Vriendenweekend Eindhoven

Tijdens een vriendenweekend in Eindhoven is er van alles te beleven. Niet alleen heeft de stad een rijke cultuur en is het een populaire uitgaansstad, ook is er van alles te doen. Wanneer je het aanbod aan activiteiten van Doe-Eindhoven bekijkt, zal je dit ongetwijfeld beamen. Wat jij en je vrienden ook leuk vinden om te doen tijdens het vriendenweekend, in Eindhoven is het mogelijk!


Hoe besteed jij je vriendenweekend in Eindhoven het liefst?

Op stap tot diep in de nacht, gecombineerd met een rustige activiteit overdag? Of wil je juist overdag leuke en actieve dingen doen om af te sluiten met een heerlijk dinner en een gezellige borrel? Met onze activiteiten deel jij je vriendenweekend in Eindhoven precies zo in als jij wil. Ontsnap samen met je vrienden uit een escape room, ontdek de stad op een solex of daag elkaar uit tijdens een gezellige pubquiz. Welke activiteit kies jij?


Wij maken jouw vriendenweekend onvergetelijk

Een weekend erop uit met je beste vrienden, dat is sowieso al hartstikke leuk. Door tijdens dit weekend diverse leuke, bijzondere activiteiten te ondernemen, maak je het nog veel leuker. Wij helpen je graag om deze activiteiten goed op elkaar af te stemmen. Ga bijvoorbeeld voor een ludieke citygame, waarna je napraat tijdens een driegangendiner. Of kies voor een van onze andere arrangementen! Voor een programma op maat neem je contact op via 040 231 90 52. Ook voor andere vragen zijn wij op dit nummer te bereiken. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke