Bedrijfsuitje Eindhoven

Wat zijn leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in de buurt van Eindhoven? Er komt heel wat bij kijken als je bent aangewezen als verantwoordelijke voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van het bedrijf waar je werkt. Vind maar iets om te doen wat iedereen leuk vindt. Je wilt immers wel dat iedereen mee kan en wil doen met de activiteit. Wat voor activiteit je ook zoekt, je vindt hem ongetwijfeld in het aanbod van Doe-Eindhoven.


Bij ons vind je de leukste activiteiten voor je bedrijfsuitje in Eindhoven

De mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Eindhoven zijn eindeloos. Ga je voor een escape room, citygame, hilarische quiz of gaan jullie met zijn allen iets actiefs doen? In ons aanbod doe je zeker weten inspiratie op voor jouw bedrijfsuitje. En heb je al een idee van wat je wilt gaan doen? Filter dan de resultaten op type activiteit. Dit maakt je keuze voor een specifieke activiteit voor je bedrijfsuitje in Eindhoven alleen maar gemakkelijker.


Laat je adviseren bij het organiseren van het bedrijfsuitje

Dagelijks organiseren wij talloze leuke uitjes voor bedrijven, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en sportteams. Op basis hiervan adviseren wij u graag zodat jouw bedrijfsuitje in Eindhoven een daverend succes wordt. Neem contact op voor persoonlijk advies, meer informatie over onze activiteiten of voor al je andere vragen. Dit doe je door te bellen naar 040 231 90 52.

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Eindhoven
"Verrassende manier van speurtocht doen met de filmpjes. Filmpjes waren leuk in elkaar gezet. Hostess was open en vriendelijk, drankjes goed verzorgd bij Usine. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke