Kroegentocht Kroegentocht
Programma
Prijzen
Reviews (3)
Veelgestelde vragen

Kroegentocht Eindhoven

Waar is dat feestje?...Hier is dat feestje! Houd jij ook zo van de gezelligheid in kroegen? Met een kroegentocht Eindhoven ontdek je verschillende kroegen in Eindhoven en speel je hilarische spellen! 


Een kroegentocht Eindhoven wordt bovendien altijd afgestemd op het gezelschap. Met bedrijven en families worden er bijvoorbeeld andere spellen gespeeld dan met vriendengroepen of vrijgezellengroepen.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een Step-kroegentocht waarbij je van kroeg naar kroeg stept? Of een kroegentocht in combinatie met een spannende Escape Room? Je mag je kroegentocht of kroegentocht-arrangement helemaal naar wens samenstellen. Naar wat voor soort kroegentocht Eindhoven je ook op zoek bent, bij DoeEindhoven zijn de mogelijkheden eindeloos. 


Wil je liever eerst advies of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag binnen 24 uur van een offerte op maat.


De leukste kroegentocht in Eindhoven

Een kroegentocht Eindhoven staat garant voor een geweldige middag of avond. Onder begeleiding ga je met de hele groep op pad van cafeetje naar cafeetje. Onder andere uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest! Onder begeleiding doen jullie 3 cafés aan. In deze cafés wordt de groep opgedeeld in teams en spelen jullie spellen tegen elkaar.


Met deze spellen zijn punten te verdienen. Het team met de meeste punten wint aan het einde van de kroegentocht Eindhoven een mooie prijs. En wat is een kroegentocht zonder drankje? In elke kroeg ontvangen jullie één consumptie in de vorm van bier, fris of wijn.


Step-kroegentocht Eindhoven

Onze Step-kroegentocht Eindhoven is geschikt vanaf 10 personen en duurt ongeveer 3 uur. Jullie steppen langs 3 gezellige kroegen in het stadscentrum van Eindhoven en voeren hier dus opdrachten uit. Hebben jullie zelf eventueel ideeën voor opdrachten? Leg dit dan voordat de activiteit plaatsvindt aan ons voor. Zo kan de begeleider zich hier goed op voorbereiden.


Bovendien weten onze begeleiders veel over de stad Eindhoven: waar vind je de gezelligste restaurants, de leukste winkels en ook voorzien ze je graag van historische informatie over de stad. Zo kom je tijdens je vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendenuitje veel te weten over Eindhoven. Natuurlijk mag je ons van te voren vragen of we mee kunnen denken over een goed restaurant na de kroegentocht. Of over ideeën voor een aansluitende stapavond of activiteit uit ons assortiment zoals de Ik hou van Holland Dinner Game of een Escape Dinner Game.


Doe je de kroegentocht liever te voet in plaats van op de step? Dan is dat zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.


Kroegentocht Eindhoven: steppen in combinatie met andere activiteit

De kroegentocht Eindhoven kunnen jullie dus zowel te voet als per step doen. Bovendien bieden wij verschillende arrangementen waarmee je geniet van een combinatie van de kroegentocht Eindhoven en een diner en/of spel.


Zo staat het arrangement Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow garant voor een heerlijke namiddag en avond. Eerst ontdekken jullie de kroegen van Eindhoven en daarna genieten jullie van een heerlijk driegangendiner. Dan is het tijd voor De Grote Spelshow! Deze interactieve show biedt een combinatie van spellen uit verschillende spelshows van televisie. Onder begeleiding strijden jullie in teams waarbij zowel creativiteit, intelligentie als snelheid aan bod komen.


Vieren jullie een vrijgezellenfeest en houden jullie wel van een lekker drankje? Dan raden wij het arrangement Speciaal bier-proeverij - Tapcursus - Step-kroegentocht aan. Jullie starten bijvoorbeeld met de speciaal bier-proeverij waarbij jullie moeten raden wat voor soort biertjes het zijn. Aansluitend volgt de tapcursus zodat jullie je eigen bier kunnen tappen. Jullie sluiten af met de step-kroegentocht en natuurlijk de prijsuitreiking: wie heeft de meeste punten verdiend tijdens de spellen in de kroeg?


Zoals je ziet: mogelijkheden voor een kroegentocht Eindhoven zijn er genoeg. Vraag een offerte op maat aan en wij voorzien je binnen 24 uur van een reactie.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 34,46
€ 41,00
12
Gemiddelde beoordeling
9.7
3 reviews
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 9.3
Locatie: 9.3
Prijs/kwaliteit: 9.3
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Lunetzorg (Perelaer 15)
Datum: 11-05-2017
Locatie: Eindhoven
We hebben met z'n alle een prima avond gehad, iedereen was zeer te spreken! Een echte aanrader. en een gids (Danny, bedankt man!) met het nodige geduld!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Datum: 04-06-2016
Locatie: Eindhoven
Super gezellig, veel gelachen, Danny begeleide ons zaterdag 4 juni , deed het heeeeel goed. Ga zo door Danny, en succes met je studie.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Datum: 30-05-2015
Locatie: Eindhoven
Het was een erg leuke en gezellige middag! We werden hartelijk ontvangen door twee medewerkers van DoeNederland. De spelletjes in de kroeg zorgde voor veel hilariteit!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Begeleiding naar de cafés en tijdens de spellen
  • Bezoek aan 3 cafés
  • 3 consumpties p.p. (in ieder café 1 consumptie: bier, fris of wijn)
  • Verschillende spelletjes
  • Hoofdprijs voor het winnende team

Bijzonderheden

  • Wil je de kroegentocht liever niet lopend afleggen? Geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om de kroegentocht per step af te leggen! Zie hiervoor ons arrangement.
  • De Kroegentocht is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"hele leuke dag daar het de eerste keer was was het vrij pittig maar dat was juist het leuke daar we een battle deden."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes