Groepsuitjes Eindhoven

Een dag op pad of avond uit met je vrienden? 

Boek dan een groepsuitje via Doe-Eindhoven.

Eindhoven
Groepsuitje
Reset

Groepsuitjes Eindhoven

Ontdek onze diverse groepsuitjes in Eindhoven, van escape rooms tot citygames, perfect voor vrienden, families en collega's. Maak je dag compleet met onze arrangementen inclusief drankjes en culinaire opties voor een zorgeloze en gezellige ervaring.


86 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Onze groepsuitjes in Eindhoven

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke escape rooms, een gezellige step-kroegentocht, uitdagende speurtochten, interactieve citygames of leuke quizzen, wij bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten die perfect zijn voor groepen. Verken de bruisende stad Eindhoven samen met je vrienden, familie of collega's en beleef een onvergetelijke ervaring vol plezier en teambuilding. Kies jouw favoriete uitje en maak je klaar voor een dag vol spanning en gezelligheid in Eindhoven.

Type groepsuitjes in Eindhoven

Kies voor een sportieve uitdaging met activiteiten zoals steptochten of sportieve challenges, die zowel plezier als beweging bevorderen. Versterk de band binnen je groep met teambuildingactiviteiten zoals speurtochten en interactieve citygames, waarbij samenwerking en communicatie centraal staan.


Daag jezelf en je team uit met spannende escape rooms en uitdagende puzzeltochten die je probleemoplossende vaardigheden testen. Stimuleer samenwerking en teamgeest met groepsquizen of gezamenlijke missies in citygames, waarbij elke deelnemer een essentiële rol speelt in het behalen van het doel.

Soorten groepsuitjes in Eindhoven

Kies het perfecte groepsuitje in Eindhoven op basis van de gelegenheid. Voor een vriendenuitje bieden we spannende escape rooms, een gezellige step kroegentocht en interactieve citygames aan, die zorgen voor een hechte band tussen vrienden. Bedrijfsuitjes worden versterkt met speurtochten, quizzen en citygames, die teamwork- en communicatie bevorderen.


Tijdens familiedagen zijn speurtochten, quizzen en citygames ideaal om generaties samen te brengen in een sfeer van plezier en samenzijn. Voor een vrijgezellenfeest bieden we escape rooms, step-kroegentochten en quizzen aan, die een mix van spanning en gezelligheid bieden voor een onvergetelijke viering.

Kroegentocht Eindhoven
Wie is de ...? Eindhoven
Quiz Eindhoven

Arrangementen tijdens je groepsuitje in Eindhoven

Maak je groepsuitje in Eindhoven extra speciaal met onze arrangementen. Geniet van een drankje tijdens een gezellige avond, organiseer een dag vol diverse activiteiten door uitjes te combineren, en sluit af met een heerlijke lunch of diner. Kies voor gemak en genot met onze complete arrangementen waarbij alles tot in de puntjes geregeld is voor een onvergetelijke ervaring.

Groepsuitjes voor grote groepen

Onze uitjes zijn te boeken voor groepen van 6 tot 500 personen. Voor kleine groepen raden we uitjes aan zoals een escape room, een speurtocht, solex rijden of een moordspel. Voor grote groepen (100+) raden we een pubquiz, citygame of een vr game aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Omdat wij voor de 1ste keer een escape room heeben gedaan, gingen we als groentjes naar binnen. Gelukkig kregen we goede begeleiding en extra tijd om de raadsels op te lossen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes