Vriendenweekend Eindhoven

Vriendenweekend Eindhoven organiseren

Op stap tot diep in de nacht, gecombineerd met een rustige activiteit overdag? Of wil je juist overdag leuke en actieve dingen doen en afsluiten met een gezellige borrel en diner? Met onze activiteiten deel jij je vriendenweekend Eindhoven precies in zoals jij wil. Ontsnap samen met je vrienden uit een Escape room, ontdek de stad op een solex of daag elkaar uit tijdens een gezellige Pubquiz. En ben je op zoek naar activiteiten Eindhoven speciaal voor je vriendinnen of juist voor vrienden? Er is altijd wel een vriendenweekend activiteit te vinden die bij al jullie wensen past.

Tips vriendenweekend Eindhoven: sport, spel en originaliteit

Een vriendenweekend Eindhoven is sowieso al hartstikke leuk. Maar door ook diverse activiteiten te ondernemen, geef je het weekend net dat beetje extra. Wij helpen je graag om deze activiteiten goed op elkaar af te stemmen. Ga bijvoorbeeld voor een ludieke citygame, waar je nog lang over napraat tijdens een driegangendiner. 


Of kies een van onze andere arrangementen zoals Escape room - Uurtje borrelen. Hierbij heb je de keuze uit een van de drie spannende escape rooms en daarna is het tijd voor een gezellig borreluurtje. Willen jullie het tijdens je vriendenweekend Eindhoven origineel en sportief aanpakken? Kies dan voor de Tandemspeurtocht in Eindhoven. Jullie gaan dan in groepjes op pad en verkennen op de tandem de bijzonderste plekjes in Eindhoven. Maar let op: de route krijg je niet zomaar. Je moet samenwerken en puzzels oplossen! Alleen op die manier ontdek je alle leuke hotspots van de stad. Mogelijkheden voor vriendenweekend uitjes genoeg!

Vriendenweekend Eindhoven

Kies uit de leukste uitjes voor vrienden of vriendinnen

Of je nu op zoek bent naar activiteiten Eindhoven vriendinnen of vriendenweekend uitjes voor vrienden, bij Doe-Eindhoven is echt alles mogelijk. Zo is het arrangement VR Escape Game - Driegangendiner een aanrader als je voor bijvoorbeeld op de eerste dag van jullie vriendenweekend Eindhoven iets gezelligs wilt doen met zijn allen. De VR Escape Game is gebaseerd op de bekende Netflix serie Casa de Papel en samen moeten jullie deze game tot een succesvol einde brengen. ‘s Avonds genieten jullie van een driegangendiner en kunnen jullie napraten over de zinderende VR Escape Game!


Op zoek naar een beetje uitdaging tijdens jullie vriendenweekend Eindhoven? Dan raden wij het Moordspel in Eindhoven aan. In dit zinderende rollenspel is iedereen verdachte. Jullie krijgen allemaal een rol toebedeeld en het juiste script met de benodigde informatie. Jullie moeten de scènes vol overtuiging spelen. Wie lost de moord op? Gegarandeerd dat jullie zo een fantastisch vriendenweekend Eindhoven beleven!


Hebben jullie je keuze gemaakt uit de vriendenweekend uitjes van Doe-Eindhoven? Voor een programma op maat voor jullie vriendenweekend Eindhoven neem je contact op via 040-2319052. Ook voor andere vragen zijn wij op dit nummer te bereiken.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Eindhoven
"Het was een leuk uitstapje, in het begin even opstarten maar personeel hielp goed. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes