DoeEindhoven
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS 464
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 040 231 90 52 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Familiedag Eindhoven

Gaan jullie dit jaar met de familiedag naar Eindhoven? Je maakt een uitstekende keuze. In Eindhoven zijn namelijk allerlei leuke activiteiten te doen om jouw familiedag tot een daverend succes te maken. Jij en al je familieleden zullen nog lang terugdenken aan deze gezellige dag samen. Bekijk snel ons aanbod aan leuke activiteiten. Welke activiteit gaan jullie doen op jullie familiedag in Eindhoven?

Met deze activiteiten wordt jouw familiedag in Eindhoven een daverend succes

Is de hele familie aanwezig op de familiedag? Dan is het belangrijk dat de activiteit geschikt is voor alle leeftijden. Bij DoeEindhoven heb je wat dat betreft een ruime keuze. Zo kies je uit diverse stadsspellen, leuke spelletjes zoals Bubble voetbal, of een leuke workshop, bijvoorbeeld schilderen of zelf chocola maken. En dat is nog maar het begin van de mogelijkheden. Weet jij al welke activiteit het gaat worden voor jullie familiedag in Eindhoven? Je vindt in ons aanbod ongetwijfeld een activiteit die jouw hele familie leuk vindt.


Laat je ontzorgen tijdens de familiedag, kies een arrangement

Wanneer je er met de hele familie op uit trekt, is het natuurlijk het allerleukste om er een hele dag weg van te maken. Met onze arrangementen is het mogelijk. Combineer een leuke activiteit voor overdag bijvoorbeeld met een heerlijk drie gangen diner om met zijn allen na te praten over de leuke dag. Zo ben je al snel een hele middag en avond onder de pannen. Wil je liever je eigen programma op maat samenstellen? Of heb je vragen over een van onze activiteiten? Bel dan naar 040 231 90 52

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
203 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte