Solex rijden Eindhoven Solex rijden Eindhoven
Solex rijden Eindhoven Solex rijden Eindhoven
Programma
Prijzen
Reviews (8)
Veelgestelde vragen

Solex rijden Eindhoven

De jonkies vinden het vet cool en de ouderen onder ons gaan even terug in de tijd…een van de meest sportieve arrangementen uit het aanbod van Doe-Eindhoven is natuurlijk het solex rijden Eindhoven! 


Doe-Eindhoven laat jong en oud genieten van een dagje uit op een klassieke solex. Elke tocht begint uiteraard met een korte uitleg. En daarna is het dan echt tijd voor: het solex rijden Eindhoven!


Solex rijden in Eindhoven (2 uur)

Tijdens het solex rijden Eindhoven verlaat je de binnenstad en rijd je in de richting van het dorp Nuenen. Onderweg kom je langs de diverse wijken van Eindhoven en rijd je door de prachtige natuurrijke omgeving.


Ook kom je met de solex tour door het dorpje Nederwetten: een klein dorpje in het dal van de Dommel midden tussen de akkers, weiden en populierenbossen. Via de Karpendonkse Plas en langs het terrein van de Technische Universiteit rijd je terug naar de startlocatie.


Houd er rekening mee dat bij het solex rijden Eindhoven een (brommer)rijbewijs verplicht is. Draag daarnaast tijdens de solex tour kleding die vies mag worden.


Geïnteresseerd in solex rijden door Eindhoven of een van onze andere sportieve arrangementen? Kijk dan snel op Doe-Eindhoven.nl.


Wil je solex rijden vanaf een andere plek dan Eindhoven? Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om een mooie solextocht te maken vanaf elke locatie in Nederland.


Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 31,41
€ 38,00
15
Gemiddelde beoordeling
8.9
8 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.0
Horeca: 8.7
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.2
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellendag
Datum: 02-04-2022
Locatie: Eindhoven
Goede en vriendelijke ontvangst bij de escaperoom, duidelijke uitleg en een uitdagende escaperoom (Las Vegas & Graveyard). De begeleider van de Solextour stond al klaar toen we aankwamen. Zowel de uitleg als de service (2x pech onderweg) was perfect. Begeleider was meteen ter plaatse. Al met al top geregeld en een leuke dag gehad.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Vegro Verpleegartikelen
Datum: 05-07-2021
Locatie: Eindhoven
Hele leuke dag gehad. Truus heeft ons de uitleg gegeven en heeft ons goed geholpen toen we met een kapotte solex langs de weg stonden.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest Esther
Datum: 30-07-2019
Locatie: Eindhoven
Toffe peer die Aart, legt goed en duidelijk uit met de benodigde humor. Leuke tocht, wel aan de korte kant vonden wij. Stonden een keer met stukken, Aart was er binnen 5 minuten! Top geregeld.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Verveer
Datum: 08-09-2018
Locatie: Eindhoven
alles prima georganiseerd, mevrouw truus van de Solexen legde alle prima uit en was super gastvrij. goede dag en een prima service
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vriendengroep
Datum: 25-12-2017
Locatie: Eindhoven
Erg leuke ervaring, ondanks de kou en nattigheid en een lekke band en een haperende solex... . Heel erg vriendelijk personeel. Goed geregeld!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Goede uitleg van de solex en route 
  • Huur solex en een prachtige route

Bijzonderheden

Solex rijden:

  • Om een solex te besturen dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfietsrijbewijs of geldig Nederlands rijbewijs. Dit dien je op ons verzoek ook aan te kunnen tonen voordat je aan de rit begint. 
  • Wellicht ten overvloede, maar een ingetrokken of verlopen rijbewijs wordt door ons niet gezien als een geldig rijbewijs.
  • Alcohol en verkeer gaan niet samen.

Algemeen

  • Dit uitje is alleen te boeken in combinatie met een andere activiteit of in een arrangement.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Step-kroegentocht
"leuke, ontspannen activiteit in de stad met een prima ondersteuning van het team!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke