Eindhoven
Escape room + VR
Reset

Kunnen jullie op tijd ontsnappen? 

Op een bijzondere locatie in Eindhoven vind je onze  escape rooms. Herkenbaar aan de grote gele bus die je mee op wereldreis neemt. Kies je toch liever voor de andere kamer, dan ontdek je de Crime Lab die je niet zomaar kan betreden. Weet jij de ingang te vinden? Kom je met een grote groep en durf je de strijd met elkaar aan te gaan? Speel dan The Battle! In identieke kamers strijd je tegen het andere team om zo snel mogelijk te ontspannen én zoveel mogelijk geld over te houden. In ieder geval 60 minuten vol spanning, gekkigheid en teamwork bij de onze escape rooms! 

33 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Tip: Groepsuitje naar de escape room Eindhoven

Zoek je een spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest of teamuitje? Bezoek dan eens een escape room. Een uur lang puzzels en raadsels oplossen en je zenuwen op de proef stellen. We hebben in Eindhoven drie te gekke escape rooms. Dus er is er altijd één die bij jullie gezelschap past. 


Crime Lab (16+)

CSI stuurt jouw team naar het crime lab. Eenmaal binnen is er geen weg terug. Binnen 60 minuten zullen de gangsters arriveren en zullen jullie weg moeten zijn. Ontsnappen jullie op tijd?


Adventure Camper

Maak een reis rond de wereld in 60 minuten. Neem een kijkje down under, cruise over Route 66. Maar zorg dat je op tijd weer terug bent!


The Battle

Zorg dat je sneller uit de kamer ontsnapt dan je tegenstanders en hou zoveel mogelijk geld over. Alleen op die manier win je The Battle! 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars!
"Wij hebben deze activiteit uitgekozen als teambuildingsactiviteit van onze ondernemingsraad. Een geweldig spel om te kijken hoe goed iedereen elkaar kent en elkaar beter te leren kennen. Veel gelachen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes