Eindhoven
City games
Reset

Citygame Eindhoven

Citygame Eindhoven spelen? Bij Doe-Eindhoven hebben wij enkele bordspellen opnieuw uitgevonden! Geen stoffig bord of pionnen om mee te spelen, maar een smartphone of tablet game met jou en je team als pion. Naast de levensechte bordspellen kun je ook een poging wagen om een Escape room als stadsspel Eindhoven te spelen. Met een citygame Eindhoven leer je de stad op een ludieke manier kennen en heb je bovendien meteen een sightseeing door Eindhoven. Met de live score die zichtbaar is in de app, ga je de strijd aan tegen andere teams in de citygame.

36 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat is een citygame?

Een citygame Eindhoven bieden wij voor zowel jong als oud en voor zowel kleine als grote groepen. Een citygame speel je met een smartphone waarbij jullie vragen moeten beantwoorden, puzzels maken en opdrachten uitvoeren. Voor de meest uiteenlopende stadsspellen Eindhoven kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Escape City, Da Vinci Code, Ganzenbord, The Phone, Sherlock Citygame of Party & Co.


Uiteraard doe je samen met je vrienden, collega’s, sportteam, vereniging of familie goed je best in deze strijd van een citygame Eindhoven. En wie weet wint jouw team wel een lekkere prijs!


Wat is er zo leuk aan een citygame?

Ontdek Eindhoven tijdens een citygame Eindhoven en beleef een avontuurlijk stadsspel Eindhoven met een verhaal. Onze citygames zijn pakkend, actief en vooral: ontzettend interactief. Met meer dan 30 activiteiten voor een citygame Eindhoven weet je zeker dat er altijd een stadsspel bij zit dat aan al jullie wensen voldoet. Het leuke is bovendien dat jullie de stad leren kennen met een spelelement erin.


Zo werk je aan een (nog) betere band met je collega’s, familie of vrienden met de Team Challenge, beleven jullie spanning en sensatie tijdens de Hunted Citygame en hebben jullie met het arrangement Rondleiding Strijp-S - Sherlock Citygame een ideale combinatie van sightseeing en een spannende citygame.


Citygame Eindhoven kiezen

Een citygame Eindhoven heb je bij Doe-Eindhoven zo gekozen. Kies bijvoorbeeld voor het arrangement Borrelen - Party & Co, waarbij jullie lekker een uurtje gaan borrelen en daarvoor of daarna drie uur lang het spel Party & Co in de binnenstad van Eindhoven spelen. Of ontmasker de Mol tijdens Wie is de …? incl. 2 uur borrelarrangement.


Waar je ook naar op zoek bent, er zit altijd een citygame Eindhoven bij dat aan al jullie wensen voldoet. Neem snel contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte in je mailbox.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Game: Save The World
"Op 21 december hadden wij ons jaarlijkse teamuitje met onze afdeling PCH. Het was hilarisch en leuk. De medewerkers van DoeNederland waren leuk en betrokken. We hebben genoten. Een hele leuke ervaring en wij kunnen het iedereen aanbevelen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes