MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
9.7
Ranking your Stars!
"We hebben een erg gezellig uitje gehad. Het spel was leuk georganiseerd en we hebben ontzettend gelachen om alle vragen en filmpjes. De service was ook echt goed en de locatie was erg gezellig! Namens ons team van Lunetzorg heel erg bedankt!"

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

9.0
348 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.3
Horeca: 8.2
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.6
Personeel: 9.3
Mvr. Fenna X beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
13-08-2018
Bedrijf / gezelschap:
vriendinnen
We hebben een leuke dag gehad! Leuke en gevarieerde opdrachten, en het was spannend tot het eind.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. R. Oppenraaij beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
11-08-2018
Bedrijf / gezelschap:
Gezelschap
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Fleur Weerden beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
08-08-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Wat een super dag! personeel was erg leuk en vriendelijk, zij speelde het spel goed mee. Onze mol was ook erg goed en dankzij dat het personeel zo goed mee speelde was dit nog meer een verassing!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Peter van den Elsen beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
06-08-2018
Bedrijf / gezelschap:
van den Elsen
een luchtige leuke quiz met veel afwisseling, spanning , humor variatie en strijd
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Tom van Dalen beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
27-07-2018
Bedrijf / gezelschap:
Greenhouse Group
Het was een erg leuke dag en we hebben veel lol gehad met de collega's tijdens het spel. Door ons eigen fout hadden we wat korter de tijd om het formulier vooraf in te vullen en dit ging wel een beetje ten koste van de kwaliteit. Verder wel heel goed opgepakt door Doe Nederland en we hebben ons erg goed vermaakt.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Rob Pennings beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
17-07-2018
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Een ontzettend gezellige dag gehad met de familie
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. M. van Hout beoordeelt ons met een:
7.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
10-07-2018
Bedrijf / gezelschap:
Ster College
Was erg leuk
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jorm Brandsma beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
09-07-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vriendenweekend
Leuke escape kamer. Net anders dan andere. Leuk met meerdere kamers!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. P Hurley beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
06-07-2018
Bedrijf / gezelschap:
VDL T&D Eindhoven
Great fun ! The team really enjoyed the competition and the staff were very friendly and enthusiastic.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Julie Moens beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
03-07-2018
Bedrijf / gezelschap:
Communicatieteam Industrial Design
Gezellig uitje, goed rekening gehouden met dieetwensen. Dessert was verplaatst naar na de escaperoom omdat er geen tijd meer was (was redelijk druk in het restaurant), maar dat was prima voor iedereen. We moesten helaas met het mooie weer binnen wel zitten.. Verder hele snelle reactie op vragen aan Doe Eindhoven en heel flexibel in last minute veranderingen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten