Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op Doe-Eindhoven.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Eindhoven
Bedrijfsuitje
Reset

Bedrijfsuitje Eindhoven

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje Eindhoven? Zoek dan niet verder! Bij Doe-Eindhoven vind je namelijk altijd een personeelsuitje Eindhoven die aan ieders wensen voldoet. Groot of klein bedrijf, wij kunnen het aan! De stad Eindhoven heeft veel te bieden: van een Escape room tot een kroegentocht. Of ben je opzoek naar een afdelingsuitje Eindhoven waarbij jullie het redelijk rustig aan kunnen doen? Kies dan voor een stadswandeling

86 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Zoals je ziet: ideeën voor een origineel bedrijfsuitje in Eindhoven genoeg. Kies voor één activiteit zoals Ganzenbord in Eindhoven of The Battle Room! of regel een complete dag met een arrangement zoals Team Challenge - Driegangendiner of Solex rijden - Ranking your Stars! Dinner Game. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens jullie bedrijfsuitje in Eindhoven verschillende losse activiteiten te combineren. De keuze is aan jou!

Bedrijfsuitje Eindhoven organiseren

Een origineel bedrijfsuitje Eindhoven organiseren is met behulp van Doe-Eindhoven zo geregeld. Wij bieden de leukste bedrijfsuitjes regio Eindhoven die passend zijn voor jouw bedrijf. Voor elke bedrijfsgrootte (3 tot 1000 medewerkers) bieden wij een personeelsuitje Eindhoven waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers in dienst, of dat je werkt in een bedrijf met wel 1000 collega’s: wij organiseren altijd een uniek uitje voor jullie.


Bovendien denken wij graag met jullie mee over het samenstellen van een dagprogramma. Wij organiseren alle activiteiten voor jullie bedrijfsuitje Eindhoven vanuit eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn. Hierdoor leveren wij creatief maatwerk. Bovendien kunnen wij al onze quizzen en spellen personaliseren op een manier dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan. Zo bied je iets echt unieks voor je medewerkers.


Tips bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitjes Eindhoven te over bij Doe-Eindhoven! Ga bijvoorbeeld voor de Wandelspeurtocht, speel de hilarische Holland quiz Ik hou van Holland of doe in de namiddag een gezellige step-kroegentocht. Natuurlijk moet je bij het organiseren van een bedrijfsuitje Eindhoven rekening houden met een aantal aspecten.


Daarom hebben wij een paar tips voor waar je rekening mee moet houden bij het organiseren van een afdelingsuitje Eindhoven voor je op een rij gezet.

1. Wanneer kunnen de meeste van je collega’s? Maak een datumprikker aan om te inventariseren

2. Wat is het doel van de dag? Bijvoorbeeld teambuilding, educatief of ouderwets lol maken?

3. Wie gaan er mee? Alleen je collega’s of ook hun partners en/of kinderen?

4. Bepaal het budget en stem hier het uitje op af

5. Hoe komen jullie bij de locatie, oftewel: regel het vervoer

6. Zijn er nog dieetwensen?

7. Verstuur op tijd de uitnodigingen met alle belangrijke informatie 

8. Zorg dat je het dagprogramma helder hebt en dat iedereen weet wat hij of zij moet doen 

Onze favoriete bedrijfsuitjes in Eindhoven

Wij bieden zoveel mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Eindhoven, dat het lastig wordt om onze favorieten aan te geven. Maar we hebben ons best gedaan! Zo vinden wij bijvoorbeeld het arrangement Team Challenge - Moordspel een echte aanrader als je op zoek bent naar een teambuildingactiviteit voor jullie personeelsuitje Eindhoven. 


In teams die jullie verdelen in twee groepen, voeren jullie opdrachten uit in de stad. Het spel bestaat uit 4 levels en de teambuilding- en individuele opdrachten zijn een bepaald aantal punten waard. Een goed en constant contact met de andere groep uit je team is hierbij enorm belangrijk! Daarna is het nog tijd voor het Moordspel. In dit zinderende rollenspel is iedereen verdachte. Aan jullie de taak de moord op te lossen: wie is de moordenaar? Wat is het moordwapen? En wat is de moordlocatie?


Vind je de team challenge interessant, maar doe je daarna liever een quiz? Dan raden wij het arrangement Team Challenge - That’s so 90’s Quiz aan. Of combineer zelf verschillende activiteiten zoals een Escape room en afsluitend het Moorddiner.


Enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een leuk personeelsuitje in Eindhoven bij Doe-Eindhoven? Bel, chat of mail dan met ons. Wij zorgen binnen 24 uur voor een offerte en één vast aanspreekpunt.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Uurtje borrelen
"Super leuke dag gehad bij de escape room. Echt een aanrader, enorm goed voor het samenwerken"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes