Speurtocht en steppen Speurtocht en steppen
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Deze gave speurtocht laat je heel wat van Eindhoven zien. Met de step ben je razend snel en kun je overal komen!

De speurtocht

Na de uitleg ga je in groepjes van 5 á 6 op eigen gelegenheid met de step op pad. Je krijgt van ons een kaart mee met vragen. Zorg voor de goede antwoorden en je wordt beloond met een leuke prijs!
De mooiste plekjes van Eindhoven liggen langs de route. Jullie hebben twee uur de tijd voor de speurtocht, dus genoeg tijd om van al het moois onderweg te genieten.


Speurtocht Prijsuitreiking

Voor het beste team staat aan het eind een mooie verrassing klaar.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 19,37
€ 22,75
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 18,54
€ 21,75
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 17,71
€ 20,75
10
Gemiddelde beoordeling
7.7
1 review
Uitje: 8.0
Service: 8.0
Horeca: 8.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 6.0
beoordeelt dit uitje met een:
7.7
Bedrijf / gezelschap: reünie oud collega's
Datum: 18-04-2015
Locatie: Eindhoven
Was een leuke,gezellige speurtocht door binnenstad van Eindhoven. Er hing daar een gezellige sfeer mede door kampioenswedstrijd van PSV die avond. De gewonnen champagne kwam dus goed van pas.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met koffie en thee 
  • Goede en uitgebreide uitleg en huur van de step 
  • Routekaart met vragen, opdrachten voor onderweg 
  • Flesje drinken voor onderweg 
  • Prijsuitreiking voor het beste team 
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Het was een geweldig leuk spel. We konden ons allemaal inleven in onze rol vooral met de extra attributen. De afwisseling van spel en diner liep goed over in elkaar. En het extraatje achteraf was ook heel attent. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke