Hunted citygame Eindhoven Hunted citygame Eindhoven
Hunted citygame Eindhoven Hunted citygame Eindhoven
Programma
Prijzen
Reviews (3)
Veelgestelde vragen

Hunted citygame Eindhoven

Bereid je voor op een zinderend avontuur met onze Hunted Citygame in Eindhoven, geïnspireerd door het televisieprogramma Hunted. Werk samen met je team als crimineel of premiejager en gebruik tactiek, teamwork en snelheid om te ontsnappen of juist de criminelen te vinden. Geschikt voor groepen vanaf 12 personen. Daarnaast is de Hunted Citygame ook beschikbaar op jouw eigen locatie.


Wat kan ik verwachten van Hunted Eindhoven?

Bereid je voor op een zinderend avontuur met onze Hunted Citygame in Eindhoven! In dit spannende spel, geïnspireerd door het televisieprogramma Hunted, ga je de uitdaging aan als crimineel of premiejager. Werk samen met je team en gebruik tactiek, teamwork en snelheid om te ontsnappen of juist de criminelen te vinden. Met een speelduur van 2 uur en 15 minuten, is dit een adrenaline-gevulde ervaring die je niet snel zult vergeten.


Voor wie is Hunted Eindhoven geschikt?

Hunted Eindhoven is geschikt voor groepen vanaf 12 personen die op zoek zijn naar een spannend en interactief uitje. Of je nu met familie, vrienden of collega's speelt, iedereen kan deelnemen aan deze bloedstollende citygame. Het spel vereist tactiek, teamwork en snelheid, en biedt een unieke ervaring voor avonturiers van alle niveaus.


Hunted Citygame in een andere stad

Naast Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch bieden we de Hunted Citygame ook aan op jouw eigen locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je dit spannende en coronaproof spel naar jouw locatie kunt brengen.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 29,93
€ 35,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 28,28
€ 33,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 26,63
€ 31,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 25,80
€ 30,75
12
Gemiddelde beoordeling
9.5
3 reviews
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 6.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 8.7
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Coöperatieve Rabobank U.A. inzake Kring Oost Brabant
Datum: 08-04-2022
Locatie: Eindhoven
Een super gave dag. De activiteit draagt echt bij aan teambuilding, maar ook aan de vitaliteit. Iedereen heeft enorm gelachen en plezier gehad. Een topmiddag.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 02-04-2022
Locatie: Eindhoven
Leuke interactieve game voor het vrijgezellenfeest welke wij hebben ondergebracht bij Doe Den Bosch. Fijne communicatie voor, tijdens en na dit uitje. Denken graag mee in mogelijkheden, ook wanneer er snel geschakeld moest worden. Prima tijdsbestek van 2 uur waar je onderling een competitieve strijd zal leveren en de binnenstad van Den Bosch op een hele andere manier zal beleven. Aanrader!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.6
Bedrijf / gezelschap: Personeelsvereniging Kempengemeenten
Datum: 08-12-2021
Locatie: Eindhoven
Goed, alleen had er meer uitleg gegeven worden, want sommigen van ons voelden zich een beetje verloren, omdat ze niet weten hoe ze de telefoon moeten gebruiken.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Spelcode per team
  • Telefoons om mee te spelen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Consumptie tijdens prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Voorbeeld dagindeling

14.00 - 14.15 uur Uitleg programma
14.15 - 15.45 uur Spel Hunted Citygame
15.45 - 16.15 uur Prijsuitreiking incl. consumptie
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz @Home
"Wederom een ZEER geslaagd teamuitje. Nu helaas met de beperking van Covid-19. Maar de organisatie was weer super! Iedereen heeft het naar mijn mening erg leuk gevonden. Ik heb Doe Eindhoven vandaag direct aangeprezen bij mijn collega's. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes