Citygame Eindhoven

Wat is een citygame?

Een citygame is een interactief en avontuurlijk spel dat zich afspeelt in een stadscentrum. Het biedt spelers de mogelijkheid om verschillende uitdagingen en opdrachten uit te voeren, terwijl ze de stad verkennen en plekken ontdekken. De dag staat in het teken van teambuilding, elkaar leren kennen en uitdaging.


Deze spellen zijn leuk en spannend, waarbij de deelnemers samenwerken om doelen te bereiken en de competitie aan te gaan met andere teams. Hoewel citygames zich afspelen in de echte wereld, kunnen sommige elementen ook worden verrijkt met virtual reality-technologieën, waardoor spelers een extra dimensie van avontuur en realisme ervaren.

Onze citygames in Eindhoven

We bieden diverse citygames aan in Eindhoven zoals de Sherlock Citygame, waar je een bloedstollende zaak moet oplossen. Of de Hunted Citygame Eindhoven waar je omstebeurt elkaar gaat zoeken. Bij elke citygame heb je de gehele stad als speelveld. Je krijgt uitdagende opdrachten.

Sherlock Citygame
Citygame Eindhoven
Da Vinci Code Citygame

Veel gestelde vragen citygames Eindhoven

Een citygame is geschikt voor groepen van minimaal 12 personen tot maar liefst 100 personen, waardoor zowel kleine als grote groepen kunnen genieten van deze avontuurlijke en interactieve ervaring in de stad. Ideaal voor vriendengroepen, families, collega's en individuen die houden van teamwork, interactieve spellen en het verkennen van nieuwe plekken. Vergelijkbare uitjes zijn onder andere escape rooms en VR-games.

Voor hoeveel personen is een citygame mogelijk?

Een citygame is mogelijk voor groepen van minimaal 12 personen tot maar liefst 100 personen. Dit biedt flexibiliteit voor zowel kleine als grote groepen om samen te genieten van deze avontuurlijke en interactieve ervaring in de stad.

Voor wie is een citygame geschikt?

Een citygame is geschikt voor een breed publiek, waaronder vriendengroepen, families, collega's en zelfs individuen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en leuke activiteit. Het is ideaal voor mensen die houden van interactieve spellen, teamwork en het verkennen van nieuwe plekken in een stad of dorp. Met verschillende niveaus van moeilijkheid en thema's kunnen citygames worden aangepast aan de interesses en vaardigheden van de deelnemers, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Hebben jullie ook citygames in andere steden?

Ja zeker, naast Eindhoven bieden we citygames aan in diverse steden aan zoals Den Bosch en Nijmegen

Wat zijn vergelijkbare uitjes?

Vergelijkbare uitjes zijn onder andere escape rooms en VR-games. Escape rooms bieden een interactieve en uitdagende ervaring waarbij spelers puzzels moeten oplossen om te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. VR-games daarentegen bieden een virtuele ervaring waarbij spelers worden ondergedompeld in een digitale wereld via speciale headsets en controllers. Beide activiteiten zijn avontuurlijk en leuk, waarbij teamwork en probleemoplossende vaardigheden centraal staan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars!
"Ontspannen, casual, fijne interactie met de "quizmaster' ons"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes