Een dag op pad of avond uit met je vrienden? 

Boek dan een groepsuitje via Doe-Eindhoven.

Uitje met vrienden organiseren? Wij helpen je graag op weg!

Is het altijd één groot feest als jullie bij elkaar zijn? Dan hebben we geweldig leuke activiteiten voor jullie. En met deze tips wordt jullie uitje zeker het hoogtepunt van het jaar.

Tips voor het organiseren van een uitje met vrienden

1. Wie gaat het regelen?

Heel gezellig met een groep op stap, maar om het nou met z’n allen te regelen is vaak teveel van het goede. Spreek gewoon van te voren af wie het gaat regelen. Je kunt natuurlijk wel vragen of iedereen ideeën aan wil dragen. Eén of twee personen kunnen het vervolgens organiseren.


2. Trek de agenda’s maar

Een avondje stappen spreek je vaak makkelijk af, maar een hele dag of misschien zelfs een weekend vraagt wat meer planning. Prik daarom ruim van tevoren een datum. Misschien hebben jullie al een WhatsApp-groep en is het zo geregeld. Anders kun je ook gebruik maken van datumprikker.nl.


3. Wat mag het kosten

Informeer vooraf wat iedereen maximaal uit wil geven en stem daar het programma op af. Bij DoeNederland kun je zelfs borrelarrangementen en diners bijboeken. Handig, want dan weet je vooraf precies wat je uitje gaat kosten.


4. En wat gaan we doen?

Solex rijden, Pubquiz, escape room, dinner game, zoveel keuze! Je hebt speciale arrangementen en wij helpen je graag met het organiseren van je vrijgezellenfeest. Enne, vergeet natuurlijk niet om genoeg tijd in te plannen voor een gezellige borrel en lekker eten.

5. Een Bob of allemaal met de taxi

Drinken en rijden gaan niet samen. Zorg daarom dat je het vervoer goed geregeld hebt. Misschien hebben jullie een Bob die jullie veilig thuisbrengt. Reserveer anders een taxi die jullie op een vaste tijd ophaalt. En heb je nog ruimte in het budget? Dan maak je er toch een gezellig weekend met hotel van?

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Escape Game: Casa de Papel
"Leuk uitje om met een grote groep te doen! Vernieuwend, een keer wat anders. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes