Het wie is de …? spel in Eindhoven

Lijkt het jou geweldig om zelf ‘Wie is de ...?’ te spelen in het centrum van Eindhoven? We hebben goed nieuws voor je: het kan! Bij Doe-Eindhoven kun je terecht voor het spelen van diverse leuke citygames met vrienden, collega’s, je familie of teamgenoten. Leer elkaar op een andere manier kennen. Is die collega nu echt zo onhandig? Of weet je vriend dat antwoord op die vraag nu echt niet? Of is er sabotage in het spel?


Maak er een onvergetelijke dag uit van

Tijdens het spelen van de citygame ‘Wie is de ...?’, in het centrum van Eindhoven, ben je lekker actief bezig. Grote kans dat je na afloop van het spel trek hebt gekregen. Daarom bieden we verschillende arrangementen aan. Kies bijvoorbeeld voor een lunch voorafgaand aan het spel, ga voor een driegangendiner of een gezellige borrel. En kan het jou niet actief genoeg zijn? Dan is het een leuk idee om het spel te combineren met een ontsnapping aan de escape room. Welk arrangement kies jij? Plaats je boeking online of neem contact op via 040 231 90 52

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Driegangendiner
"We hebben een super teamuitje gehad! Veel gelachen tijdens de escaperoom die genoeg uitdaging bood. Goede uitleg gehad, en ontzettend lekker gegeten daarna met vriendelijke bediening. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke