Evenementenbureau Eindhoven

Een dag georganiseerd door Doe-Eindhoven, hét evenementenbureau van Eindhoven, is keer op keer een groot succes. Staat er bij jou binnenkort een evenement op de planning? Bijvoorbeeld het jaarlijkse bedrijfsuitje, teamuitje of familieweekend? Of ben je druk bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest of vriendenweekend? Met hulp van ons evenementenbureau in Eindhoven wordt het gegarandeerd spectaculair.


De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons evenementenbureau in Eindhoven

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Doe-Eindhoven! Van een uitdagende citygame tot aan een hilarische quiz en van een spannende escape room tot aan een solextocht door de stad. En dat zijn nog maar enkele van onze mogelijkheden. Wat jij en jouw gezelschap ook leuk vinden, je vindt het ongetwijfeld terug in ons aanbod.


Hulp nodig bij het organiseren van het evenement? 

Als professioneel evenementenbureau uit Eindhoven, nemen wij het organiseren van jouw evenement graag uit handen. Vertel ons meer over de grootte van het gezelschap en de activiteiten die je graag zou doen. Dan stellen wij een programma op maat op. Maak je wensen kenbaar door te bellen naar 040 231 90 52. Ook wanneer je nog vragen hebt over een van onze activiteiten of onze mogelijkheden mag je ons via bovenstaand nummer altijd bellen. 

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Hartstikke leuk. Alleen het was veel lawaai om ons heen. En de we moeste een paar keer vragen naar eten. Omdat ze iemand waren vergeten. Eten smaakte wel goed. Spelbegeleidster was top. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke