Moorddiner Moorddiner
Programma
Prijzen
Reviews (38)
Veelgestelde vragen

Heb jij zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit, dan is ons Moorddiner in Nederland geschikt voor jou! 

Tijdens een heerlijk driegangendiner begeleiden wij dit gave spel. 


Spannend, culinair en origineel Moorddiner in Nederland (3 uur)

Persbericht

HEADLINES - ER IS ALWEER EEN MOORD GEPLEEGD IN NEDERLAND!

De politie spreekt van een misdrijf en gaat ervan uit dat de dader nog in de buurt is. Iedereen die in de buurt van het plaats delict is, wordt gezien als verdachte en mag onder geen beding het gebouw verlaten. Wie gaat dit misdrijf oplossen? Jouw taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren. Of zit jij juist te zweten omdat je er iets mee te maken hebt?


Hoe werkt het spel?

Het moordspel is een zinderend rollenspel, waarin iedereen verdachte is. Niemand mag het plaats delict verlaten, dus de spanning is om te snijden! Elke deelnemer krijgt een rol toebedeeld met bijpassende attributen en natuurlijk het juiste script met alle benodigde informatie over je rol. Speel de scenes vol overtuiging. Wie lost de moord op?


Reserveer het moorddiner in Nederland online of telefonisch

Het spel kan ook apart gespeeld worden van het diner, dan ga je eerst heerlijk dineren en daarna de moord oplossen. Dan duurt het arrangement 4 uur. Kies je ervoor om het moordspel tijdens het diner te spelen dan duurt het ongeveer 3 uur in totaal. 

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.8
38 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.1
Horeca: 8.3
Locatie: 8.6
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 9.2
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vriendengroep Druipneuzen
Locatie: Den Bosch
Het was super leuk!! Leuke ambiance, goede begeleiding van het moorddiner. Ons zie je voor weet terug. Top!! Bedankt!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Locatie: Nijmegen
Wij vonden het moorddiner heel erg leuk! Goede voorbereiding door uitgewerkte rollen voor iedere deelnemer en begeleiding op locatie door DoeNederland. Het is eerlijk gezegd geen goedkoop uitje, maar het geld meer dan waard.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: Familie
Locatie: Eindhoven
Leuke avond gehad! Wij hadden een aparte ruimte waarin we zaten, dit was erg fijn. Zowel de jongste (13 jaar) als de oudste (76 jaar) konden het goed volgen. Vergeet vooral de leesbril niet! Leuk verhaal waarin je echt wordt meegenomen in de moordzaak en....misschien de dader wel vindt!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Bedrijf / gezelschap: Scouting Montfoort
Locatie: Eindhoven
Ik moet zeggen dat ik van tevoren niet heel goed wist wat ik kon verwachten. Ik moet zeggen dat ik zeer verrast ben over het spel. Goed uitgewerkt en een hele leuk manier om het diner te onderbreken. De dame die het spel leidde deed het ook heel erg leuk. De locatie viel alleen zwaar tegen. We hebben 2 uur gewacht tot we ons hoofdgerecht kregen en zijn onvriendelijk behandeld door de medewerkers van het restaurant. Dit gaf toch een zwarte gloed over het hele gebeuren.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest voor mannen
Locatie: Den Bosch
Fantastische avond gehad met een extreem leuke organisatie! We hebben een vrijgezellenfeest gehouden en we zijn extreem goed opgevangen door de organisatie, goed in de watten gelegd met het eten en een ontzettend leuk moorddiner gespeeld. Iedereen kon op een leuke manier meedoen en iedereen ging volledig op in het spel.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Enthousiaste begeleiding
  • Goede uitleg van het spel
  • Alle benodigde spelmaterialen
  • Driegangendiner


Voorbeeld dagindeling

Tijd

Wat

17:00 – 17:10 uur

Welkom en uitleg activiteit

17:10 – 17:40 uur

Ronde 1

17:40 – 17:55 uur

Voorgerecht

17:55 – 18:15 uur

Ronde 2

18:15 – 18:45 uur

Hoofdgerecht

18:45 – 19:05 uur

Ronde 3

19:05 – 19:20 uur

Nagerecht

19:20 – 19:50 uur

Ronde 4 + 5

19:50 – 20:00 uur

Prijsuitreiking en afsluiting

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Wij hebben een ontzetten leuke, uitdagende dag gehad. Goede instructie van het personeel en fijn ook dat je zelf om hints kon vragen, indien nodig! De kamers zagen er goed uit en er was genoeg uitdaging in de kamers. Ik kijk er naar uit om andere kamers van deze organisatie te spelen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes