MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
8.0
Escape room - Drie gangen diner
"Super leuke verrassende avond gehad. Leuk om je "collega's" zo fanatiek bezig te zien in een escape room! Wij deden mee met twee teams: Camper- en Crimeteam. Het was nog een hele uitdaging om als eerste team uit je escape room te komen! Na afloop nog een heerlijk 3 gangen diner gehad in PopEi waar de bevindingen en ervaringen van de rooms over de tafel vlogen. Zeker een aanrader voor een leuke bedrijvige avond. "
UITGEROEPEN TOT EINDHOVEN’S BESTE

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

9.0
400 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.3
Horeca: 8.3
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 9.3
Mvr. Carolien Singels beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
15-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
DCT
Het was een superleuk uitje. Ik had het georganiseerd maar had er geen omkijken naar op de dag zelf. Alles werd goed opgepakt door zowel de mensen van DoeNederland als de mensen van de horeca-gelegenheden.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Gerald van Heugten beoordeelt ons met een:
7.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
15-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
TMC MFS
Top, wij vonden de escaperoom behoorlijk lastig, maar dat is ook precies de bedoeling natuurlijk. Ook voldoende variatie in soorten puzzels/raadsels.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Katrien Uffing beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
12-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Dassault Systemes
Super goed geregeld, leuk personeel en het hele team heeft genoten van het uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Chris van Oo beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
11-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenuitje
Ondanks de regen een erg leuke middag gehad samen met vriendinnen. Wij hebben deze activiteit als één groep uitgevoerd en dit ging goed.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. R van de Manakker beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
07-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Bouwmaat Helmond
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Matthieu Calu beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
22-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
VIVES hogeschool
Heel leuk opgezet spel, met voldoende variatie van vragen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Kim Hobbelen beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
12-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Het was super goed bevallen en complimenten van de hele groep! Lisan onze begeleidster deed het ook erg leuk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Annemarie Sodderland beoordeelt ons met een:
7.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
03-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Simac ICT
Leuke escaperoom, supervriendelijk personeel, beetje knullige locatie...
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Heidi Hermens beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
27-12-2018
Bedrijf / gezelschap:
Familie uitje
Wij hebben dit spel tijdens kerst gespeeld met onze familie. Het was top georganiseerd. Leuke spellen (voor ieder wat wils). Onze spelleider wist onze 'team-strijd' goed in toom te houden. Wij vonden het een erg leuke middag!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. HCA van de Vijfeijken beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
22-12-2018
Bedrijf / gezelschap:
GGzE
Gezellig, leuk en hilarisch met een heerlijk eten daarna. Het eten was op een andere plaats (eetcafe het Pleintje) dan eerst de bedoeling was( Popey) maar moesten dus uitwijken. Achteraf een goede keus; eten daar was goed
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte