Het wie is de …? spel in Eindhoven

Lijkt het jou geweldig om zelf ‘Wie is de ...?’ te spelen in het centrum van Eindhoven? We hebben goed nieuws voor je: het kan! Bij Doe-Eindhoven kun je terecht voor het spelen van diverse leuke citygames met vrienden, collega’s, je familie of teamgenoten. Leer elkaar op een andere manier kennen. 


Is die collega nu echt zo onhandig? Of weet je vriend dat antwoord op die vraag nu echt niet? Of is er sabotage in het spel? Een van onze medewerkers die de spelregels uitlegt zal jullie opdelen in teams. Bepaal goed wie je kan vertrouwen en wie niet…

Wie is de ... in het team?

Grote kans dat het je het populaire tv-programma “Wie is de Mol?” wel kent. Aan de hand van diverse opdrachten kun je een andere kant leren kennen van je vrienden, collega’s of familie. Want binnen het team dat je denkt te kunnen vertrouwen zit een heuse mol verstopt… Deze mol laat opzettelijk, maar ongemerkt de verschillende opdrachten mislukken. Maar hoe kom je achter de identiteit van de …?


Het spel

Onder leiding van een van onze medewerkers die de spelregels uitlegt, word je in teams ingedeeld. Nu kunnen jullie alvast de strategie doorspreken. Maar wees op je hoede. Je beste vriendin of die aardige collega kan zomaar de … zijn! 


Probeer samen te werken, maar let goed op met wie. Een … is slim en niet te vertrouwen. Is die ene vriend nou echt zo’n zenuwpees dat hij alles laat vallen? Weet zij écht het antwoord op die vraag niet? Is het toeval of…opzet? 


Voer de opdrachten naar behoren uit (zover dat lukt met een … in het spel) en aan het einde van het spel kom je erachter wie de boel heeft proberen te saboteren…

Wie is de ...? Citygame

Maak er een onvergetelijke dag uit van

Tijdens het spelen van de citygame ‘Wie is de ...?’, in het centrum van Eindhoven, ben je lekker actief bezig. Grote kans dat je na afloop van het spel trek hebt gekregen. Daarom bieden we verschillende arrangementen aan. Kies bijvoorbeeld voor een lunch voorafgaand aan het spel, ga voor een driegangendiner of een gezellige borrel. 


Kan het jou niet actief genoeg zijn? Dan is het een leuk idee om het spel te combineren met een ontsnapping aan de escape room. Welk arrangement kies jij? Plaats je boeking online of neem contact op via 040 231 90 52

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Phone
"We hebben met z'n allen een hele leuke gezellige dag gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes