• Meer dan 270 uitjes
 • Uitjes voor elk budget
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Klantenbeoordeling 8.7
Party & Co - Escape Dinner Game Party & Co - Escape Dinner Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Party & Co is een hilarisch spel om met vrienden, familie of collega’s te spelen. Met de gezellige binnenstad van Eindhoven als speelbord zie je tijdens het spelen ook nog de hoogtepunten van deze stad. Daarna komen jullie erachter dat er vergif de wereld in is gestuurd en proberen jullie door middel van puzzels en raadsels de wereld te redden.


13.30 – 17.00 Party & Co 

Na het ontvangst met een consumptie gaan jullie met een plattegrond en smartphone in teams de stad in om zoveel mogelijk party punten te verzamelen. Je komt in de binnenstad verschillende mooie locaties tegen waar je opdrachten dient uit te voeren. Worden deze goed uitgevoerd binnen de tijd, dan verdien je party punten! Let op want de grammafoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard. 


Wat zijn de opdrachten?

De verschillende thema's zijn: City&co, hierbij krijg je vragen over de stad. Quiz&co zullen er algemene vragen gesteld worden. Bij Uitbeeld&co ga je een situatie uitbeelden en moet dit gefotografeerd worden. De begeleider zal de foto gelijk gaan beoordelen. Of ga je voor Crazy&co? Hierbij krijg je gekke opdrachten die in een foto vastgelegd moeten worden. Ga deze hilarische strijd aan en haal alles uit de kast om party punten te scoren!


Prijsuitreiking incl. consumptie

Achteraf gaan jullie in een zaaltje onder het genot van een drankje de uitslag bekijken. Tijdens de prijsuitreiking krijgen jullie ook de foto's te zien die tijdens het spel zijn gemaakt. Dit staat garant voor heel veel lol en vertier.

Bij de prijsuitreiking zit ook een drankje.


17.00 – 20.30 Escape Dinner Game

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Terwijl het eten zakt, zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van de puzzels. Maar één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 75,45
€ 87,50
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 71,31
€ 82,50
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 67,19
€ 77,50
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

 • Ontvangst met een consumptie
 • Uitgebreide uitleg van het spel Party & Co 
 • Party & Co plattegrond
 • Smartphone
 • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team van Party & Co incl. een consumptie
 • Professionele begeleiding tijdens het dinerspel
 • Tablet per team
 • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
 • Prijs voor het winnende team bij het dinerspel
 • 3-gangendiner

Bijzonderheden

De Escape Dinner Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Room
"Ik heb dit voor het eerst gedaan.De escape room was erg leuk. Helaas zijn we er niet uitgekomen. Ze hadden een walkie talkie meegegeven voor hints. Dit was fijn zodat je niet te lang op iets bleef steken. Ze hadden namelijk aangegeven om van bepaalde dingen af te blijven. We dachten dus van iets af te moeten blijven terwijl dat het begin was. Daar zijn we wat tijd mee verloren. De locatie vind ik echt toepasselijk voor een escape room"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke