Eindhoven
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen in Eindhoven?

Doe-Eindhoven.nl heeft veel unieke bedrijfsuitjes passend bij jouw bedrijf.

Voor elke bedrijfsgrootte (3 - 1000) hebben wij een passende invulling waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers in dienst, of je werkt in een bedrijf met wel 1000 collega’s, wij organiseren een uniek uitje voor jullie. Wij denken graag met jullie mee met het samenstellen van een dagprogramma. Aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen we creatief maatwerk leveren.


We kunnen een quiz of spel personaliseren, dusdanig dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan, waardoor je echt iets unieks kunt aanbieden aan je medewerkers.

Bel, chat, app of mail met ons, wij zorgen voor 1 vast aanspreekpunt en een offerte binnen 24 uur.  

103 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Uniek bedrijfsuitje plannen in Eindhoven?

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Eindhoven? Zoek dan niet langer! Bij Doe-Eindhoven hebben wij de activiteiten voor jouw dag. Groot of klein bedrijf, wij kunnen het aan! De stad Eindhoven heeft veel te bieden, van een escape room tot aan een kroegentocht. Toch liever een rustiger activiteit denk dan aan een stadswandeling. Al een idee wat je wilt gaan doen? Je boekt deze snel hieronder!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke