DoeEindhoven
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS 464
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING

Dagje uit in Eindhoven

Een dagje uit in Eindhoven wordt pas echt onvergetelijk als je een paar leuke activiteiten in de stad gaat doen. Doe Eindhoven organiseert zelfs voor kleine groepen vanaf 3 personen leuke uitjes in de stad. Je gaat met onze activiteiten op een unieke manier kennismaken met de stad. Dit gaan we doen met een spannende speurtocht of met sportieve activiteiten in de stad. Je mag zelf bepalen hoe de dag eruit komt te zien onder begeleiding van Doe Eindhoven.

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte
203 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Stel zelf een dagje uit in Eindhoven samen

Met ruim 50 verschillende activiteiten in Eindhoven kan je eenvoudig zelf een dagje uit in Eindhoven samenstellen. Bij slecht weer hebben we zelfs verschillende binnenactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een escape room? Hierbij draait het aan op samenwerken in teamverband. Lukt het jou om op tijd te ontsnappen? Na een geslaagd spelletje ga je lekker dineren in de stad. Doe Eindhoven heeft dit van A tot Z voor je geregeld. Of wat dacht je van een VR tour door de stad? Echt alles is mogelijk tijdens een dagje uit in Eindhoven.


De leukste teambuilding activiteiten in Eindhoven

Ga je met het team een dagje uit in Eindhoven? Doe Eindhoven kan je helpen om er een geslaagde dag van te maken. We organiseren verschillende teambuilding activiteiten in de stad. Wil je bijvoorbeeld naar een escape room, maar wel wat van de stad te zien krijgen? Wat dacht je van Escape the City? In plaats van ontsnappen uit een ruimte is de complete stad je speelterrein. Terwijl je mysteries probeert te kraken, krijg je meteen een groot stuk van de stad te zien!


Organiseer een familie dagje uit in Eindhoven

Wil je gewoon een gezellige dag weg met het gezin in Eindhoven? Of organiseer je zelfs een familiedag met alle neefjes en nichtjes? Doe Eindhoven helpt je graag met een leuk dagje uit in Eindhoven met de familie. Ontdek verschillende leuke activiteiten en zet deze online in je planning. Binnen elk budget hebben we leuke uitjes, waarmee je een dagvullend programma voor de familie kan maken. Een familiedag is nog nooit zo eenvoudig geregeld als via Doe Eindhoven!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte