact van Philips op de technologie en samenleving te belichten.

Actieve uitjes in Eindhoven

Ontdek Eindhoven op actieve wijze met verschillende speurtochten per fiets, tandem, step of wandelen, en geniet van spannende city escape-avonturen. Los puzzels op, voltooi uitdagingen en werk samen om Eindhoven te verkennen op een leuke en actieve manier.


Wat te doen in Eindhoven met een grote groep

Voor grote groepen raden we uitjes aan zoals de pubquiz, een speurtocht, rondleiding, een city escape game of een escape room voor grote groepen. Je kunt bij ons terecht vanaf 6 personen tot +500. Als je een uitje op maat wil maken, neem dan contact op.


Wat te doen in Eindhoven met je familie

Als je met kinderen op pad gaat zijn niet alle uitjes geschikt, afhankelijk van de leeftijden. Een escape room is leuker wanneer iedereen actief kan mee doen, hetzelfde geldt voor een murder mistery dinner of city escape. De speurtochten, vr game, prehistorisch dorp en Philips-museum zijn wel geschikt voor jongere kinderen.

Kroegentocht Eindhoven

Wat te doen in Eindhoven in de zomer en winter

In de zomer raden we het dommelbad, het parktheater, Genneper parken en een van de vele zomer festivals aan. In de winter kun je de winterstad bezoeken, indoor activiteiten zoals een escape room of dineren in een warm restaurant.


Alle bovenstaande uitjes zijn beschikbaar in zowel de zomer als winter. Hou wel rekening met het weer, als je veel buiten bent. In de zomervakantie of kerstvakantie is het verstandig om vroeg te boeken, dit zijn drukke periodes.

Over Eindhoven

Eindhoven, gelegen in Zuid-Nederland in de provincie Noord-Brabant, is de vijfde grootste stad van Nederland. De stad heeft een rijke geschiedenis die begon in de 13e eeuw en omvat hoogtepunten zoals de opkomst van de elektronica-industrie, vooral dankzij Philips, in de 20e eeuw. Bezienswaardigheden zijn onder andere het Van Abbemuseum, het Evoluon-gebouw, het Philips Stadion en Stratumseind.

Waar ligt Eindhoven?

Eindhoven is gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord-Brabant. Het bevindt zich ongeveer in het midden van de provincie, niet ver van de grens met België. Eindhoven is de vijfde grootste stad van Nederland en is goed bereikbaar via snelwegen en openbaar vervoer, waaronder een internationale luchthaven, Eindhoven Airport.

Geschiedenis Eindhoven

Eindhoven heeft zijn oorsprong in de 13e eeuw als een kleine nederzetting aan de samenvloeiing van de Dommel- en Gender-rivieren. Het groeide uit tot een belangrijk centrum voor textiel- en luciferproductie in de 19e eeuw en verwierf wereldwijde bekendheid in de 20e eeuw dankzij de elektronica-industrie, vooral door Philips. Vandaag de dag staat Eindhoven bekend om zijn technologische innovaties en design, met een erfenis die zichtbaar is in de stad.

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Eindhoven heeft diverse bezienswaardigheden die de geschiedenis en moderniteit van de stad weerspiegelen. Enkele opvallende bezienswaardigheden zijn onder andere het Van Abbemuseum, dat moderne kunst tentoonstelt, het indrukwekkende Evoluon-gebouw dat symbool staat voor technologische vooruitgang, en het historische Stratumseind, een levendige straat vol met cafés en restaurants. Deze bezienswaardigheden, samen met het indrukwekkende Philips Stadion en het groene Stadswandelpark, bieden een gevarieerde kijk op Eindhovens cultuur en erfgoed.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Het was een geweldig leuk spel. We konden ons allemaal inleven in onze rol vooral met de extra attributen. De afwisseling van spel en diner liep goed over in elkaar. En het extraatje achteraf was ook heel attent. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes