MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
9.7
Escape room - Drie gangen diner
"Zeer leuke ervaring. Goede ontvangst bij zowel Escape room - Crime Lab dein als bij Popei. We zijn met 8 personen in de escape room gegaan. Dit is het maximale aantal. Het ligt aan de samenstelling van de groep of iedereen een actieve bijdrage kan leveren. Het is een leuke en ook leervolle ervaring. Prima gegeten op een sfeervolle locatie. "
UITGEROEPEN TOT EINDHOVEN’S BESTE

Uitje met vrienden organiseren? 

5 Tips voor een gezellige dag 


Is het altijd één groot feest als jullie bij elkaar zijn? Dan hebben we geweldig leuke activiteiten voor jullie. En met deze tips wordt jullie uitje zeker het hoogtepunt van het jaar.


Tips voor het organiseren van een uitje met vrienden


1. Wie gaat het regelen?

Heel gezellig met een groep op stap, maar om het nou met z’n allen te regelen is vaak teveel van het goede.  Spreek gewoon van te voren af wie het gaat regelen. Je kunt natuurlijk wel vragen of iedereen ideeën aan wil dragen. Eén of twee personen kunnen het vervolgens organiseren.


2. Trek de agenda’s maar

Een avondje stappen spreek je vaak makkelijk af, maar een hele dag of misschien zelfs een weekend vraagt wat meer planning. Prik daarom ruim van tevoren een datum. Misschien hebben jullie al een WhatsApp-groep en is het zo geregeld. Anders kun je ook gebruik maken van datumprikker.nl.


3. Wat mag het kosten

Informeer vooraf wat iedereen maximaal uit wil geven en stem daar het programma op af. Bij DoeNederland kun je zelfs borrelarrangementen en diners bijboeken. Handig, want dan weet je vooraf precies wat je uitje gaat kosten.


4. En wat gaan we doen?

Solex rijden, pubquiz, escape room, Bossche bollen maken, zoveel keuze! Je hebt zelfs speciale arrangementen voor als je alleen met vriendinnen op stap gaat (Sex and the City, 50 Tinten grijs) of met alleen vrienden (The Hangover, 100% Man). Enne, vergeet natuurlijk niet om genoeg tijd in te plannen voor een gezellige borrel en lekker eten.


5. Een Bob of allemaal met de taxi

Drinken en rijden gaan niet samen. Zorg daarom dat je het vervoer goed geregeld hebt. Misschien hebben jullie een Bob die jullie veilig thuisbrengt. Reserveer anders een taxi die jullie op een vaste tijd ophaalt. En heb je nog ruimte in het budget? Dan maak je er toch een gezellig weekend met hotel van?

REVIEW EN WIN

Schrijf nu een review en maak ieder kwartaal kans op € 200,- aan cadeaubonnen. 

Review schrijven

GEEF EEN UITJE CADEAU

Met een cadeaubon van DoeNederland scoor je altijd raak. Bestel

MINDER BELASTING BETALEN?

Organiseer je bedrijfsuitje op je eigen werkplek en betaal geen WKR. 

Lees meer

Onze favoriete uitjes voor een groep vrienden/vriendinnen

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte