DoeEindhoven
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS 464
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING

Uitjes in Eindhoven

De leukste uitjes in Eindhoven vind je natuurlijk bij Doe Eindhoven. We hebben meer dan 50 verschillende activiteiten om uit te kiezen in de stad. We organiseren ze ook nog eens voor zowel grote als kleine groepen. Wil je een leuke familiedag laten organiseren in Eindhoven? Dan is Doe Eindhoven de juiste partij om jullie activiteiten bij te boeken! We hebben verschillende activiteiten om uit te kiezen in de regio Eindhoven.

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte
203 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Stel je eigen programma samen met uitjes in Eindhoven

Doe Eindhoven zorgt dagelijks voor de professionele begeleiding bij ruim 50 verschillende activiteiten in Eindhoven. Je kan bij ons kiezen voor leuke activiteiten op locatie en daarbuiten. We zorgen er uiteraard voor dat het een geslaagde dag wordt. Door zelf je programma samen te stellen, organiseer je een dag dat perfect bij jouw gezelschap past. Kom je er niet goed uit welke activiteiten leuk samengaan? Doe Eindhoven kan je van advies voorzien. We helpen je graag met het samenstellen van de perfecte dag in de stad. Ook kun je kiezen voor een van onze arrangementen. Zo hoef je zelf niet na te denken over de beste mix, en geef je de organisatie uit handen!


Binnen en buiten uitjes in Eindhoven

Helaas kan het weer in Nederland soms tegenzitten. Gelukkig hebben wij uitjes in Eindhoven die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Dit kan zelfs met kleine groepen. Bij Doe Eindhoven boek je activiteiten vanaf 3 personen en daarbij krijg je standaard professionele begeleiding. Een dag teambuilding in Eindhoven, familie-uitje of vrijgezellenfeestje is zo tot in de puntjes georganiseerd. We zijn zo op alle weersomstandigheden voorbereid voor een leuk dagje uit in de stad. En ben je met een wat grotere groep? Ook geen probleem natuurlijk. Uitjes tot zelfs 500 personen zijn bij ons te boeken! 


Teamuitje binnen je budget in Eindhoven organiseren

Je hebt de taak gekregen om het jaarlijkse teamuitje te organiseren. Uiteraard krijg je hiervoor een budget toegewezen. Wij helpen je graag om binnen je budget een leuk uitje in Eindhoven te organiseren. We stellen een leuke dag met teambuilding activiteiten samen dat binnen het budget van de zaak past. Samen gaan we ervoor zorgen dat het een geslaagde dag wordt waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Uiteraard staat teambuilding hierbij centraal, maar natuurlijk ook het maken van plezier. Het is tenslotte de gezelligste stad van Nederland en hier mag je best van genieten!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte