Zo beoordelen klanten ons

9.0
490 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.2
Horeca: 8.5
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.6
Personeel: 9.3
Dhr. Sanne Nendels beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
01-03-2021
Bedrijf / gezelschap:
D.W. van Dam van Brakelschool
Ontzettend leuk online geregeld. Leuke host, leuke vragen, goed geregeld met inleveren van de vragen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Ferry van Zeelst beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
26-02-2021
Bedrijf / gezelschap:
PDC
Het uitje zat goed in elkaar, er werden vooraf duidelijke instructies gegeven en de puzzels waren uitdagend maar niet onoplosbaar. Ondanks dat het uitje online wordt gespeeld was er toch het gevoel van contact en sociale interactie.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Diana Striegel beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
25-02-2021
Bedrijf / gezelschap:
Menzis
Leuk georganiseerd. Snel antwoord op mails.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. martin steeman beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
31-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
4 stellen
Leuke quiz en prima te doen als alternatief in coronatijd. Goede en gezellige quizmaster die in is voor een grapje. De vragen waren goed te doen en sommige echt een uitdaging. We hebben oprecht genoten van de avond en overwegen nog een avond te boeken maar dan natuurlijk met een ander spel.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. J. Boenink beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
30-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
eigen gezelschap
goed georganiseerd, duidelijke instructie. Wat het nog prettiger zou hebben gemaakt is als we vooraf geweten zouden hebben dat er een extra mobiel apparaat nodig was voor het invullen van de vragenlijsten enz. Verder top!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Linda L. beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
24-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
CJ
Het was echt een top uitje online! Locatie per ongeluk ook sterren gegeven maar dat kan niet want we waren online thuis. Wat ik fijn vond is dat de host zich goed had voorbereid op onze ingezonden vragenlijsten. Ze maakte echt een leuke samenvatting van sommige vragen en ze was een goede spelleider! Ieder van ons team heeft erg veel plezier gehad!!! Voorafgaand als ik een vraag had werd de mail of chat erg snel beantwoord. De communicatie was dan ook goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Wendy Verberne beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
11-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnenuitje
Het was een online event met 2 echt leuke quizmasters. Deden niet moeilijk dat we later moesten beginnen omdat iemand zich verslapen had. En gingen gewoon door. Dus niet precies op tijd stoppen. Was heel vrij.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Lisa Nijsten beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
11-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
IMK Opleidingen
Ook dit keer was alles weer top verzorgd door Doe Nederland! In december hebben wij al een top uitje mogen ervaren en ook dit keer weer. Wij komen zeker weer eens bij jullie terug.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Lisette van Bemmel beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
04-01-2021
Bedrijf / gezelschap:
Koninklijke Gazelle
Prima online uitje, het beginnen van het spel was een beetje onduidelijk, maar toen iedereen eenmaal in de online omgeving was ging het wel goed. Je moest wel echt even goed zoeken hoe te beginnen. Misschien duidelijker maken dat veel in de app gebeurd ipv in de online omgeving.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Grian Kremer beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
27-12-2020
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Super leuke avond gehad mede dankzij maaike! Super leuke quiz en zelfs op kerstavond. Ook het telefonische contact is vlot, duidelijk en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen
Ja

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars!
"In dit rare tijdperk is ineens alles digitaal, dan moet er een vervangende optie komen voor de kerstlunch. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op Ranking your Stars, het was onwijs leuk! We hebben heel erg gelachen en genoten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke