Familiedag Eindhoven

Gaan jullie dit jaar met de familiedag naar Eindhoven? Je maakt een uitstekende keuze. In Eindhoven zijn namelijk allerlei leuke activiteiten te doen om jouw familiedag tot een daverend succes te maken. Jij en al je familieleden zullen nog lang terugdenken aan deze gezellige dag samen. Bekijk snel ons aanbod aan leuke activiteiten. Welke activiteit gaan jullie doen op jullie familiedag in Eindhoven?


Met deze activiteiten wordt jouw familiedag in Eindhoven een daverend succes

Is de hele familie aanwezig op de familiedag? Dan is het belangrijk dat de activiteit geschikt is voor alle leeftijden. Bij Doe-Eindhoven heb je wat dat betreft een ruime keuze. Zo kies je uit diverse stadsspellen, een speurtocht of een hilarische quiz, bijvoorbeeld Ranking your Stars! En dat is nog maar het begin van de mogelijkheden. Weet jij al welke activiteit het gaat worden voor jullie familiedag in Eindhoven? Je vindt in ons aanbod ongetwijfeld een activiteit die jouw hele familie leuk vindt.


Laat je ontzorgen tijdens de familiedag, kies een arrangement

Wanneer je er met de hele familie op uit trekt, is het natuurlijk het allerleukste om er een hele dag weg van te maken. Met onze arrangementen is het mogelijk. Combineer een leuke activiteit voor overdag bijvoorbeeld met een heerlijk driegangendiner om met zijn allen na te praten over de leuke dag. Zo ben je al snel een hele middag en avond onder de pannen. Wil je liever je eigen programma op maat samenstellen? Of heb je vragen over een van onze activiteiten? Bel dan naar 040 231 90 52

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Driegangendiner
"We hebben een hele leuke avond gehad met ons team. De escaperoom in de bus was leuk, ondanks dat we net niet binnen de tijd konden ontsnappen. Het eten bij Popei was ook erg lekker en goed verzorgd. Zowel bij de escaperoom als bij Popei heel leuk en vriendelijk personeel. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke