Banner teamuitje.jpg

Wil je een teamuitje organiseren? 

Bij Doe-Eindhoven vind je altijd een teamuitje dat geschikt is voor jouw werknemers of collega’s.

Teamuitje organiseren? Wij helpen je graag op weg!

Ga jij een teamuitje organiseren en ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje met je collega’s? Wat je wensen ook zijn, je vindt altijd activiteiten voor zowel een teamuitje binnen als teamuitje buiten. Bovendien kun je zowel je teamuitje zelf organiseren met onze hulp als gebruik maken van onze professionele begeleiders. Daarom geven wij jou een aantal tips voor leuke teamuitjes. Zo weet je zeker dat het teamuitje organiseren een gegarandeerd succes wordt.


Teamuitje organiseren: wat is er mogelijk?

Ga je bij het teamuitje organiseren voor een middagdeel, avonddeel of maak je er een gezellige complete dag van? Wat je ook kiest, met onze activiteiten kun jij je teamuitje organiseren zoals jij dat wenst. Omdat we het grootste deel van de activiteiten in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Ook kun je aanpassingen aanbrengen zodat jouw teamuitje ideeën geheel op jullie bedrijf wordt afgestemd. 


Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren of bepaalde programma’s te verlengen of in te korten. En natuurlijk kun je elk teamuitje, of het nu een teamuitje binnen of teamuitje buiten is, afsluiten met een heerlijk driegangendiner of gezellige borrel.

Teamuitje organiseren stappenplan

Ga je je teamuitje zelf organiseren, dan komt hier veel bij kijken. Een stappenplan biedt hierbij uitkomst. Daarom hebben wij een kort maar overzichtelijk stappenplan voor je opgesteld zodat je niets over het hoofd ziet.

1. Prik de datum

Een teamuitje organiseren begint bij de datum. Wil je zeker weten dat iedereen kan? Plan dan ruim van tevoren een datum. Stel bijvoorbeeld een aantal data voor via de mail, een WhatsApp groep of een datumprikker. Houd er rekening mee dat hoe langer je wacht met een datum prikken, hoe voller de agenda’s zitten.

2. Bepaal het budget

Wil je er zeker van zijn dat de kosten van het teamuitje voor niemand een probleem is? Informeer dan vooraf wat iedereen maximaal wilt uitgeven. Let er dan ook op dat je budget moet reserveren voor eten en drinken en eventueel vervoer naar de locatie van jullie teamuitje.

3. Kies de activiteit(en)

Misschien wel het lastigste onderdeel van een teamuitje organiseren: het kiezen van een activiteit. Om te bepalen wat jullie gaan doen, zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Vraag iedereen om ideeën en houd een stemronde. Zo ga je voor “meeste stemmen gelden”
  • Stel twee of drie opties voor en laat de teamleden stemmen

Weet je - wellicht uit ervaring - dat het lastig wordt om het eens te worden over de activiteiten tijdens jullie teamuitje? Organiseer het uitje dan met zijn tweeën of drieën en houd tot de bewuste dag geheim wat jullie gaan doen. Bedenk ook of het een gewoon uitje wordt of een uitje met teambuilding.

4. Regel eten en drinken

Wat is er leuker dan jullie teamuitje af te sluiten met een heerlijk diner of gezellige borrel? Lekker napraten over alle avonturen die jullie die dag hebben beleefd. Bij Doe-Eindhoven kun je makkelijk je teamuitje organiseren waarbij je een combinatie maakt van activiteiten en een lunch-, diner- of borrelarrangement. Handig, want alles wordt voor je geregeld en je weet vooraf precies wat de kosten zijn.

5. Check of er vervoer nodig is

Samen uit, samen thuis. Maar wat is voor jullie het makkelijkste qua vervoer? Heb je genoeg auto’s en chauffeurs (BOB’s), dan is carpoolen vaak de voordeligste optie. Afhankelijk van de reisafstand kan een taxibus waarbij je de kosten verdeelt over de groep ook handig zijn. De uitjes die wij organiseren bevinden zich altijd op loopafstand van station Eindhoven. Kijk dus zeker naar de mogelijkheden per trein.

Onze favoriete teamuitjes organiseren

We hebben veel teamuitjes, maar natuurlijk ook zo onze favorieten. Wil jij een van onze favoriete teamuitjes organiseren? Dan tippen wij onder andere de volgende:

The Phone - Ranking your Stars!

Ga je een teamuitje organiseren en moet je een complete dag samenstellen, dan is dit arrangement een absolute aanrader. Eerst spelen jullie het superspannende spel The Phone. Zonder dat jullie het verwachten gaat ergens een telefoon. Het is Mister X en hij daagt jullie uit om hem op te sporen. Om hem te vinden, moeten jullie opdrachten uitvoeren die jullie ontvangen per telefoon. Avontuur gegarandeerd! 

Na een zinderende paar uur is het tijd voor het bekende televisiespel Ranking your Stars. Alle deelnemers moeten van tevoren een korte vragenlijst invullen en de andere deelnemers van het teamuitje ‘ranken’. In teams gaan jullie onder leiding van onze spelbegeleider in verschillende spelrondes de strijd met elkaar aan, waarbij er per ronde een team die zijn/haar top 3 ranking moet gaan motiveren.Solex rijden in Eindhoven

Met de solex verlaat je de binnenstad van Eindhoven en rijd je richting het dorp Nuenen. Je komt langs verschillende Eindhovense wijken en geniet van de prachtige natuur in de omgeving. Via de Karpendonkse Plas en langs het terrein van de Technische Universiteit rijden jullie weer terug naar de startlocatie.

Teamuitje organiseren tips: stuur een uitnodiging

Ben je op zoek naar nog meer tips voor een teamuitje organiseren? Dan sluiten wij graag af met de tip om een uitnodiging te versturen. Heb jij het perfecte teamuitje gevonden? Fijn! Je kunt dan natuurlijk je teamuitje zelf organiseren, maar je kunt de organisatie ook aan ons overlaten.


Het enige dat jou dan nog rest te doen is een informatieve en enthousiasmerende uitnodiging naar je team te sturen. Maak hier iets leuks van en zorg ervoor dat iedereen zin krijgt in het teamuitje. Geef de uitnodiging leuk vorm en houd nog even spannend wat jullie precies gaan doen. Zorg ervoor dat iedereen wel weet hoe laat hij of zij waar moet zijn en geef overige noodzakelijke informatie.


Wij wensen je heel veel plezier met het teamuitje organiseren en natuurlijk het teamuitje zelf!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Eindhoven
"Heel leuk opgezet spel, met voldoende variatie van vragen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes