Een dag op pad of avond uit met je vrienden? 

Boek dan een groepsuitje via Doe-Eindhoven.

Eindhoven
Vriendenuitje
Reset

Vriendenuitje Eindhoven - Tips en mogelijkheden

Een dag op pad of avond uit met je vrienden? Leuk! Maar het kan een flinke karwei zijn om binnen het beschikbare budget een originele activiteit te organiseren. Kies daarom voor een vriendenuitje Eindhoven met behulp van Doe-Eindhoven. Wij bieden ruim 50 activiteiten waar je uit kunt kiezen. Maar ook is het mogelijk om een dag samen te stellen met meerdere activiteiten.


Leer je vrienden bijvoorbeeld echt kennen in een Escape room, rank elkaar tijdens Ranking your Stars!, speel Party & Co in het stadscentrum of beleef spannende uren tijdens het Moordspel. We bieden al een vriendenuitje Eindhoven vanaf twee personen, voor een uurtje of een complete dag. Met onze enthousiaste spelbegeleiders wordt jullie uitje onvergetelijk!


89 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Vriendenuitje in Eindhoven organiseren

Doe-Eindhoven biedt alle ingrediënten voor een geslaagd vriendenuitje Eindhoven:

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Enthousiaste begeleiding
  • Alles uitgevoerd in een ontzettend levendige stad

En natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om je vriendenuitje Eindhoven ook op culinair gebied helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan lunch- en borrelarrangementen of een driegangendiner. Hoe groot of klein je groep is, dat maakt bij ons niet uit. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf twee personen kunt boeken. Kies voor een van de arrangementen of stel zelf jullie vriendenuitje Eindhoven samen.

De leukste vriendenuitjes in Eindhoven

Een leuk vriendenuitje Eindhoven heb je met behulp van Doe-Eindhoven in een mum van tijd gerealiseerd. Ga bijvoorbeeld met je vrienden in twee of vier identieke escape rooms de strijd aan in The Battle Room! Jullie doen dezelfde escape room en op een scherm kun je de voortgang van het andere team bijhouden. Lopen zij voor? Zet dan snel een pestkop in. Maar let op: het andere team kan dit natuurlijk ook bij jullie doen. Als je er maar voor zorgt dat jullie binnen 60 minuten ontsnappen.


Zoek je een vriendenuitje Eindhoven waarmee jullie de hele dag onder de pannen zijn? Ook dat is mogelijk bij Doe-Eindhoven. Je kunt zelf een dag samenstellen met meerdere losse activiteiten of gebruik maken onze samengestelde arrangementen zoals Sherlock Citygame - Lunch - VR Escape Game: Casa de Papel. Jullie starten dan met Sherlock Citygame, waarbij jullie in teams met een plattegrond en een detectivekit de binnenstad van Eindhoven intrekken. Door vragen juist te beantwoorden, verdienen jullie aanwijzingen. Het doel is om de moord als een echte Sherlock op te lossen.


Na deze spannende citygame is het tijd voor een lekkere lunch en aansluitend doen jullie de Casa de Papel VR Escape Game. Ervaar (hopelijk) voor het eerst in je leven hoe het is om een bankrover te zijn en breng de game tot een succesvol einde. Andere aanraders voor arrangementen die wij al voor je hebben samengesteld zijn onder andere Da Vinci Code - Diner - De Grote Spelshow en Steppen - Borrelen - Moordspel.

Tips vriendenuitje Eindhoven: maak een checklist

De mogelijkheden voor een vriendenuitje Eindhoven zijn eindeloos. Neem contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat voor je samen. Natuurlijk kun je het uitje met je vrienden ook zelf organiseren. Houd dan wel een checklist bij, zodat je niets over het hoofd ziet. Hier kun je onder andere de volgende punten in opnemen:

  • Het te besteden budget
  • Hoeveel personen ermee gaan
  • De locatie (in dit geval de binnenstad van Eindhoven)
  • Hoe lang het uitje mag duren. Wordt het een activiteit of meerdere zodat je een dagvullend programma hebt?
  • De samenstelling van de groep: hoeveel mannen, hoeveel vrouwen
  • Paar data waarop iedereen beschikbaar is. Overleg met Doe-Eindhoven of op een van deze data de door jou gewenste activiteiten beschikbaar zijn
  • Uitnodigingen versturen

Enthousiast geworden over wat Doe-Eindhoven te bieden heeft? Vraag dan snel een offerte aan en organiseer het vriendenuitje Eindhoven dat aan al jullie wensen voldoet!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Pubquiz (versie 2024)
"Zeer leuke ontzorgde dag. Is ons erg goed bevallen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes