Zo beoordelen klanten ons

9.0
372 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.2
Horeca: 8.6
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.3
Mvr. Corrie van Schaik beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
23-01-2023
Bedrijf / gezelschap:
WSP Nederland BV
We hebben een erg leuk uitje met collega's en partners gehad. Erg leuk in elkaar gezet, gemakkelijk met meerdere groepen te doen. Uitleg was super enthousiast wat zeker meehielp aan de beleving.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Iris van de Ven beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
23-01-2023
Bedrijf / gezelschap:
Gemeente Nederweert
We hebben met ons team een gezellige pubquiz gehad. Leuke vragen en voldoende pauze momenten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Irene Verwoerd beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
29-12-2022
Bedrijf / gezelschap:
Catharina Ziekenhuis afd. PCH
Op 21 december hadden wij ons jaarlijkse teamuitje met onze afdeling PCH. Het was hilarisch en leuk. De medewerkers van DoeNederland waren leuk en betrokken. We hebben genoten. Een hele leuke ervaring en wij kunnen het iedereen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Reinoud Valks beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
01-12-2022
Bedrijf / gezelschap:
VluchtelingenWerk
Leuke escaperoom. Leuk om tegen elkaar te spelen en allemaal dezelfde escaperoom te doen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Paulien van den Berk beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
29-11-2022
Bedrijf / gezelschap:
coöperatie DELA
Het was een leuk uitje en zeer leuk opgezet. Ik ben zelf bekend in Eindhoven, maakt de route lopen wel wat makkelijker. Leuke vragen die goed waren op te lossen. Flink wat gewandeld in 2,5 uur tijd.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Gwen Bangert beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
28-11-2022
Bedrijf / gezelschap:
ASML
This was a lot of fun but the sound was sometimes very soft and especially for such a big group difficult to keep everyone quiet enough.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. John Hendriks beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
15-11-2022
Bedrijf / gezelschap:
Volleybal team DS1 VC SEC
Stepspeurtocht was super leuk! We hadden midden november bijzonder mooi weer hetgeen natuurlijk ook meewerkt. Leuke vragen, mooie route door het prachtige Eindhoven. Daarna hadden we een moord dinner in een restaurant in het centrum. Door de drukte in het restaurant was het te rumoerig om echt in de beleving van het spel te komen…., als je daarbij dan met 12 pers aan een lange tafel zit kun je elkaar bijna niet verstaan. Als advies zou ik willen geven; zitten in een afzonderlijke ruimte is een pré en aan een ronde tafel zou ook veel fijner zijn. Verder werd het spel goed begeleid en hebben we een leuke avond beleefd. Beide activiteiten zijn door de groep als zeer leuk ervaren.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Ria Oostveen beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
31-10-2022
Bedrijf / gezelschap:
gezin 10 personen
Wat hebben wij een fantastische dag gehad in Den Bosch! Wat een uitdagend spel, je bekijkt de stad intens. Wij hadden enorm enthousiaste begeleiding, het spel spannend tot het einde!!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Paula Verdoorn beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
01-10-2022
Bedrijf / gezelschap:
Beter Healthcare
Wat een ervaring! Wat een beleving! Wat een spanning! Wat een gezelligheid!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Abigail Syron beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
22-09-2022
Bedrijf / gezelschap:
-
Our team had a great time! Lots of laughs, and a great team-building experience. It worked very well for our international team.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke