Wil je voor je hele familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren?

Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden!

Eindhoven
Familie-uitje
Reset

Familie uitje omgeving Eindhoven

Wil je voor je familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een familie uitje omgeving Eindhoven. Wij hebben voor ieder wat wils. Van heel actieve uitjes tot Escape rooms en quizzen, van een uurtje tot een compleet dagprogramma en voor van jong tot oud, een familiedag organiseren Eindhoven ging nog nooit zo snel. Bovendien maken onze enthousiaste spelbegeleiders jullie familie uitje omgeving Eindhoven onvergetelijk.

89 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Familie uitje organiseren Eindhoven

Een familie uitje plannen vergt nog best wat tijd en organisatie. Ga je iets sportiefs doen of juist iets cultureels? Wordt het een middag of een een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje familiedag Eindhoven samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten voor een familie uitje omgeving Eindhoven. 


Ga bijvoorbeeld steppen tijdens een step-kroegentocht en doe daarna een city game. Of kies voor een speurtocht en lekkere lunch. Zo stem je jullie familie uitje omgeving Eindhoven perfect af op het gezelschap. En natuurlijk zijn familie uitjes Eindhoven niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie, thee en een lekker stuk appeltaart, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Tips familie uitje Eindhoven

Ben je op zoek naar een familie uitje omgeving Eindhoven, dan helpen wij jou graag tijdens deze zoektocht. Van een actief familie uitje tot een ontspannende dag: wij bieden een ruim en uniek aanbod voor een uitje familiedag Eindhoven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ganzenbord in Eindhoven? Dit is gezellig ganzenborden, maar dan in het groot. De kaart van Eindhoven is het speelbord en de valkuilen en kansen zijn nog net zoals vroeger. In de stad moeten jullie vragen beantwoorden en foto-opdrachten uitvoeren. Ook maken jullie korte video’s. Met dit familie uitje beleven jullie zeker weten een geweldige en hilarische dag met elkaar!


Zoeken jullie meer een spannend familie uitje omgeving Eindhoven? Kijk dan eens naar de Hunted Citygame. Tijdens dit spel verdelen jullie je in twee teams. Je bent een crimineel of een premiejager. Als crimineel moet je uit handen blijven van de premiejager. Maar als premiejager moet je juist de criminelen vinden. De Hunted Citygame is een interactief spel, waarbij je een telefoon met GPS nodig hebt. Goede communicatie met elkaar is noodzakelijk. Een geweldig spel om de familieband nog meer te versterken!

Onze favoriete familie uitjes in Eindhoven

Als je ons vraagt wat ons favoriete familie uitje omgeving Eindhoven is, dan kunnen we eigenlijk lastig kiezen. We hebben zo’n enorm aanbod, dat een familiedag organiseren Eindhoven voor verschillende doelgroep zeer eenvoudig is. Zo staat de Ik hou van Holland Dinner Game garant voor een geslaagd avondje uit. Onder het genot van een driegangendiner spelen jullie het hilarische spel Ik hou van Holland, bekend van televisie. Culinair genieten en een flinke dosis humor: dé ingrediënten voor een geweldige familieavond.


Willen jullie wat meer van de stad zien tijdens een familie uitje omgeving Eindhoven? Dan raden wij onder andere het arrangement Rondleiding Strijp-S - Sherlock Citygame aan. Eerst krijgen jullie een rondleiding door de wijk Strijp-S, het voormalige bedrijventerrein van Philips en historisch erfgoed. Jullie zien onder andere het Glasgebouw, het Klokgebouw en het Ketelhuis. Bij sommige gebouwen kunnen jullie soms zelfs naar binnen.


Na de rondleiding is het tijd voor Sherlock Citygame. Jullie verdelen je in teams en trekken met een plattegrond en detective kit de binnenstad van Eindhoven in. Via jullie tablet kunnen jullie vragen beantwoorden en verdienen jullie aanwijzingen. Het uiteindelijke doel van het spel is om de moord op te lossen als een echte Sherlock!


Waar je ook naar op zoek bent, op Doe-Eindhoven vind je altijd een familie uitje omgeving Eindhoven dat aan al jullie wensen voldoet!


Het overgrote deel van onze familie uitjes Eindhoven is in eigen beheer. Op die manier zijn we erg flexibel en kunnen we voor jullie familiedag een compleet programma op maat samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag een passend voorstel.


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars!
"Het was een online event met 2 echt leuke quizmasters. Deden niet moeilijk dat we later moesten beginnen omdat iemand zich verslapen had. En gingen gewoon door. Dus niet precies op tijd stoppen. Was heel vrij. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes