SCHRIJF EEN REVIEW

Zo beoordelen klanten ons

9.0
389 reviews
Uitje: 9.4
Service: 9.2
Horeca: 8.5
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.3
Mvr. Astrid Konings beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
27-03-2024
Bedrijf / gezelschap:
VAPO Techniek BV
Het was erg gezellig, alleen jammer van de regen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Peter van Belle beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
18-03-2024
Bedrijf / gezelschap:
pokervrienden
afgelopen zaterdag de 80's, 90's en 00's Quiz gedaan met 12 personen en was helemaal top, erg gelachen , genoten met leuke en gelukkig geduldige quizmasters , ook de bediening was prima
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sharon Roijackers beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
06-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
PM Arbeid & Verzuim
Een ontzettend leuke dag met leuke spellen. Goed in elkaar gezet!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Guus Jansen beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
31-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Philips
Vanuit het werk hebben we het Casa de Papel VR escape room gedaan in de licht toren in Eindhoven. Was leuk om te doen. Een vituele escape room is weer eens een andere ervaring dan een fysieke. We zijn vriendelijk ontvangen en alles was goed geregeld. Ook het contact vooraf als achteraf mbt het reserveren en afhandelen van de factuur was heel goed.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jeannine Buurman beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
29-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Familie dag
Super dagje, leuke activiteit. Weliswaar iets aan de prijs voor wat je krijgt.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Tessa Sanders beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
13-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
ASML
Mijn collega's hebben verteld dat ze onwijs hebben genoten van deze dag. Ze hebben veel lol gehad. Ik zelf heb dit georganiseerd met jullie en ik vond de service en het contact heel prettig. Jullie hebben ons snel geholpen - aangezien we deze week pas de reservering plaatste. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. b mulder beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
03-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
asml
positief
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jorg Jong beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
20-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
TU Eindhoven
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Erwin Vervoort beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
18-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Super toffe dag gehad goed georganiseerd vriendelijke personeel !
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Judith Wachters beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
11-09-2023
Bedrijf / gezelschap:
Technische Universiteit Eindhoven, ST/SMR group
geweldig leuke step-speurtocht door Eindhoven, hoewel we vanwege de extreme warmte een stukje hadden overgeslagen. Personeel was erg aardig, we mochten van tevoren binnen in de koelte wachten en gebruik maken van kraan en toilet. de gewonnen groep ontving een fles bubbels! :) Aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen
Ja

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Battle Room!
"Super leuke verrassende avond gehad. Leuk om je "collega's" zo fanatiek bezig te zien in een escape room! Wij deden mee met twee teams: Camper- en Crimeteam. Het was nog een hele uitdaging om als eerste team uit je escape room te komen! Na afloop nog een heerlijk 3 gangen diner gehad in PopEi waar de bevindingen en ervaringen van de rooms over de tafel vlogen. Zeker een aanrader voor een leuke bedrijvige avond. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes